کلسترول با گوشت سفید هم بالا می‌رود!


پایگاه خبری لقمه: محققان به این نتیجه رسیدند که مصرف گوشت قرمز و گوشت سفید نظیر مرغ به یک اندازه بر میزان کلسترول خون تاثیر دارند.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، مطالعه محققان دانشگاه کالیفرنیا نشان می دهد محدودکردن مصرف گوشت، چه قرمز چه سفید، برای کاهش میزان کلسترول خوب بسیار معقول است.

 
تحقیق نشان می دهد میزان مصرف زیاد گوشت قرمز یا سفید مرغ در مقایسه با مصرف میزان مشابه پروتئین های گیاهی منجر به میزان بالاتر فشارخون می شود.
 
«رونالد کرائوس»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «ما انتظار داشتیم گوشت قرمز در مقایسه با گوشت سفید تاثیر بیشتری بر میزان کلسترول خون داشته باشد اما نتایج نشان داد اینطور نیست و تاثیر هر دو بر میزان کلسترول یکسان است چراکه هردو از لحاظ میزان چربی اشباع شده یکی هستند.»
 
این مطالعه شامل گوشت گوساله تغذیه شده با علف طبیعی یا محصولات فراوری شده نظیر کالباس یا سوسیس و همچنین ماهی نبود.
 
مطالعه همچنین نشان داد پروتئین های گیاهی سالم ترین نوع برای کلسترول خون هستند.
 
کرائوس در ادامه می افزاید: «پروتئین های غیرگوشتی نظیر سبزیجات، محصولات لبنی و حبوباتی نظیر لوبیا بهترین فایده را از لحاظ میزان کلسترول دارند.»

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 13989 تاریخ نشر: ۱۳۹۸ پنج شنبه ۳۰ خرداد بازدید: 2839 ساعت: 10:36 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
2 قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ شهريور
3 رژیم غذایی گیاهی و بهبود کلسترول و قندخون ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۹ مرداد
4 کمک عسل خام به کاهش کلسترول و قندخون ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
5 بالا رفتن ریسک نارسایی قلبی با کبد چرب ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ آبان
6 برگ بو برای لاغری فوری ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور
7 مصرف روزانه تخم مرغ چقدر باید باشد ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۹ تير
8 یا مصرف مارگارین ضرر دارد؟/تفاوت های کره حیوانی و گیاهی ۱۳۹۹ جمعه ۴ مهر
9 حفظ سلامت قلب کمک با مصرف روزانه آجیل و سویا ۱۳۹۶ دوشنبه ۴ دي
10 با فواید جالب توجه بذر کتان آشنا شوید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دزدان انرژی را بشناسید لقمه: شناسایی و مقابله با دزدان انرژی کار سختی نیس...

  غذاهای آماده و کنسروی برای بیماران فشار خونی «سم» است یک متخصص تغذیه گفت: تمام مواد غذایی فرآوری شده مان...

  این خوراکی‌ها آفت دهان را تشدید می‌کنند کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت:...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

لاغری با افزایش سوخت و ساز بدن افزایش سرعت سوخت و ساز بدن باعث تسریع روند کاهش وزن می شود. به همین دلیل، به بدن خود لطفی کنید و توصیه های زیر را انجام دهید.
چرا فلفل‌ها برای سلامتی مفیدند فلفل دلمه‌ای سرشار از ویتامین‌های گروه B مانند تیامین، ریبوفلاوین و B6 است که ویتامین‌های موثر در تبدیل مواد غذایی به انرژی می‌باشند. فلفل دلمه‌ای همچنین گیاهی سرشار از فیبر، پروتئین و آهن می‌باشد.
این غذاها به شدت کاهنده وزن هستند بسیاری از خوراکی ها و سبزیجات و میوه ها هستند که کالری منفی دارند و یا سوخت و ساز بدن در مواجهه با آنها کاهش دهنده انرژی بدن است.
فرهنگ و سنت‌های غذایی مرسوم در کشور چین پایگاه خبری لقمه: جمهوری خلق چین، پر جمعیت ترین کشور جهان است و دو بخش خودمختار به نام های هنگ کنگ و ماکائو دارد. مردم این کشور پهناور، فرهنگ، سنت، اعتقاد، سبک زندگی، پوشاک و باورهای خاص و ویژه ای دارند که نمونه مشابه آن ها را در کمتر کشورهای دنیا می توان شاهد بود.