مضرات کلسترول خوب برای قلب


پزشکان آمریکایی ادعا کردند که کلسترول خوب نیز ممکن است عوارض نامطلوبی داشته باشد و خطر حمله قلبی را افزایش دهد.

به گزارش لقمه، کلسترول خوب به طور معمول به پاکسازی رگ‌های خونی کمک می‌کند و برای سلامت قلب مفید است اما پزشکان کلینیک «کلیولند» در یک مطالعه جدید دریافتند که کلسترول خوب نیز ممکن است غیرطبیعی رفتار کند و در نتیجه به انسداد رگ‌های خونی منجر شود.

به گفته این پزشکان، مردم باید غذاهای سالم مصرف کنند اما با بررسی‌های جدید مشخص شد که تاثیر کلسترول خوب بر بدن آن طور که پیش از این تصور می‌شد، نیست.

کلسترول بد یا LDL برای سلامت بدن مضر است زیرا روی جداره‌ رگ‌ها رسوب می‌کند و پلاک‌های سختی را به‌ وجود می‌آورد که موجب انسداد رگ‌ها و در نهایت سکته مغزی و قلبی می‌شود. از سوی دیگر کلسترول خوب یا HDL‌ برای بدن مفید است چون به جای رسوب کردن به کبد فرستاده می‌شود.

دکتر «استانلی هازن» یکی از محققان این مطالعه گفت: کلسترول خوب در جداره رگ‌ها عملکرد متفاوتی با جریان خون از خود نشان می‌دهد و می‌تواند ناکارآمد شود و در نتیجه عامل ابتلای فرد به بیماری قلبی باشد.

به گزارش شبکه خبری بی‌بی‌سی، دکتر هازن همچنین افزود: آزمایش‌ها روی 627 بیمار نشان می‌دهد که سطح کلسترول خوب غیرطبیعی در خون می‌تواند در پیش‌بینی خطر بروز بیماری‌های قلبی – عروقی موثر باشد هرچند به این مفهوم نیست که مردم باید از مصرف غذاهای سالم حاوی این نوع کلسترول خودداری کنند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6148 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۷ بهمن بازدید: 2389 ساعت: 4:43 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
2 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
3 قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ شهريور
4 رژیم غذایی گیاهی و بهبود کلسترول و قندخون ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۹ مرداد
5 کمک عسل خام به کاهش کلسترول و قندخون ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
6 بالا رفتن ریسک نارسایی قلبی با کبد چرب ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ آبان
7 برگ بو برای لاغری فوری ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور
8 مصرف روزانه تخم مرغ چقدر باید باشد ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۹ تير
9 یا مصرف مارگارین ضرر دارد؟/تفاوت های کره حیوانی و گیاهی ۱۳۹۹ جمعه ۴ مهر
10 کلسترول با گوشت سفید هم بالا می‌رود! ۱۳۹۸ پنج شنبه ۳۰ خرداد
11 حفظ سلامت قلب کمک با مصرف روزانه آجیل و سویا ۱۳۹۶ دوشنبه ۴ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دلیل لاغری ناگهانی چیست؟ لاغری ناگهانی بی‌اهمیت نیست. اگر فردی ظرف چند ماه چندین کیلو وزن کم کند یعنی حداقل 5 درصد وزن بدن خود را بدون هیچ‌گونه رژیم و دلیل مشخصی از دست بدهید باید به پزشک مراجعه کند تا وضعیتش مورد بررسی قرار گیرد.
وقتی چاقی ژنتیكی می‌شود بعضی از كودكان به غذا علاقه نشان می‌دهند و بعضی خیلی زود سیر می‌شوند و از غذا خوردن دست می‌كشند.
آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟/با بهترین روش های فریز کردن مواد غذایی آشنا شوید آیا فکر می‌کنید خوراکی‌های منجمد در مقایسه با محصولات تازه ارزش غذایی کمتری دارند؟ آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟ اگر پاسخ‌تان مثبت است وقت آن رسیده که با این باور نادرست خداحافظی کنید. همه چیز به همین سادگی نیست. چون فریز کردن مواد غذایی شرایط خاصی دارد که اگر رعایت نشوند، روی ارزش غذایی آنها تاثیر منفی می‌گذارد. دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه در این باره توضیح می‌دهد.
نکات مهم برای استفاده از لبنیات سنتی/ نظارت بر بهداشت لبنیاتی‌های سنتی چطور است پایگاه خبری لقمه: کسی نیست به این دل نگرانی‌ها پاسخی دهد و شفاف بگوید که آیا می‌توان با خیال راحت از لبنیات سنتی استفاده کرد؟