مرگ زودرس با چربی دور کمر


مطالعات و نتایج به دست آمده یک تیم پزشکی در آمریکا نشان می‌دهد چربی دور کمر با کاهش عمر مرتبط است.

به گزارش لقمه، تیم «مایوکلینیک» در آمریکا، مطالعاتی بر روی 650 هزار بزرگسال انجام داده‌اند و 11 نتیجه‌گیری کردند.

اولین نکته: اندازه دور کمر ارتباط زیادی با بیماری‌های قلبی، عروقی، بیماری‌های تنفسی، اختلالات متابولیک و سرطان دارد.

دومین نکته: مرگ زودرس است.

طبق گفته این تیم پزشکی مردها باید اندازه دور کمر خود را حدود 90 سانتی‌متر حفظ کنند در غیر این صورت از سن 40 سالگی به بعد طول عمر متوسط آنان سه سال کاهش پیدا می‌کند و اندازه 110 سانتی‌متر واقعا خطرناک و در معرض خطر مرگ زودرس هستند.

در مورد زن‌ها اندازه دور کمر نباید بیش از 70 سانتی‌متر باشد و اگر از سن 40 سالگی به بعد بیش از این باشد سه سال کاهش عمر خواهند داشت و دور کمر 95 سانتیمتر برای آنان خطرناک است.

این انجمن می‌گوید: این مسئله‌ای است که هم بیماران و هم پزشکان باید بدانند و نگذارند اندازه دور کمر از حد گفته شده تجاوز کند زیرا بیش از این حد رضایت بخش نیست و برای سلامت بدن مضر تشخیص داده شده است؛ با توجه به مطالعات و آزمایشات انجام شده توده چربی دور کمر با عمر مرتبط است.

بازگشت به صفحه نخست




کد: 6931 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۲ خرداد بازدید: 1396 ساعت: 3:30 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کبد چرب و بایدها و نبایدهایش ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ فروردين
2 کاهش خطر تصلب شریان با مصرف دوز بالای ویتامین D ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۴ دي
3 وقتی کبد چرب شد، منتظر چه باشیم؟ ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
4 عوارض ترکیب الکل با نوشیدنی‌های انرژی‌زا چیست؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان
5 افزایش مصرف فیبر نرخ مرگ ناشی از سرطان روده را کاهش دهد ۱۳۹۶ شنبه ۱۳ آبان
6 آیا شیر مادر ریسک مرگ نوزاد را کاهش می دهد؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۳ آبان
7 ۹ اشتباه مرگبار در بازاریابی اینترنتی ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
8 دیابت, شیرین اما خطرناک ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ آبان
9 ۷ سبزی که موجب مرگ انسان می‌شوند ۱۳۹۶ جمعه ۵ آبان
10 پر مصرف ترین نوشیدنی دنیا مرگ آور است ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان
11 چگونه درست آب بنوشیم ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  دختران نوجوان از مصرف تنقلات و نوشابه های گازدار اجتناب کنند عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد ضمن گرامیداشت...

  مواظب باشید یخچال بیمارتان نکند!! با این حال، یخچال ناسالم و یا استفادۀ نادرست از آن...

  چه غذاهایی برای بیماران دیابتی مناسب هستند؟ مسئول تغذیه بزرگسالان در دفتر بهبود تغذیه وزارت به...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اشتباهات رایج در آشپزی و راه حل آنها احتمالا شما هم ادویه را در دسترستان کنار اجاق گاز نگه می‌دارید، یا وقتی عجله دارید در ظرف و ماهیتابه با این گمان که کار پخت و پز غذا زود‌تر تمام شود، مقدار بیشتری مواد غذایی می‌ریزید؛ بعید نیست در این مواقع زیاد هم منتظر خوب داغ شدن روغن نشوید. این گونه کارهای اشتباه را در حین آشپزی بسیاری افراد می‌توان دید.
خطر سنگ كلیه برای دیزی سنگی خورها یافته های جدید دانشمندان نشان می دهد مصرف غذا در ظرو.ف سنگی خطر سنگ كلیه را افزایش می دهد.
چرا نباید از مكمل‌های غذایی استفاده كرد؟ دكتر امیرحسین بنی‌احمد، كارشناس ارشد دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز گفت: ‌اگر سیستم گوارش فرد سالم باشد و بتواند غذاها را هضم و جذب كند، به راحتی می‌تواند با رژیم‌های غذایی مواد غذایی مورد نیاز خود را تامین كند.
انواع سرکه و خواص آنها سرکه به عنوان یک ضدعفونی‌کننده از زمان بقراط که در سال‌های 377 تا 460 قبل از میلاد می‌زیست، به کار می‌رفت.