خوردنی‌های تقویت‌کننده مو


به گفته پزشکان، بهبود سلامت موها همچون دیگر اعضا و بافت‌های بدن به داشتن یک رژیم غذایی متعادل بستگی دارد.

به گزارش لقمه، «سیبل فیشمن» از متخصصان پوست در نیویورک گفت: مدت زمان بیشتری لازم است تا به وجود تغییرات در مو پی برده شود در حالی که این زمان در تشخیص تغییرات پوستی به مراتب کمتر است. به طور مثال رژیم غذایی نامناسب تنها در یک هفته می‌تواند موجب بروز آکنه و خشکی پوست شود در حالی که سوء تغذیه یا تاثیر رژیم غذایی ناسالم اثرات خود را چند ماه بعد روی موها نشان می‌دهد.

«لیزا درایر» از متخصصان علم تغذیه نیز اظهار کرد: مواد غذایی که فرد مصرف می‌کند به تحکیم فولیکول‌های مو کمک می‌کند و باعث می‌شود فرد موی سالمتری داشته باشد. همچنین باید توجه کرد علاوه بر رژیم غذایی فاکتورهای دیگری همچون استعمال سیگار، عدم تعادل هورمونی و کمبود خواب می‌تواند بر ظاهر مو تاثیر بگذارد.

به گزارش وب‌ام‌دی، پزشکان معتقدند در صورتی که فرد از رژیم غذایی غنی از پروتئین، متنوع و متعادل استفاده کند می‌تواند موی سالمی داشته باشد. از جمله مواد خوراکی مفید برای سلامت موها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

ماهی سالمون

این نوع ماهی علاوه بر آنکه غنی از پروتئین و ویتامین D‌ است همچنین وجود اسیدهای چرب امگا3 در این ماهی اهمیت بسیاری دارد. بدن قابلیت تولید این اسیدهای چرب را که برای رشد مو ضروری است،‌ ندارد. همچنین چربی‌های امگا3 در سلول‌های پوستی کف سر و روغن‌های طبیعی پیدا می‌شود که موجب می‌شود مو و کف سر مرطوب نگه داشته شود.

گردو

گردو تنها آجیل‌ حاوی میزان قابل توجهی اسیدهای چرب امگا3 است. این ماده خوراکی غنی از بیوتین و ویتامین E است که سلول‌ها را از آسیب DNA‌ محافظت می‌کند. میزان ناکافی بیوتین موجب از دست رفتن موها می‌شود. همچنین گردو حاوی مس است که کمک می‌کند مو رنگ طبیعی خود را داشته باشد.

صدف خوراکی

صدف‌های خوراکی سرشار از فلز «روی» هستند که کمبود آن در بدن به از دست رفتن مو و خشکی آن منجر می‌شود. می‌توان بخشی از «رویِ» مورد نیاز بدن را از غلات و نان‌های سبوس‌دار تامین کرد اما صدف‌های خوراکی می‌تواند سطح خوبی از پروتئین را افزایش دهد. مو حدود 97 درصد پروتئین است که بدون وجود ذخیره پروتئینی کافی، بدن نمی‌تواند موهایی را که به صورت روزانه و به طور طبیعی از بین می‌روند جایگزین کند.

سیب‌زمینی شیرین

سیب زمینی شیرین منبع غنی از آنتی اکسیدان بتاکاروتن به حساب می‌آید که بدن آن را به ویتامین A‌ تبدیل می‌کند. در اصل سلول‌های بدن نمی‌توانند بدون ویتامین A کافی عملکرد درستی داشته باشند. همچنین این عنصر با تولید چربی از کف سر حفاظت می‌کند.

تخم مرغ

تخم مرغ به عنوان ماده خوراکی مملو از پروتئین حاوی چهار ماده معدنی دیگر به نام روی، سلنیوم، فسفر و آهن است. آهن از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است زیرا مسئول انتقال اکسیژن به فولیکول‌های مو است.

اسفناج

آهن، بتاکاروتن، اسیدفولیک و ویتامین C موجود در اسفناج به سلامت فولیکول‌های مو کمک می‌کند.

عدس

این ماده خوراکی کوچک حاوی مقدار قابل توجهی پروتئین، آهن و روی است.

بلوبری‌ ها

ویتامین C موجود در این میوه برای گردش خون در کف سر حائز اهمیت است و از رگ‌های خونی کوچک تغذیه کننده فولیکول‌ها حمایت می‌کند.

گوشت مرغ

مصرف این نوع گوشت به دلیل دارا بودن پروتئین، روی، آهن و ویتامین‌های B برای سلامت مو توصیه می‌شود. به گفته پزشکان مصرف مواد خوراکی حاوی پروتئین از قبیل گوشت مرغ می‌تواند از ریزش مو جلوگیری کند.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7202 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۲ شهريور بازدید: 2727 ساعت: 12:55 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آیا مصرف جلبک و بلوبری برای لاغری مجاز است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ مرداد
2 با این خوراکی ها دیرتر پیر شوید ۱۳۹۷ يکشنبه ۲۶ فروردين
3 آشنایی با میوه های لوکس ۱۳۹۷ يکشنبه ۲۶ فروردين
4 سرکه بلوبری به بهبود حافظه کوتاه مدت کمک می کند ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
5 کودکان با خوردن بلوبری توجه و تمرکز بیشتری دارند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۶ مهر
6 کاهش تاثیرات آلزایمر با مصرف بلوبری ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۸ تير
7 چه خوراکی‌های بهاری به لاغری و کاهش وزن کمک می‌کنند؟ ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۴ فروردين
8 شیرینی های قلبی رمانتیک و رنگارنگ ۱۳۹۲ جمعه ۲۵ بهمن
9 رابطه جنسی بهتر با این برنامه غذایی ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۵ دي
10 این ۵ میوه تابستانی ضد سرطان ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۲ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوردن عسل برای کودکان زیر یک سال ممنوع خیلی‌ها عسل را شیرینی بی‌ضرر می‌دانند و مرهم بسیار...

  قطع نمک از عوامل افزایش خطر بیماری‌های قلبی و سکته دانشمندان هشدار دادند که قطع کردن مصرف نمک، می‌تو...

  هر روز شلغم بخورید شاید از مادربزرگ یا بزرگان فامیل شنیده باشید كه با...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گزارشی از وضعیت قیمت کالاهای اساسی/ گوشت ۴۱ درصد گران شد! پایگاه خبری لقمه: در حالی که حدود ۳ هفته تا شب عید مانده، قیمت ها در بازار کالاهای اساسی رو به بالا است که در این شرایط این سوال مطرح می شود برنامه دولت برای حمایت از مصرف کننده چیست؟
زعفران تقلبی را چطور تشخیص بدهیم؟ تقلب در مواد غذایی این روزها كاسبی پر‌در‌آمدی برای سودجویان شده است. متخلفان هم البته برای همین چند لقمه نان حرامی كه به‌دست می‌آورند، زحمت زیادی می‌كشند و آنقدر روش‌های جدید ابداع ‌كرده‌اند كه رئیس سازمان غذا و دارو می‌گوید شناسایی این تقلب‌ها نیازمند خلاقیت است.
سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ یک پژوهشگر حوزه تغذیه می‌گوید: نان مصرفی مردم باید سالم باشد؛ یعنی حاوی آرد کامل باشد. وگرنه منجر به بروز بیماری‌ها و عارضه‌های مختلف مثل چاقی، دیابت، فشارخون بالا، کم‌خونی و حتی برخی سرطان‌ها مثل سرطان‌های دستگاه گوارش می‌شود. و در ایران خیلی از نانوایی‌های سنتی نان کامل نمی‌پزند.
لبنیات مشمول قیمت‌گذاری شد معاون بازرگانی داخلی وزارت صنعت،معدن و تجارت گفت: لبنیات از این پس مشمول قیمت‌گذاری شده‌اند.