خلاصی از شر بوی بد دهان با این ترفندها


پایگاه خبری لقمه: دانشمندان می‌گویند خوردن برخی غذاها که حاوی یک باکتری خاص هستند، می‌تواند راه‌حلی برای از بین‌ بردن بوی بد دهان باشد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، دانشمندان دریافتند غذاهای تخمیر شده حاوی باکتری های پروبیوتیک، ممکن است برای از بین بردن بوی بد دهان مفید باشند. خوردن غذاهایی مانند ماست، نان خمیر ترش و سوپ میسو که سرشار از باکتری های پروبیوتیک هستند، می تواند راه حلی برای افرادی که با بوی بد دهان که به نام هالیتوزیس شناخته می شود، دست و پنجه نرم می کنند، باشد.

 
به گزارش بهداشت نیوزدانشمندان مطالعه ای را روی شرکت‌کنندگانی که پروبیوتیک‌هایی مانند لاکتوباسیلوس سالیواریوس، لاکتوباسیلوس رویتری، استرپتوکوکوس سالیواریوس و ویسلا سیباریا را در قالب مکمل‌ها مصرف می‌کردند، انجام دادند. تجزیه و تحلیل داده های تلفیقی نشان داد که این باکتری به کاهش سطح ترکیبات گوگرد فرار موجود در دهان کمک می کند.
 
به گفته دانشمندان، ترکیبات گوگرد فرار عامل اصلی بوی بد دهان هستند و توسط باکتری‌های دهان در نتیجه مخلوط شدن باکتری‌ها و بقایای مواد غذایی و همچنین بهداشت ضعیف دندان و لثه تولید می‌شوند. برای مقابله با این مشکل، بسیاری از مردم به دهانشویه، جویدن آدامس، جرم گیری دندان و تراشیدن زبان روی می آورند.
 
با این حال، نویسندگان این مطالعه گفته اند: خوردن غذاهای غنی از پروبیوتیک ممکن است بوی بد دهان را در کوتاه مدت تسکین دهد. این مطالعه توسط دانشمندان مرکز ملی تحقیقات بالینی بیماری‌های دهان در دانشگاه سیچوان چین انجام شد.
 
این مطالعه که در ژورنال BMJ Open منتشر شد، نشان داد شدت بوی بد دهان یا امتیاز OLP که بوی نفس را در فواصل مختلف از دهان اندازه‌گیری می‌کند، در افرادی که پروبیوتیک دریافت کرده‌اند در مقایسه با افراد دیگر به‌طور قابل‌توجهی کاهش یافته بود.
 
دکتر لانجیانگ لی، نویسنده این مطالعه گفت: پروبیوتیک ها ممکن است از تجزیه آمینو اسیدها و پروتئین ها توسط باکتری های بی هوازی در دهان جلوگیری کنند. این بررسی سیستماتیک و متاآنالیز نشان می‌دهد که پروبیوتیک‌ها ممکن است بوی بد دهان را با کاهش غلظت ترکیبات سولفوریک فرار در کوتاه‌مدت کاهش دهند، اما تاثیر قابل‌ توجهی بر علل اصلی بوی بد دهان، مانند پلاک و پوشش زبان وجود ندارد.
 

 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :خبرآنلاین

کد: 15619 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور بازدید: 594 ساعت: 9:47 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
2 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
3 آغاز به کار نمایشگاهی بدون بوی کباب! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ بهمن
4 آداب نشستن دور کرسی و خوراکی ها در شب یلدا چه بود؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۳۰ آذر
5 4 راهکار برای پاک کردن لکه شیر و بوی بد آن از روی فرش ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۶ آبان
6 در مورد تاثیر کرونا بر بویایی و چشایی بیشتر بدانید ۱۳۹۹ سه شنبه ۲۵ آذر
7 معیارهای تشخیص سبزی ها و میوه های ارگانیک ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۴ مهر
8 نوشیدنی‌هایی برای آرامش در بحران کرونا ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۲ تير
9 نجات سر یک بچه از زود پز! ۱۳۹۸ جمعه ۳ آبان
10 آغاز برداشت کلزا در کشور تا پایان تیرماه ۱۳۹۸ شنبه ۴ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  برنج کدام کشورها بیشترین آلودگی را دارد؟ نتایج یک تحقیق از 12 کشور در چهار قاره نشان داد که...

  سبزی‌ها با این روشها خوشمزه‌تر می‌شوند از ویژگی‌های یک رژیم غذایی سالم این است که در آن ا...

  خوراکی‌هایی که مانع ابتلا به سرطان می‌شوند یک متخصص تغذیه در امور سرطان با اشاره به انواع آنت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میوه و سبزیجات:5 واحد اما چگونه؟ «برای سالم بودن هر روز 5 واحد میوه و سبزیجات میل کنید». این توصیه ای است که همیشه و همه جا می‌شنویم. اما تا چه اندازه به این توصیه عمل می‌کنیم؟
خوراکی‌های دشمن پوست را بشناسید غذاها و خوراکی‌های روزانه تاثیر چشمگیری بر رفتار و سلامتی جسم و روح دارند. یکی از این تاثیرات را می توان در پوست شاهد بود.
انتقاد یک خلبان از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما سرو می شود در پی انتشار گزارشی در ایسنا با عنوان «چرا دیگر در هواپیماها آبگوشت سرو نمی‌شود؟»، خلبان یکی از شرکت‌های هواپیمایی در تماس با این خبرگزاری از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما برای مسافران و گردشگران سرو می‌شود، انتقاد کرد.
عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات رئیس اتاق اصناف کشاورزی گفت: آخرین تعیین نرخ خرید تضمینی برنج به عنوان دومین محصول پرمصرف کشور مربوط به سال ۱۴۰۰ است که رسانه‌ای و اعلام نشد.