روش تهیه سس بشامل ساده


سس بشامل (Béchamel sauce) را می توانید به عنوان سس پاستا، بیف استراگانف و ... استفاده کنید.

مواد لازم:

برای تهیه 2 پیمانه سس:
کره=100 گرم
شیر=2 پیمانه(4 دسی لیتر)
آرد سفید=4 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل=به مقدار لازم
پیاز رنده شده نرم=3 قاشق سوپخوری

طرز تهیه

1. کره را در ظرفی می ریزیم و روی آتش می گذاریم،داغ که شد پیاز رنده شده را می ریزیم و به هم می زنیم تا پیاز کمی سرخ شود.


2. آرد را اضافه می کنیم و به هم می زنیم تا آرد نیز کمی سرخ شود.
3. حرارت را ملایم کرده و شیر به تدریج به مواد اضافه می کنیم و مرتب بهم می زنیم.نمک و فلفل را هم به آن اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا سس به جوش آید و کمی غلیظ شود.

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 7436 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۱۲ مهر بازدید: 1482 ساعت: 12:09 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  هوای شیرینی خونتان را داشته باشید حتماً ضرب‌المثل «خونت را کثیف نکن» را بارها و باره...

  کدام میوه های شیرین برای دیابتی ها مضر نیستند؟ مصرف روزانه سیب به علت كند كردن روند جذب قند در بد...

  غذاهای نذری تا چند روز قابل نگهداری اند؟ یک متخصص تغذیه با اشاره به مدت زمان نگهداری غذاهای...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت