مخالفت وزارت بهداشت با فروش شیر فله‌ای و لبنیات سنتی


پایگاه خبری لقمه: معاون بهداشت وزارت بهداشت ضمن تاکید بر مخالفت این وزارتخانه با فروش لبنیات سنتی، به مردم و صنف لبنیات توصیه کرد که به مصرف و فروش لبنیات پاستوریزه روی آورند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دکتر علی اکبر سیاری در گفت‌وگویی، ضمن اشاره به روند رو به کاهش ابتلا به تب مالت در دو سال اخیر اظهار کرد: به مردم توصیه می‌کنیم حتما از لبنیات پاستوریزه و استریلیزه استفاده کنند. با وجود اینکه در دو سال گذشته شاهد کاهش موارد ابتلا به تب مالت بوده‌ایم، ولی ما همیشه نگران این مساله هستیم و باید مراقبت کنیم؛ چون این موضوع به دامداران به خصوص در موارد سنتی نیز مربوط است. دامداران باید به دام‌های خود واکسن بزنند و مقررات بهداشتی فردی را در مورد استفاده از لبنیات و ارتباط با دام رعایت کنند.

 

سیاری با تاکید بر اینکه وزارت بهداشت با لبنیات غیرپاستوریزه‌ای که در فروشگاه‌های لبنیات سنتی به فروش می‌رسد مخالف است، افزود: باید در این زمینه فرهنگسازی شود و به صورت تدریجی لبنیات پاستوریزه را جایگزین سنتی کرد. مردم باید تقاضای لبنیات صنعتی داشته باشند و دامداران هم به این موضوع که شیر را به صنایع عرضه کنند، روی آورند.

 

معاون بهداشت وزارت بهداشت همچنین بیان کرد: به مردم توصیه می‌کنیم که از لبنیات سنتی استفاده نکنند؛ چرا که سرمایه‌گذاری زیادی شده است تا شیر صنعتی شود. این نوع شیر بهداشتی است، سرمایه‌گذاری برای آن بهتر انجام می شود و اگر اتفاقی بیفتد رصد ساده‌تری دارد؛ در حالی که این اقدامات برای شیر فله‌ای و سنتی امکانپذیر نیست. به اصناف نیز توصیه می‌کنیم به فروش شیر پاستوریزه روی آورند.

 

وی همچنین تاکید کرد که هیچ ماده‌ مضری به لبنیات افزوده نمی‌شود، چون کسی نمی‌تواند به شیر ماده‌ای اضافه کند. شیرهای پاستوریزه میکروب‌های مفیدی دارند و سه روز بیشتر نمی‌مانند. شیر استرلیزه هم جوشانده می‌شود، میکروب ندارد و تا سه ماه سالم می‌ماند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 10432 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ خرداد بازدید: 2032 ساعت: 10:29 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ مرداد
2 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
3 یک نانوا و یک بستنی‌فروش محکوم به شلاق و زندان شدند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
4 قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
5 چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
6 بازسازی بیش از ۲۰ هتل در یک سال گذشته ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
7 گرانی لوازم خانگی در آستانه شب عید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
8 فروش ملک تجاری کوروش کمپانی در مزایده تملیکی ۱۴۰۳ شنبه ۱۰ آذر
9 هشدار اتاق اصناف به گران فروشان یلدایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۰ آذر
10 نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
11 ۱۰ قلم داروی پرفروش در ایران/ سهم ۴۰ درصدی آنتی بیوتیک ها ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بوی بد دهان چگونه رفع می‌شود؟ بعضی زمان‌ها می‌بینید که وقتی دارید با آدم‌ها حرف ...

  ضررهای مصرف آب هنگام غذا خوردن یک مشاور تغذیه با بیان اینکه نباید قبل، حین و بعد ...

  بهترین روش شست‌وشوی سبزیجات ایرانی همیشه متخصصان تغذیه مصرف سبزیجات را توصیه می کنند ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رژیم غذایی ویژه دوران بارداری شرایط بدنی و وضعیت تغذیه ای مادر در دوران قبل و در حین بارداری می تواند بسیار مهم باشد و در انتها به یک بارداری خوب منجر شود، که یکی از تصمیم های صحیح این است که خانم ها در قبل از بارداری وضعیت بدنی خود را اصلاح کنند.
بهترین صبحانه های زمستانی یك متخصص تغذیه با تاكید بر لزوم مصرف صبحانه، گفت: پس از صرف یك صبحانه كامل، میان وعده‌هایی مانند میوه یا شیر، نیاز كودكان را در زنگ‌های تفریح به بهترین نحو برطرف می‌كند.
لاین ایرانی نیازمند یاری ایرانیان/رقیب سالم نژاد انگلیسی مدیر کل تامین دام شرکت پشتبانی با تاکید بر عزم راسخ مجریان و متخصصان داخلی برای اصلاح روند تولید و مصرف گوشت مرغ، تصریح کرد با بازگرداندن نژاد ایرانی آرین به گستره تولید و همراهی عموم مصرف کنندگان، بساط مرغ‌های غول پیکر وارداتی برچیده خواهد شد.
سفره ایرانی دیگر در خانه ها جایی ندارد! مردم اعتقاداتی داشتند، «سفره» و کنار هم نشستن را مایه خوشبختی و با هم بودن را قوت قلب و باعث نزدیک شدن خانواده‌ها به هم می‌دانستند. برای سفره‌ای که پهن می‌شد و غذایی که در آن قرار می‌گرفت، احترام خاصی قائل بودند و حریم سفره را پاس می‌داشتند،اما این روزها....