طرز تهیه کیک اسپایسی با شکر قهوه‌ای


این کیک ساده با ادویه مخصوص پای کدوحلوایی باید درست شود تا طعم بهتری داشته باشد. برای شیرینی آن نیز از شکر قهوه‌ای استفاده می‌شود.

مواد لازم

• یک پیمانه کره آب شده

• نصف پیمانه شکر قهوه‌ای

• 1 ¼ قاشق چایخوری ادویه پای کدوحلوایی

• ¾ قاشق چایخوری نمک دریایی

• یک عدد تخم‌مرغ

• 2.5 پیمانه آرد کامل

• دو قاشق غذاخوری تاپینگ کارامل

 

طرز تهیه

1. فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. روی یک لایه کاغذ روغنی دایره‌ ای 20 سانتی‌متری ترسیم کنید.

2. در یک کاسه بزرگ، کره را با هم‌زن برقی با سرعت متوسط به مدت 30 ثانیه هم بزنید. شکر قهوه‌ای، ادویه پای کدوحلوایی و ¼ قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید. آنها را هم بزنید تا یکدست شوند. تخم‌مرغ را اضافه کنید و هم بزنید. آرد را اضافه کنید و بقیه مراحل هم زدن را با قاشق چوبی ادامه دهید. در آخر با دست آن را ورز دهید.

3. خمیر را به دونیم تقسیم کنید. آنها را به صورت دایره باز کنید. هر دایره را به 12 قسمت تقسیم کنید.

4. روی آنها را با چنگال سوراخ کنید و به مدت 20 دقیقه در فر بپزید تا سطح آنها طلایی شود.

5. یک قاشق غذاخوری از تاپینگ کارامل را روی آنها بریزید و با قاشق روی سطح برش ها پخش کنید.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 7666 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۱ آذر بازدید: 3491 ساعت: 12:16 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۱ شهريور
2 چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه ۱۴۰۴ شنبه ۲ شهريور
3 اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامین‌ها باعث پیری زودرس می‌شود؟ ۱۴۰۴ جمعه ۱ شهريور
4 پرآبی ایران‌ یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب ۱۴۰۴ جمعه ۲۵ مرداد
5 عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۷ مرداد
6 رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ مرداد
7 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
8 گزارش حاشیه‌ساز حسینی‌بای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
9 برداشت ۶ هزار تن نخود از دیم‌زارهای هشترود ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
10 توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
11 افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با دندان درد در ایام تعطیل چه کنیم؟ یکی از مشکلاتی که گاهی در ایام تعطیل برای برخی از ...

  کمبود آب چه بر سر انسان می‌آورد؟ یک متخصص تغذیه گفت: کلیه فرآیندهای بدن و تمام واکن...

  مبتلایان به فشارخون آب کرفس بخورند یک متخصص تغذیه گفت: کرفس خواص زیادی دارد که مهم‌تر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کتاب کلید را بزن برای مدیران کسب و کار مفید است یا کم کردن وزن؟ پایگاه خبری لقمه: علاقمندان به تغییرات فردی یا سازمانی می توانند از کتاب کلید را بزن الگوی ارائه شده در آن به نحو مقتضی بهره مند شوند.
روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر پایگاه خبری لقمه: یکی از لذت‌های هر سفری، خوردن غذای با کیفیت در رستوران‌های خوب است. اما با گسترش صنعت غذا و بازار رستوران‌های رنگارنگ یافتن بهترین رستوران‌ها برای مسافران غریب کار چندان ساده‌ای نیست. با استفاده از این راهنماها و روش‌ها، احتمالاً می‌توانید بهترین رستوران را در سفر خود پیدا کنید و تجربه‌ی خوبی از غذاهای محلی به دست آورید.
توصیه‌هایی برای شیوع تب کریمه‌ کنگو/ شیر فله‌ای نخورید مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های دامی سازمان دامپزشکی از ابتلای 12 نفر از هموطنان‌مان به بیماری تب‌ کریمه‌کنگو و فوت چهار نفر از آنها خبر داد و گفت:‌ خوردن گوشت قرمز نمی‌تواند ناقل این بیماری به انسان باشد اما از مصرف شیر فله‌ای و غیرپاستوریزه باید خودداری شود.
بخور و نخورهای روزهای آلوده/ تغذیه‌ مناسب هنگام آلودگی هوا را بشناسید پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه با اشاره به بخور و نخورهای روزهای آلوده، گفت: کسانی که فقر آهن، ید و سلنیوم در بدن داشته باشند، بیشتر تحت تأثیر آلودگی هوا قرار می‌گیرند.