تاثیر رژیم‌غذایی پیش از بارداری بر سلامت نوزاد


نتایج یک آزمایش جدید آشکار ساخت رژیم غذایی زنان در دوران پیش از بارداری می‌تواند روی ژن‌های نوزادان آنها تاثیر بگذارد.

به گزارش لقمه، بررسی‌های قبلی روی حیوانات آزمایشگاهی نشان داده که رژیم غذایی در دوران بارداری می‌تواند در تغییر ژن‌ها نقش داشته باشد اما این اولین بررسی انجام شده روی انسان است که نشان داده حتی نوع تغذیه پیش از بارداری نیز روی ژن‌های کودک تاثیرگذار است. این بررسی روی تعدادی زن روستایی در گامبیا انجام گرفت که تغییرات آب‌وهوایی فصلی تفاوت‌های چشمگیری در نوع رژیم غذایی آنان برجای می‌گذارد.

دکتر «برانون هنیگ» از دانشکده بهداشت و طب استوایی لندن گفت: در این بررسی وضعیت 84 زن که در فصل بارانی و حدود 84 زن دیگر که در فصل خشک باردار شده بودند مورد مطالعه قرار گرفت. همچنین میزان مواد مغذی در نمونه‌های خون زنان اندازه گیری شد و DNA‌ فرزندشان نیز دو تا هشت ماه پس از تولد بررسی شد.

طبق مشاهدات این متخصصان، نوزادانی که مادرانشان در فصل بارانی باردار شده بودند در بدنشان سطح بالاتری از گروه‌های متیل که در تمام شش ژن تحت مطالعه موجودند، وجود داشت. بنابر این مطالعه، نوع ترکیبات این ژن‌ها با نوع مواد مغذی موجود در خون مادر مرتبط است.

به گزارش شبکه خبری BBC، به گفته دکتر هنیگ، نتایج این مطالعه نشان می‌دهد نوع تغذیه مادر پیش از بارداری و اوایل این دوران حائز اهمیت است و ممکن است بر سلامت نسل بعد تاثیر داشته باشد. زنان باید پیش از بارداری و در طول این دوران یک رژیم غذایی متعادل را دنبال کنند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6677 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت بازدید: 2637 ساعت: 2:09 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا باید اسفناج بخوریم؟ اسفناج گیاهی سرشار از کلروفیل و پروتئین است که نه ...

  این ۵ میوه تابستانی ضد سرطان تابستان فصل خوبی برای لذت بردن از میوه‌های خنک کنن...

  آشنایی با ویتامین k از این گذشته ویتامین K در مقابله با التهاب‌های مرب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فلفل سیاه تند اما درمانگر بدون شک فلفل سیاه ادویه مورد علاقه همه نیست؛ اما افرادی از این ادویه استفاده می‌کنند و به آن علاقه دارند معتقدند که این ادویه بسیار دوست داشتنی است.
کیک خامه ای 36 ساله پایگاه خبری لقمه: احتمالا به نظرتان عجیب و دور از ذهن است که بتوان کیک عروسی با آن همه میوه تازه و خامه را بیشتر از دو تا سه روز نگهداری کرد.
دیگرشیفت‌های 12 ساعته ترس ندارد نخوردن صبحانه و غذا، ورزش نکردن و احساس خستگی درشیف‌های کاری 12 ساعته موجب مشکلات زیادی برای بدن می‌شود و این شکل زندگی آسیب‌های جدی به بدن وارد می‌کند. در مطالعات جدید عنوان شده است که شیفت‌های کاری 12 ساعته، حتی روی افزایش وزن نیز تاثیر دارند و فرد را به سمت چاق شدن سوق می‌دهند.
چرا فلفل‌ها برای سلامتی مفیدند فلفل دلمه‌ای سرشار از ویتامین‌های گروه B مانند تیامین، ریبوفلاوین و B6 است که ویتامین‌های موثر در تبدیل مواد غذایی به انرژی می‌باشند. فلفل دلمه‌ای همچنین گیاهی سرشار از فیبر، پروتئین و آهن می‌باشد.