کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است


پایگاه خبری لقمه: محققان به رابطه بین کمبود ویتامین D و افزایش خطر مرگ و میر پی بردند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، مدیکال نیوز نوشت: حدود ۱ میلیارد نفر در سراسر جهان کمبود ویتامین D دارند. محققان دانشگاه استرالیای جنوبی یک رابطه علت و معلولی بین کمبود ویتامین D و افزایش خطر مرگ و میر پیدا کرده اند.

 
دانشمندان همچنین دریافتند که اگر سطح ویتامین D در محدوده کمبود باشد، خطر مرگ و میر ناشی از هر علتی در افراد تا ۲۵ درصد افزایش می‌یابد.
 
ویتامین D یک ماده مغذی ضروری برای سلامتی است و نقش مهمی در موارد زیر دارد:
 
• محافظت از استخوان‌ها در برابر پوکی استخوان
 
• حمایت از سیستم ایمنی بدن
 
• کمک به رشد سلولی
 
• ارتقا سلامت عضلات
 
بدن به طور طبیعی ویتامین D را از قرار گرفتن در معرض نور خورشید تولید می‌کند و ویتامین D را از غذاهای سرشار از مواد مغذی دریافت می‌کند، از جمله:
 
• آب میوه‌های غنی شده با ویتامین D، لبنیات و محصولات لبنی
 
• روغن کبد ماهی کاد
 
• ماهی‌های چرب، از جمله سالمون، تن و ماهی خال مخالی
 
• جگر گاو
 
• زرده تخم مرغ
 
مقدار توصیه شده روزانه ویتامین D به سن فرد بستگی دارد. از ۱ تا ۷۰ سالگی، فرد باید روزانه ۱۵ میکروگرم ویتامین D دریافت کند. این مقدار برای بزرگسالان ۷۱ سال و بالاتر به ۲۰ میکروگرم افزایش می‌یابد.
 
محققان در این مطالعه، در یک بازه زمانی ۱۴ ساله دریافتند که خطر مرگ افراد با افزایش سطح ویتامین D به میزان قابل توجهی کاهش می‌یابد.

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 14996 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان بازدید: 774 ساعت: 9:22 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توزیع گسترده کره در فروشگاه‌های سراسر کشور/ به زودی مشکل کمبود رفع می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
2 دولت می‌تواند با هدایت صحیح منابع، کمبود پزشک در مناطق محروم را جبران کند ۱۴۰۳ چهارشنبه ۷ آذر
3 کمبود «دارو» را فاکتور بگیرید؛ مراقب «ایدز» باشید! ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
4 دلیل کمبود لوبیا سفید و دپوی 5 هزار تنی حبوبات در گمرک ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
5 ماجرای کمبود داروی پیوند کلیه/ پاسخ سازمان غذا و دارو ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
6 صادراتی موفق به ارزش ۱۲۱ هزار میلیاردتومان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
7 یک ماه از تشنگی و گرسنگی مردم غزه گذشت ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
8 «فراوانی» و «قیمت» خطوط قرمز وزارت جهاد کشاورزی است ۱۴۰۲ جمعه ۴ فروردين
9 ۴۵ درصد هزینه های سلامت صرف دارو می‌شود ۱۴۰۱ چهارشنبه ۵ بهمن
10 کمبودی در تامین کالاهای اساسی وجود ندارد ۱۴۰۱ يکشنبه ۲ بهمن
11 کمبود ۱۰۶ دارو در کشور ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سبزی مفید برای جلوگیری از نقایص جنین اسفناج دارای لوتئین و زئازانتین است كه از تخریب شب...

  خواب راحت با شیرموز یک متخصص کودک، مقاومت کودک در رفتن به رختخواب را ا...

  30 دقیقه ورزش در روز برای کاهش وزن کافی است تحقیقات جدید نشان داد که 30 دقیقه ورزش در روز برای...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

صنعتی به نام تولید اسنک اسنک‌ها، میان‌وعده‌هایی هستند که به طور موقت گرسنگی را برطرف می‌سازند و انرژی مختصری نیز برای انجام کار فراهم می‌کنند. پفک، چیپس و پاپ کورن از معروف‌ترین اسنک‌ها هستند.
فلج حنجره در اثر مصرف سم تجزیه نشده در صیفی جات/ ابتلا به ام اس و دیابت نتیجه استفاده از کودهای شیمیایی یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه چندی پیش عده ای از افراد به دلیل استفاده از صیفی جاتی که قبل از تمام شدن دوره کارنس به بازار عرضه شده بودند دچار فلج حنجره شده اند نسبت به عوارض خطرناک استفاده بی رویه از کودهای شیمیایی در محصولات کشاورزی هشدار داد.
رمز و رازهای پرورش میوه و سبزیجات در خانه هنگامی که سبزی هایی که خود کاشته و پرورانده اید را برداشت می کنید برایتان طعم و مزه بسیار بهتری دارند.
چگونه کلیه‌ها می میرند کلیه‌ها برای سلامتی بدن اهمیتی فراتر از تصور ما دارند که به دلیل این نقش حیاتی و انکارناپذیر در بدن، سزاوار توجه و مهربانی بیشتری هستند.