بستنی بخوریم یا ...


کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی‌های دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: همه افرادی که از سلامت کامل برخوردار هستند می‌توانند این ماده غذایی را به عنوان یک میان وعده استفاده کنند.

به گزارش لقمه، دکتر محمد حسیبی اظهار کرد: افرادی که مبتلا به بعضی از عارضه‌ها مانند خونریزی معده هستند و یا افرادی که عمل لوزه را انجام دادند مجاز هستند که از بستنی استفاده کنند.

وی ادامه داد: کسانی که به بیماری‌هایی مانند چربی خون بالا و یا دیابت مبتلا باشند مجاز نیستند بستنی بخورند به دلیل اینکه این ماده غذایی دارای چربی و قند است.

وی بیان کرد: البته افراد مبتلا به دیابت می‌توانند از بستنی‌های رژیمی که برای آنان تولید می‌شود استفاده کنند.

حسیبی خاطرنشان کرد: به علت استفاده از شیر، تخم مرغ و خامه در تولید بستنی، افراد چاق نیز با مصرف آن در معرض چاقی بیشتری قرار می گیرند.

این کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی‌ها گفت: به دلیل وجود چربی در بستنی، این ماده غذایی دیرهضم است، بنابراین در بعضی از بیماری‌های روده‌ای و دستگاه گوارش توصیه می شود تا از این ماده غذایی کمتر استفاده کنند.

حسیبی همچنین گفت: مصرف بستنی در کودکان زیر سه سال توصیه نمی شود زیرا علاوه بر کم اشتهایی در آنان ممکن است سیستم تغذیه آنها دچار مشکل شود.

این کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی‌ها ادامه داد: بستنی می‌تواند نیاز 10 تا 12 درصد از کلسیم و 10 درصد از فسفری را که روزانه به آن نیاز داریم تامین کند.

وی خاطرنشان کرد: همچنین بستنی حاوی ویتامین‌هایی همچون A ، D ،E ، K است.

حسیبی توصیه کرد: پس از مصرف بستنی باید دهان را شست تا از پوسیدگی دندان‌ها جلوگیری شود. همچنین از مصرف مایعات گرم بلافاصله پس از مصرف بستنی باید خودداری کرد.

این کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی‌ها تاکید کرد: افراد باید از گاز زدن بستنی خودداری کنند زیرا به دندان‌ها آسیب می‌رساند.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6799 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۳۰ ارديبهشت بازدید: 2584 ساعت: 1:36 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
2 بهترین خوراکی‌های زمستانی و تقویت‌کننده سیستم ایمنی ۱۴۰۳ شنبه ۸ دي
3 ۸ توصیه تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
4 درمان خانگی و فوری گرمازدگی با ۱۰ نوشیدنی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۶ تير
5 فرآیند رزرو هتل در سیستم‌های رزرواسیون ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۶ خرداد
6 حضور ۴۳۰ شرکت داخلی و خارجی در نمایشگاه نهاده های کشاورزی ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۸ دي
7 کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
8 تغذیه برای بهبود آنفولانزا ۱۴۰۱ دوشنبه ۲ آبان
9 افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پذیرش دانشجویان پزشکی و بومی گزینی / ۱۶ میلیارد ریال به خرید واکسن اختصاص یافت ۱۴۰۱ جمعه ۴ شهريور
10 کارنامه یکساله وزارت بهداشت در دولت سیزدهم ۱۴۰۱ جمعه ۴ شهريور
11 آنتی بیوتیک ها موجب عفونت قارچی می شوند ۱۴۰۱ شنبه ۲۱ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دشمن مینای دندان را بشناسید استفاده از خوراکی ها و نوشیدنی های اسیدی موجب فرسا...

  در خرید پسته به این نکات توجه کنید امان از آن زمانی که مسئولیت خرید آجیل را به شما مح...

  مشکل افرادی که آب نمی نوشند، چیست؟ یک متخصص گوارش و کبد با بیان اینکه هیچ نوشیدنی جای...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت