تاثیر رژیم‌غذایی پیش از بارداری بر سلامت نوزاد


نتایج یک آزمایش جدید آشکار ساخت رژیم غذایی زنان در دوران پیش از بارداری می‌تواند روی ژن‌های نوزادان آنها تاثیر بگذارد.

به گزارش لقمه، بررسی‌های قبلی روی حیوانات آزمایشگاهی نشان داده که رژیم غذایی در دوران بارداری می‌تواند در تغییر ژن‌ها نقش داشته باشد اما این اولین بررسی انجام شده روی انسان است که نشان داده حتی نوع تغذیه پیش از بارداری نیز روی ژن‌های کودک تاثیرگذار است. این بررسی روی تعدادی زن روستایی در گامبیا انجام گرفت که تغییرات آب‌وهوایی فصلی تفاوت‌های چشمگیری در نوع رژیم غذایی آنان برجای می‌گذارد.

دکتر «برانون هنیگ» از دانشکده بهداشت و طب استوایی لندن گفت: در این بررسی وضعیت 84 زن که در فصل بارانی و حدود 84 زن دیگر که در فصل خشک باردار شده بودند مورد مطالعه قرار گرفت. همچنین میزان مواد مغذی در نمونه‌های خون زنان اندازه گیری شد و DNA‌ فرزندشان نیز دو تا هشت ماه پس از تولد بررسی شد.

طبق مشاهدات این متخصصان، نوزادانی که مادرانشان در فصل بارانی باردار شده بودند در بدنشان سطح بالاتری از گروه‌های متیل که در تمام شش ژن تحت مطالعه موجودند، وجود داشت. بنابر این مطالعه، نوع ترکیبات این ژن‌ها با نوع مواد مغذی موجود در خون مادر مرتبط است.

به گزارش شبکه خبری BBC، به گفته دکتر هنیگ، نتایج این مطالعه نشان می‌دهد نوع تغذیه مادر پیش از بارداری و اوایل این دوران حائز اهمیت است و ممکن است بر سلامت نسل بعد تاثیر داشته باشد. زنان باید پیش از بارداری و در طول این دوران یک رژیم غذایی متعادل را دنبال کنند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6677 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت بازدید: 2488 ساعت: 2:09 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  عوارض نمک دریا جبران‌ناپذیر است وزارت بهداشت اعلام کرد: کمبود ید مهمترین عامل عقب‌...

  شیرینی هایی که شما را زشت می کنند! اگر عاشق شیرینی هستید باید در خوردن آن بسیار دقت ک...

  بادام زمینی احتمال ابتلا به دیابت را کاهش می دهد آیا می‌د‌انید‌ که خورد‌ن باد‌ام‌زمینی به مقد‌ار ۵ ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی پایگاه خبری لقمه: آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی به از دست رفتن ویژگی های ارگانولپتیکی، ارزش تغذیه ای، ایمنی و بازار پسندی یا مطلوبیت مواد غذایی، فساد مواد غذایی گفته می شود که به سه دسته فساد شیمیایی، فیزیکی و بیولوژیکی طبقه بندی می گردد.
یک جرعه چای ترش، صد جرعه زندگی شیرین مطالعات نشان داده‌اند چای ترش در کنار رژیم غذایی مناسب و ورزش، روند کاهش وزن را تسهیل می کند.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
فرمول تغذیه‌ای برای شفاف‌سازی و لطافت پوست شهزاد محمدیان، کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی توصیه هایی را برای شفاف‌سازی و لطافت پوست ارائه داده است.