به گزارش لقمه، احتمال افزایش فشار خون و بیماری های قلبی عروقی در زمستان بیشتر است؛ بنابراین مصرف هندوانه در زمستان بیشتر توصیه شده است.
در این تحقیق، 30 فرد میانسال به مدت شش هفته مورد بررسی دقیق قرار گرفته اند و نتایج نشان می دهد که مصرف منظم هندوانه، فشار خون آنان را کنترل کرده است.
برخی از مواد غذایی دیگر که در کاهش فشار خون موثرند عبارتند از :
• شکلات تلخ
• سیر
• اسفناج
• آووکادو
• لوبیا سبز
• لوبیا چیتی
• انجیر
• چغندر
• کیوی
• پرتقال
• آلوی سیاه
• هویج
• طالبی
• نخود فرنگی
• موز
• کلم بروکلی
• سیب زمینی
• گوجه فرنگی
• ماست
• شیر کم چرب
• میگو
• گردو
• ماهی قزل آلا
• گل کلم
• سویا
• روغن زیتون
• سیب
• پیاز
• تمشک
• انگور
• چای سبز بازگشت به صفحه نخست