قیمت انواع گوشت کاهش یافت+جدول


قیمت انواع مواد پروتئینی در بیشتر اقلام طی ماه گذشته با کاهش همراه بوده است؛ به گونه‌ای که هر کیلوگرم مرغ 300 تومان، فیله گوسفندی 5000 تومان، گوشت بوقلمون و ماهی قزل‌آلا هزار تومان، گوشت گوساله 2000 تومان و جگر گوسفندی 5000 تومان کاهش قیمت داشته است.

به گزارش لقمه، بر اساس یک گزارش میدانی  قیمت‌ها از انواع محصولات پروتئینی در مغازه‌های سطح شهر نشان می‌دهد که هر کیلوگرم گوشت مرغ در مقایسه با ماه گذشته 300 تومان کاهش داشته و 6300 تومان عرضه می‌شود. هر کیلوگرم فیله مرغ نیز 14 هزار تومان فروخته می‌شود.

همچنین هر کیلوگرم گوشت گوساله به طور متوسط در مغازه‌های مختلف سطح شهر بین 28 تا 34 هزار تومان عرضه می‌شود. مغز ران گوسفندی نیز که از گران‌ترین محصولات پروتئینی محسوب می‌شود کیلویی 35 هزار تومان، گوشت مخلوط گوسفند و گوساله کیلویی 30 تا 35 هزار تومان و گوشت فیله گوسفندی کیلویی 50 هزار تومان فروخته می شود.

هر کیلوگرم جگر گوسفندی نیز 40 هزار تومان، جگر مرغ در بسته 500 گرمی 3000 تومان و هر کیلوگرم گوشت بوقلمون هم 14 هزار تومان در بازار مصرف عرضه می‌شود.

اما در میان ماهی‌ها، ماهی قزل آلای تمیز نشده کیلویی 14 هزار تومان و تمیز شده آن حدود 20 هزار تومان قیمت دارد.

هر کیلوگرم ماهی حلوا سیاه 18 هزار تومان و ماهی شوریده شکم خالی 13 هزار و 500 عرضه می‌شود. همچنین ماهی کفال 21 هزار و 500 تومان و ماهی کپور 12 هزار تومان فروخته می‌شود.

به گفته فروشندگان ماهی شیر، شوریده و حلوا بیشترین فروش را در میان انواع ماهی‌ها دارند.

همچنین هر کیلوگرم میگوی دریایی منجمد، بسته به نوع و کیفیت آن به طور متوسط 23 تا 36 هزار تومان در اختیار مصرف‌کنندگان قرار می‌گیرد.

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 8068 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۷ خرداد بازدید: 3711 ساعت: 8:29 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
2 طرح دریابست از دوم تا نهم مهرماه ۱۴۰۳ اجرا می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
3 تاثیر قهوه بر حفاظت از ماهیچه‌ها در سالمندان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
4 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
5 کمک روغن ماهی به سالمندان پرخطر در پیشگیری از آلزایمر ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
6 این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
7 تهران میزبان دومین نمایشگاه صنعت آکواریوم ماهیان زینتی می شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
8 معافیت مالیاتی کنسرو پشت سد خلف وعده وزارت اقتصاد و سازمان امورمالیاتی ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
9 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
10 صادرات آبزیان در ۵ ماه نخست سال افزایش یافت ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
11 بیش از ۸ هزار طرح شیلاتی با همکاری بنیاد برکت اجرا می شود ۱۴۰۲ جمعه ۹ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پیشگیری از سرطان‌ با تغذیه امروزه به طور گسترده‌ای در تمام دنیا این باور که م...

  چقدر در روز میوه خشک بخوریم پایگاه خبری لقمه: میوه های خشک رایحه کمتری نسبت به...

  دردسرهای خوردن از کجا می آید؟ پایگاه خبری لقمه: علت اصلی بیماری ناشناخته میباشد,...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

موهای خوش حالت و سالم با این ویتامین‌ها این یک حقیقت است که وقتی موهای ما خوش فرم و حالت هستند، احساس خوشایندی به ما دست می دهد که همین امر باعث می شود ما نهایت تلاش خود را برای مراقبت از موهای خود به کار ببریم .
ضررهای مصرف زیاد چای سیاه نوشیدن یک فنجان چای داغ پس از یک روز پرمشغله می تواند خستگی را از تن درآورد. قرن هاست که از این نوشیدنی داغ و آرام بخش، برای آرام کردن ذهن و بدن استفاده می شود.
تأثیر نور و صدا روی نحوه‌ی غذا خوردن در رستوران زمانی که به رستوران می‌روید به چه چیزی دقت می‌کنید؟ کیفیت غذا؟ قیمت‌ها؟ تنوع غذایی؟ مکان رستوران؟
مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی پایگاه خبری لقمه: بسیار شنیده ایم که یکی از جذابیت های ایران برای گردشگران خارجی، بویژه اروچایی ها غذای ایرانی است اما این همه ماجرا نیست و رسانه های غربی به مزایا و معایب غذاهای ایرانی از منظر گردشگران پرداخته اند.