هنگام صرف غذا بخندید!


استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: خوب نجویدن غذا و هضم ناقص آن باعث تنبلی روده، تخمیر غذا در دستگاه گوارش و حتی باعث بوی بد دهان نیز می‌شود.

 به گزارش لقمه، غلامرضا کردافشاری در این باره با بیان اینکه زیاد از حد غذا خوردن معده را تضعیف و هضم را دچار اختلال می‌کند، گفت: افراد تا قبل از گرسنگی نباید غذایی خورند و همچنین قبل از اینکه به طور کامل سیر شوند، باید از غذا خوردن دست کشند.

وی ادامه داد: مصرف غذا باید با آرامش و آهسته صورت گیرد، چرا که تند غذا خوردن باعث بلع هوا به داخل دستگاه گوارش شده و باعث نفخ شکم می‌شود.

این استاد دانشکده طب سنتی با بیان اینکه در سر سفره و به هنگام صرف غذا بیان مطالب نشاط آور بسیار مفید است، گفت: خنده و شادی موجب تحریک بیشتر روده‌ها و تقویت معده شده و دفع مواد زائد را تسهیل می‌کند.

کردافشاری تاکید کرد: مصرف مایعات، چای و نوشابه به همراه غذا معده را تنبل می‌کند. آنزیم‌های هضم کننده پروتئین در محیط بسیار رقیق نمی‌توانند عمل کنند و معده به زور چای و نوشابه بلعیده شده در شکم را هضم می‌کند، بنابراین نفخ و گاز تولید می‌کند.

وی با بیان اینکه جهت تقویت معده مصرف سبزیجاتی مانند شوید، جعفری، ریحان، نعناع و مرزه در رژیم غذایی مفید است، گفت: در صورت مصرف ماست، حتما مقداری آویشن و نمک به آن اضافه شود.

این متخصص طب سنتی در خصوص مصرف و فواید این سبزیجات در تقویت معده و روده‌ها، افزود: شوید هضم کننده غذا، تسکین دهنده دل درد و مانع ضعف معده است و از فساد غذا در بدن جلوگیری و اخلاط غلیظ را از معده خارج می‌کند.

به گفته کردافشاری، همچنین گشنیز تقویت کننده دهانه معده، ریحان از ضعف معده جلوگیری کرده، نعناع معده و قوت هاضمه را تقویت و عملکرد دستگاه گوارش را تنظیم می‌کند.

استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه تهران، افزود: آویشن نیز باعث تلطیف غذاهای غلیظ شده، می‌شود و معده را از رطوبت و خلط‌های زاید پاکسازی کرده و مانع فساد غذا در داخل بدن می‌شود و دل درد را تسکین می‌بخشد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7641 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۲ آبان بازدید: 2513 ساعت: 7:01 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
2 ماجرای مسمومیت سه کودک با خوردن ماکارونی آلوده/ اطلاعیه سازمان ملی استاندارد درباره ماکارونی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
3 کاهش مصرف داروی شیمی‌درمانی با نانوذرات شکرمانند ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
4 کاهش مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
5 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
6 عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
7 تاثیر پتاسیم در جلوگیری از فیبریلاسیون دهلیزی بعد از جراحی قلب ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
8 خطرات مصرف داروی کتامین برای زنان باردار ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
9 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
10 خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
11 آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه نوع روغن زیتونی بخریم؟ روغن زیتون به دلیل دارا بودن چربی‌های غیراشباع، سا...

  قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد پایگاه خبری لقمه: مردم قهوه سبز را برای چاقی، دیاب...

  خطر قطع مصرف نان و برنج برای افراد دیابتی پایگاه خبری لقمه: مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزار...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت