چربی‌های بدن با چه مواد غذایی می‌‌سوزند؟


برخی از مواد غذایی باعث سوزاندن چربی‌های بدن می‌شوند که بهتر است در وعده‌های غذایی مصرف شوند.

 به گزارش لقمه،  برخی مواد غذایی باعث سوزاندن چربی‌های بدن می‌شوند که در اینجا با آنها آشنا می‌شوید.

کلم

کلم تصفیه کننده خون است و اکسیری است که دوای همه دردهاست؛ در واقع دردی نیست که در مقابل کلم دوام آورد.

برگ کلم دارای مقدار زیادی کلسیم و گوگرد است و به علت داشتن آهک زیاد، ارسنیک و ید یکی از غذاهای بسیار عالی و مفید است که برای درمان سستی استخوان، سل و کم خونی نظیر ندارد.

در کلم، املاح سولفات، نیترات دوپتاس و اکسیدهای آهن وجود دارد و به دلیل گلوکوزینولات برای پیشگیری از سرطان روده بهترین است و اثبات شده که کلم یک چربی سوز واقعی است.

بادمجان

بادمجان غنی از فیبر و پکتین است که چربی را جذب می‌کند و در از بین رفتن آن کمک می‌کند؛ در صورت سرخ نشدن برای هضم غذا مفید است.

بادمجان دارای خواص زیادی است و غنی از ویتامین‌های B، A، C و مواد معدنی مختلف از جمله کلسیم، فسفر، مس، گوگرد، منیزیم، پتاسیم و آهن است و دارای فیتونوترینت‌هایی است که خاصیت آنتی اکسیدانی فوق‌العاده‌ای دارند.

بادمجان دارای خاصیت ضد سرطانی، ضد کلسترول بد خون و ضد ویروسی است؛ این سبزی را می‌توان به عنوان پادزهر برای مسمومیت های قارچ سمی استفاده کرد؛ ضمن اینکه رگ‌ها را باز می‌کند، از خطر سکته قلبی جلوگیری می‌کند و چربی سوز خوبی است.

آناناس

آناناس باعث سوختن چربی‌ها می‌شود و کالری این میوه به اندازه کالری سیب است.

به گفته دانشمندان این میوه ضد سرطان است و دارای کربوهیدرات، پروتئین، چربی و آب است؛ مواد معدنی آناناس شامل کلسیم، فسفر، آهن، سدیم، منگنز، منیزیم و پتاسیم است.

این میوه یک منبع غنی از ویتامین C است و حاوی ویتامین های A، B1 و B2 است.

جو دوسر

جودوسر دارای فیبر محلول و نامحلول است و چربی غذاهای دیگر را جذب می‌کند و می‌سوزاند؛ جودوسر معتدل است یعنی نه سرد است و نه گرم؛ به صورت معجزه آسایی کلسترول را کاهش می‌دهد.

این گیاه اثر ضد سرطان دارد و استفاده مداوم این گیاه از سرطان جلوگیری می‌کند؛ برای لاغر شدن هر روز جو دوسر بخورید زیر برای لاغری واقعاً فوق‌العاده است.

جو دوسر قند خون را متعادل می‌کند و بهترین دارو برای تقویت قلب است مخصوصاً برای اشخاصی که در معرض حمله قلبی هستند البته روده را هم تمیز می‌کند.

دارچین

یک جایگزین خوب برای قند است و همچنین تنظیم کننده سطح قند خون (گلوکز) در بدن است و به سوخت چربی کمک می‌کند؛ دارچین اثرات منفی خوراکی‌های پرچرب را کاهش می‌دهد.

چای سبز

چای سبز به سوزاندن چربی کمک می‌کند و باعث هضم آن می‌شود؛ دارای آنتی اکسیدان است و غنی از فلاونوئیدهاست که ضد التهاب هستند و باعث جلوگیری از خطر ابتلا به سرطان می‌شود. چای سبز جذب چربی را کم می‌کند.

توصیه‌ها:

غذاهای غنی از فیبر مانند میوه‌ها، غلات کامل، عدس و .. را بیشتر مصرف کنید؛ سعی کنید در روز 45 دقیقه ورزش کنید زیرا از ذخیره شدن چربی‌ها جلوگیری می‌کند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 7604 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۶ آبان بازدید: 4923 ساعت: 5:34 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه ۱۴۰۴ شنبه ۲ شهريور
2 ثبت‌سفارش جدید چای و حبوبات از ۷ تیر آغاز می شود ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
3 از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفت‌انگیز قرن ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۱ خرداد
4 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
5 صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
6 بهبود خواب و عملکرد اجتماعی افراد مسن با چای سبز ماچا ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
7 احضار وزیر اسبق صمت در پرونده چای دبش/ فاطمی‌امین و قائم‌مقامش با وثیقه آزادند ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
8 یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
9 چایی که فاسد شد و دلارهایی که دم کشید! ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۹ آذر
10 ثبت سفارش چای سامانه ای شد ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
11 واردات چای تنظیم بازار منوط به خرید داخل ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کمبود «دارو» را فاکتور بگیرید؛ مراقب «ایدز» باشید! پایگاه خبری لقمه: گزارش های میدانی و هشدارهای متخص...

  بر اساس گروه خونی‌تان غذا بخورید تحقیقات نشان داده افرادی که گروه‌های خونی مشابه دا...

  قطره آهن باعث پوسیدگی دندان‌ها نمی‌شود ترکیبات قطره آهن کودکان به‌گونه‌ای‌ است که هنگام ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشپزی از هیات تا پروژه های سینمایی پایگاه خبری لقمه: زندگی خصوصی بازیگران، سلایق و روابط‌شان همیشه برای مردم جذاب بوده. آنها دوست دارند بدانند بازیگر مورد علاقه‌شان چه لباسی می‌پوشد، از کدام فروشگاه می‌خرد، چه عطری می‌زند، به چه برند و مارکی گرایش دارد، پاتوقش کجاست و برای این‌که غذا بخورد، عموما به چه رستورانی می‌رود.
رنگ درمانی با میوه ها و سبزیجات بسیاری از درمانگران شیوه‌های طبیعی در سراسر جهان بر این باورند که مصرف دست‌کم 5نوع میوه و سبزی در طول روز می‌تواند تاثیر ماندگاری بر حفظ سلامت و تندرستی افراد داشته باشد.
افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.
تفاوت‌های روانی و اجتماعی در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز پایگاه خبری لقمه: تفاوت‌های فرهنگی و سبک زندگی باعث تمایز جوامع می شود. در حوزه غذا جوامع مختلف تفاوت های زیادی با هم دارند که یکی از نمونه های آن در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز سایر فرهنگ ها است که تاثیرات روانی و اجتماعی خاص خود را در پی دارد.