مشاور رسانه‌ای سازمان نظام مهندسی کشاورزی منصوب شد


مشاور رسانه‌ای سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی جمهوری اسلامی ایران منصوب شد.

به گزارش لقمه، مریم سلیمی طی حکمی از سوی احمد کبیری رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور به سمت مشاور رسانه‌ای این سازمان منصوب شد.

بنابراین گزارش، سلیمی، متولد سال 1356 در تهران است . وی دارای مدرک کارشناسی روابط عمومی، کارشناسی ارشد ارتباطات تصویری و روزنامه نگاری است. او هم اکنون دانشجوی دکترای علوم ارتباطات اجتماعی در دانشکده علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی است.

وی که از سال 1375 در روزنامه های توسعه، ابرار اقتصادی، دنیای اقتصاد، هفته نامه باور، فصلنامه هنرهشتم، ماهنامه انجمن روابط عمومی و... در سمتهای مختلف در عرصه رسانه فعالیت کرده، حدود 11 سال (1381 تا 1392) خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس بوده و از سال 1392 تاکنون خبرنگار خبرگزاری تسنیم و از سال 1390 مسئول گرافیک خبری اطلاع رسان و خبری خبرگزاری نسیم است.

مریم سلیمی همچنین مدرس دانشگاههای سوره و جامع علمی کاربردی است و به طور موازی دارای 16 سال سابقه فعالیت در حوزه روابط عمومی است.

در متن حکم انتصاب مریم سلیمی آمده است: با عنایت به سوابق و توان علمی و تجربی شما در حوزه روابط عمومی و رسانه ها و با توجه به لزوم ارتباط فعال با دستگاههای سیاستگذار و اجرایی، بهره برداران بخش کشاورزی و به خصوص اعضای سازمان، سرکار عالی را به سمت مشاور امور رسانه ای منصوب می نمایم.

در بخش پایانی این حکم آمده است: امید است با استعانت از خداوند متعال و با همکاری مدیران و کارشناسان این سازمان در سطح ستاد و استانها، در ارائه راهکارهای تحول آفرین در زمینه روابط عمومی موفق باشید.

سلیمی، صبح روز دوشنبه 12 مرداد 1394در شورای مدیران سازمان نظام مهندسی کشاوری و منابع طبیعی معارفه شد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 8184 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۳ مرداد بازدید: 2830 ساعت: 2:16 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 راه مقابله با کم حافظه‌گی و افکار منفی با یک دمنوش طبیعی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
2 مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ شهريور
3 مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ شهريور
4 خانم ها این گیاه دارویی شگفت انگیز را مصرف کنند ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
5 رقابت بازیگران سینما و تلویزیون در مرحله نیمه نهایی برنامه «دست‌پخت های خودمانی» ۱۳۹۴ پنج شنبه ۲۰ فروردين
6 7 نوشیدنی برای پاکسازی بدن ۱۳۹۳ شنبه ۲۵ بهمن
7 ارائه توضیحات ابتکار درباره بودجه محیط زیست در کمیسیون کشاورزی ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۰ دي
8 خوردنی‌های مفید برای کبد چرب ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳۱ ارديبهشت
9 دستور پخت کیک اسپاگتی با اسفناج و پنیر ۱۳۹۳ يکشنبه ۷ ارديبهشت
10 خرم سلطان چگونه چاقی را به لاغری تبدیل کرد؟! ۱۳۹۳ چهارشنبه ۶ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف سوپ و آش بعد از شیمی درمانی فراموش نشود یک متخصص خون و آنکولوژی با تاکید بر ضرورت مصرف یک ...

  نوشابه‌ هایی با توهم انرژی نوشابه‌های انرژی‌زا، نوشیدنی‌های‌ نسبتا جدیدی هستن...

  یک راه‌حل ادویه‌ای برای کنترل دیابت پزشکان در یک مطالعه جدید تاکید کردند که دارچین نه ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

عوامل تغذیه‌ای کم‌خونی را بشناسید وقتی صحبت از کم‌خونی می‌شود، همه فکر می‌کنند منظور کمبود آهن است اما کم‌خونی می‌تواند ده‌ها علل مختلف داشته باشد که فقر آهن تنها یکی از آنها است. اگر همیشه احساس خستگی و بی‌حوصلگی می‌کنید یا با کمی فعالیت بدنی دچار تنگی نفس می‌شوید، سریع به سراغ قرص‌های آهن نروید!
چرا هندوانه اینقدر مفید است هندوانه از آن دست میوه های تابستانی است که به خاطر آبدار و شیرین بودنش محبوب و مورد علاقه همگان است. هندوانه منبع طبیعی از بهترین آنتی‌‌اکسیدان‌ها بوده که طبیعت فراهم کرده است. آنتی ‌اکسیدان‌هایی مثل ویتامین‌ C و A که از ما در برابر بیماری‌ها محافظت می‌کنند. با مصرف هندوانه خطر کم ‌آب شدن بدن نیز کاهش می‌‌یابد.
مقصود از فایده‌های نهفته در نوشابه‌های الکلی خداوند متعال اراده فرمود تا با بیان واژه «منافع للناس» در آیه 219 سوره بقره، بندگانش را مورد آزمایش قرار دهد که تا چه حد می‌توانند خود را از گناه نوشیدن خمر و لذت و طرب ظاهری آن حفظ کنند.
نکات مهم درباره پخت شله زرد برای پخت بهتر هر غذایی نیازمند دانستن نکات ظریفی هستیم که شله زرد هم از این قاعده مستثنی نیست.