آیا کودکان چاق بزرگسالان چاقی می‌شوند؟


یک عضو هیات علمی اولین جشنواره و همایش تناسب اندام و بدنسازی با اشاره به اهمیت تعادل وزن از دوره کودکی تاکید کرد:« وقتی کودک شروع به وزن گیری زیاد کند و از منحنی های رشد خارج شود به احتمال زیاد، انتظار چاقی در بزرگسالی را خواهیم داشت.»

به گزارش لقمه، دکتر مجید حاجی فرجی در خصوص اهمیت تعادل وزن از دوره کودکی گفت: «متخصصین تغذیه با توجه به اهمیت سلامت تغذیه ای در سلامت افراد، بحث تعادل وزن را از دوران کودکی و حتی از دوران جنینی شروع می کنند به دلیل اینکه اگر زنان باردار در دوره بارداری کنترل متناسبی بر روی وزن خود نداشته باشند از همان ابتدا بچه ای پروزن به دنیا می آورند.»

وی ادامه داد:« وقتی کودک پروزن باشد نیازهای تغذیه ای اش افزایش یافته و خانواده با الگوی غلط زندگی، دریافت غذایی کودک را (به غیراز دوران شیردهی) افزایش می دهند و ممکن است از تنقلاتی که در دسترس دارند کودک را تغذیه کنند لذا از همان ابتدا وقتی کودک شروع به وزن گیری زیاد کند و از منحنی های رشد خارج شود به احتمال زیاد، انتظار چاقی در بزرگسالی را خواهیم داشت.»

رییس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور افزود:« اثبات شده است کودکانی که چاق هستند احتمال افزایش خطر چاقی در بزرگسالی را خواهند داشت لذا توصیه می کنیم از کودکی و خردسالی آموزش های مناسب انجام گیرد و تنقلات در دوران کودکی در اختیار بچه ها قرار نگیرد بلکه والدین باید به کودک آموزش به غذای سالم دهند و حتی او را در تهیه و طبخ غذاهای سالم دخیل کنند و این آموزش به صورت عملی باشد.»

وی در پایان تاکید کرد:«والدین نباید به دلیل زندگی آپارتمان نشینی، فعالیت فیزیکی را از کودک دریغ کنند و نباید آنها را به لحاظ اینکه در خانه ساکت باشند حبس در منزل در پشت کامپیوترها و تلویزیون کنند بلکه باید اجازه دهند کودکان فعالیت فیزیکی مناسبی داشته باشند تا هم رشد مناسبی داشته باشند و هم تغذیه سالمی داشته باشند تا در نهایت بتوانند در آینده دوران نوجوانی و جوانی اشان زندگی سالم با وزن متناسب داشته باشند.»


نقل از :سلامت نیوز

کد: 3865 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۵ ارديبهشت بازدید: 4781 ساعت: 1:43 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
2 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
3 چه وزن و شاخص توده بدنی نشانگر سلامتی است! ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
4 تهدید امید به زندگی با چاقی دوران کودکی ۱۴۰۳ دوشنبه ۷ خرداد
5 رابطه چاقی و دیابت بارداری/ احتمال بالای سزارین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
6 قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ شهريور
7 مزایا و معایب نان حاوی آرد کامل/ درمان چاقی با نان کامل ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
8 کدام بیماری‌ها با جراحی چاقی درمان می‌شوند؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
9 چه دلایلی بیشترین نقش را در افزایش وزن دارند؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۸ اسفند
10 آیا جراحی کاهش وزن باعث افزایش طول عمر می شود؟ ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۱ بهمن
11 چه میزان کاهش وزن در ماه ضرر ندارد؟ ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۵ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درمان ریزش مو با مصرف تخم کدو هنگامی که زنان یا مردان شروع به از دست دادن موهای ...

  هر روز شلغم بخورید شاید از مادربزرگ یا بزرگان فامیل شنیده باشید كه با...

  استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت پایگاه خبری لقمه: تحقیقات جدیدی که قرار است در نشس...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
نون با کچلیک و یک استراتژی غذایی پایگاه خبری لقمه: کلیپ کچلیک ثابت می کند که صنایع غذایی و رستوران های ما می توانند با بهره گیری خلاقانه و سالم از طریق ساخت کلیپ های سرگرم کننده به تبلیغ محصولات خود بپردازند
توزیع نذری با طعم سرطان! به گفته وزارت بهداشت و كارشناسان غذای داغ در ظرف های یك بار مصرف پلاستیكی كه از مواد نفتی نشات گرفته است موجب تولید 77 نوع بیماری سرطان زا شده و به هیچ وجه توصیه نمی شود در حالی كه ظروف یك بار مصرف گیاهی بدون عوارض است ولی همچنان هیئت های مذهبی بدون توجه به توصیه ها مواد سرطانی به عزاداران توزیع می كنند
اسفناج به ‌همراه گوشت مصرف شود یک کارشناس سبزی و صیفی‌جات اظهار کرد: بهتر است اسفناج به‌همراه گوشت مصرف شود.