مسمومیت های غذایی باور نکردنی!


همه ساله در جهان افراد زیادی به خاطر بروز مسمومیت های غذایی راهی بیمارستان می شوند اما گاهی اوقات استفاده نادرست و یا زیاده روی در خوردن غذاهای سالم نیز می تواند موجب بروز مسمومیت غذایی شود.

به گزارش لقمه، یکی از اصلی ترین علل مسمومیت های غذایی که با علائمی مانند درد های ناگهانی شکمی، لرز، استفراغ، اسهال و تب همراه است خوردن سبزیجات نشسته به ویژه ساقه سبزیجات است که می تواند عوارض فوق را ایجاد کند.

گفتنی است لبنیات غیر پاستوریزه نیز می تواند باعث ایجاد مسمومیت های غذایی در افراد شوند به همین دلیل لازم است تا افراد تنها از منابع لبنی پاستوریزه استفاده کنند و یا حداقل به مدت 40 دقیقه شیر را در یک ظرف تمیز قبل از مصرف بجوشانند.

پزشکان توصیه اکید می کنند که کودکان، زنان باردار ،‌افراد مسن و کسانی که سیستم ایمنی بدن آنها ضعیف است از مصرف شیر غیر پاستوریزه جدا خودداری کنند.

از جمله میوه هایی که می تواند موجب مسمومیت شوند، توت فرنگی است که به دلیل ساختار بوته مانند آن می تواند حاوی انگل ها و میکروب های زیادی باشد و نیاز به شستشوی دقیق دارد.

همچنین نوشیدن بیش از حد قهوه نیز می تواند باعث آسیب به سیستم ایمنی بدن و بروز مسمومیت و تهوع در فرد شود.

پزشکان توصیه می کنند تا افراد همواره از مواد غذایی تمیز سالم و به میزان متعادل استفاده نمایند.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 5396 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۱۹ مهر بازدید: 4322 ساعت: 2:14 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت شیر پاستوریزه ۲ برابر شیر خام ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
2 مخالفت وزارت بهداشت با فروش شیر فله‌ای و لبنیات سنتی ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ خرداد
3 پیشگیری از تب مالت با مصرف فراورده‌های لبنی پاستوریزه ۱۳۹۶ سه شنبه ۲ خرداد
4 مردم باید فقط شیر پاستوریزه مصرف کنند تا تب مالت نگیرند ۱۳۹۴ جمعه ۳۰ مرداد
5 توصیه‌هایی برای شیوع تب کریمه‌ کنگو/ شیر فله‌ای نخورید ۱۳۹۴ پنج شنبه ۱۱ تير
6 هرگز این مواد غذایی را پس از تاریخ انقضای مصرف نکنید ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲ مهر
7 غذاهای ممنوعه در بارداری ۱۳۹۲ شنبه ۱۰ اسفند
8 شیرخام نخورید ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۶ آذر
9 غذاهایی که موجب بدبویی بدن می‌شوند ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۲ آذر
10 پشت پرده افزایش روزافزون فروشگاه های لبنیات سنتی ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوردنی های زرد رنگ پر خاصیت زرد رنگی‌ است آرامش‌بخش و شادی‌آفرین. با دیدن این ...

  پیتزا برای چه کسانی از سم هم بدتر است؟ پتیزا غذای خوشمزه ای است اما بعضی ها فقط باید نگا...

  مصرف زیاد نمک ممکن است عامل افزایش بیماری MS باشد پژوهشگران می‌گویند مصرف بیش از حد نمک ممکن است مقص...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

روش های تنظیم ساعت شکم! چقدر با چرخه بیولوژیک گرسنگی و سیری آشنا هستید؟ آیا شما هم یکی از آنها در وجود خودتان دارید؟ نتایج تحقیقات نشان می دهند اعصاب شکم براساس ساعت مشخصی کار می کنند و در زمان های خاصی از روز غذا خوردن را محدود می کنند.
شکلات‌های تقلبی را از کجا بشناسیم؟ یکی از مسایلی که این روزها زیاد در مورد آن صحبت می‌شود، مساله گرانی مواد اولیه در صنایع غذا و به تبع آن تقلب‌هایی است که امکان دارد رخ دهد. از جمله مواردی که در کشور ما زیاد دیده می‌شود و متاسفانه نظارت چندانی روی آن وجود ندارد، مساله جایگزین‌کردن جانشین‌هایی به جای کره کاکائو در شکلات واقعی است.
حقایقی درباره غذاهای رستوران‌ها و سرآشپزها خیلی کیف دارد که رستوران بروید، غذا سفارش بدهید و با خیال راحت بنشینید تا بشقاب غذایتان را روی میز بگذارند. در واقع بدون زحمت و بدون اینکه بوی پیاز داغ بگیرید غذای مورد علاقه‌تان را نوش جان کنید و از آن لذت ببرید. البته این یک روی سکه است!
اطلاعات کلی از آووکادو Avocado پایگاه خبری لقمه: هدف ما در این مقاله، آشنایی بیشتر با خواص و ویژگی‌های منحصر به فرد این میوه‌ی مفید است.