مواد لازم: برای تهیه 2 پیمانه سس: کره=100 گرم شیر=2 پیمانه(4 دسی لیتر) آرد سفید=4 قاشق سوپخوری نمک و فلفل=به مقدار لازم پیاز رنده شده نرم=3 قاشق سوپخوری
طرز تهیه 1. کره را در ظرفی می ریزیم و روی آتش می گذاریم،داغ که شد پیاز رنده شده را می ریزیم و به هم می زنیم تا پیاز کمی سرخ شود.
2. آرد را اضافه می کنیم و به هم می زنیم تا آرد نیز کمی سرخ شود. 3. حرارت را ملایم کرده و شیر به تدریج به مواد اضافه می کنیم و مرتب بهم می زنیم.نمک و فلفل را هم به آن اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا سس به جوش آید و کمی غلیظ شود.
بازگشت به صفحه نخست