مسمومیت های غذایی باور نکردنی!


همه ساله در جهان افراد زیادی به خاطر بروز مسمومیت های غذایی راهی بیمارستان می شوند اما گاهی اوقات استفاده نادرست و یا زیاده روی در خوردن غذاهای سالم نیز می تواند موجب بروز مسمومیت غذایی شود.

به گزارش لقمه، یکی از اصلی ترین علل مسمومیت های غذایی که با علائمی مانند درد های ناگهانی شکمی، لرز، استفراغ، اسهال و تب همراه است خوردن سبزیجات نشسته به ویژه ساقه سبزیجات است که می تواند عوارض فوق را ایجاد کند.

گفتنی است لبنیات غیر پاستوریزه نیز می تواند باعث ایجاد مسمومیت های غذایی در افراد شوند به همین دلیل لازم است تا افراد تنها از منابع لبنی پاستوریزه استفاده کنند و یا حداقل به مدت 40 دقیقه شیر را در یک ظرف تمیز قبل از مصرف بجوشانند.

پزشکان توصیه اکید می کنند که کودکان، زنان باردار ،‌افراد مسن و کسانی که سیستم ایمنی بدن آنها ضعیف است از مصرف شیر غیر پاستوریزه جدا خودداری کنند.

از جمله میوه هایی که می تواند موجب مسمومیت شوند، توت فرنگی است که به دلیل ساختار بوته مانند آن می تواند حاوی انگل ها و میکروب های زیادی باشد و نیاز به شستشوی دقیق دارد.

همچنین نوشیدن بیش از حد قهوه نیز می تواند باعث آسیب به سیستم ایمنی بدن و بروز مسمومیت و تهوع در فرد شود.

پزشکان توصیه می کنند تا افراد همواره از مواد غذایی تمیز سالم و به میزان متعادل استفاده نمایند.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 5396 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۱۹ مهر بازدید: 4077 ساعت: 2:14 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت شیر پاستوریزه ۲ برابر شیر خام ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
2 مخالفت وزارت بهداشت با فروش شیر فله‌ای و لبنیات سنتی ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ خرداد
3 پیشگیری از تب مالت با مصرف فراورده‌های لبنی پاستوریزه ۱۳۹۶ سه شنبه ۲ خرداد
4 مردم باید فقط شیر پاستوریزه مصرف کنند تا تب مالت نگیرند ۱۳۹۴ جمعه ۳۰ مرداد
5 توصیه‌هایی برای شیوع تب کریمه‌ کنگو/ شیر فله‌ای نخورید ۱۳۹۴ پنج شنبه ۱۱ تير
6 هرگز این مواد غذایی را پس از تاریخ انقضای مصرف نکنید ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲ مهر
7 غذاهای ممنوعه در بارداری ۱۳۹۲ شنبه ۱۰ اسفند
8 شیرخام نخورید ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۶ آذر
9 غذاهایی که موجب بدبویی بدن می‌شوند ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۲ آذر
10 پشت پرده افزایش روزافزون فروشگاه های لبنیات سنتی ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کنترل گرسنگی هنگام گرفتن رژیم های لاغری کنترل و غلبه بر گرسنگی از مهمترین مشکلاتی است که ا...

  ادویه‌ای برای تسکین علائم سرماخوردگی فصل زمستان برای اکثر مردم با مشکلات تنفسی نظیر برو...

  چرا باید همراه غذا پیاز بخوریم ترکیبات گوگرددار در پیاز عضلات صاف ریه را تحریک کر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

درمان‌های طبیعی خوراکی برای نازایی ناباروری یک مشکل رو به افزایش و نگران‌کننده برای زوج‌ها و خانواده‌های ایشان است که تبعات اجتماعی و اقتصادی فراوانی دارد. اما هر روش که بتواند به درمان این مشکل کمک کند باید مورد توجه قرار گیرد.
غذاهای کاهش دهنده استرس تنش و استرس چیزی است که همه ما داریم اما تفاوت در نحوه برخورد با آن است. مدیریت استرس وسیله ای قدرتمند در کسب بهبودی است. چون استرس زیاد، بر سلامت جسمی اثر می گذارد.راه های زیادی برای مقابله با آن وجود دارد که یکی از آن ها رعایت رژیم غذایی است.
بررسی آثار بهداشتی و اقتصادی آلودگی هوا در ۲۷ شهر پایگاه خبری لقمه: رییس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت با اشاره به انجام مطالعه‌ای برای کمی‌سازی اثرات بهداشتی و اقتصادی منتسب به آلاینده ذرات معلق PM ۲.۵، به تشریح عوارض این معضل بهداشتی در کشور پرداخت و گفت: در سال ۱۴۰۰ تعداد همه مرگ‌های منتسب به مواجهه طولانی مدت با ذرات معلق PM۲.۵ بیش از ۸۷ درصد نسبت به سال ۱۳۹۹ افزایش یافته است.
مغز هسته آلبالو از کیلویی ٤ تا ١٣‌هزار تومان پایگاه خبری لقمه: بدون‌ شک مغزکردن هسته آلبالو و فروش آن کار روتین و شناخته‌شده‌ای نیست. اما عباس ‌هاشمی‌گلستانی از ٢٥ سالگی تا به امروز که ٤٢ ساله شده، یکی از پروپاقرص‌ترین مشتریان کارخانه‌های تولید مربا و کمپوت است. او که هم خریدار و هم فروشنده هسته آلبالو است، هسته‌های دورریز را از کارخانه‌ها می‌خرد و در کارگاه کوچکش مغزگیری می‌کند و به مشتریان خاصی می‌فروشد.