مشاور رسانه‌ای سازمان نظام مهندسی کشاورزی منصوب شد


مشاور رسانه‌ای سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی جمهوری اسلامی ایران منصوب شد.

به گزارش لقمه، مریم سلیمی طی حکمی از سوی احمد کبیری رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور به سمت مشاور رسانه‌ای این سازمان منصوب شد.

بنابراین گزارش، سلیمی، متولد سال 1356 در تهران است . وی دارای مدرک کارشناسی روابط عمومی، کارشناسی ارشد ارتباطات تصویری و روزنامه نگاری است. او هم اکنون دانشجوی دکترای علوم ارتباطات اجتماعی در دانشکده علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی است.

وی که از سال 1375 در روزنامه های توسعه، ابرار اقتصادی، دنیای اقتصاد، هفته نامه باور، فصلنامه هنرهشتم، ماهنامه انجمن روابط عمومی و... در سمتهای مختلف در عرصه رسانه فعالیت کرده، حدود 11 سال (1381 تا 1392) خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس بوده و از سال 1392 تاکنون خبرنگار خبرگزاری تسنیم و از سال 1390 مسئول گرافیک خبری اطلاع رسان و خبری خبرگزاری نسیم است.

مریم سلیمی همچنین مدرس دانشگاههای سوره و جامع علمی کاربردی است و به طور موازی دارای 16 سال سابقه فعالیت در حوزه روابط عمومی است.

در متن حکم انتصاب مریم سلیمی آمده است: با عنایت به سوابق و توان علمی و تجربی شما در حوزه روابط عمومی و رسانه ها و با توجه به لزوم ارتباط فعال با دستگاههای سیاستگذار و اجرایی، بهره برداران بخش کشاورزی و به خصوص اعضای سازمان، سرکار عالی را به سمت مشاور امور رسانه ای منصوب می نمایم.

در بخش پایانی این حکم آمده است: امید است با استعانت از خداوند متعال و با همکاری مدیران و کارشناسان این سازمان در سطح ستاد و استانها، در ارائه راهکارهای تحول آفرین در زمینه روابط عمومی موفق باشید.

سلیمی، صبح روز دوشنبه 12 مرداد 1394در شورای مدیران سازمان نظام مهندسی کشاوری و منابع طبیعی معارفه شد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 8184 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۳ مرداد بازدید: 2974 ساعت: 2:16 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 راه مقابله با کم حافظه‌گی و افکار منفی با یک دمنوش طبیعی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
2 مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ شهريور
3 مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ شهريور
4 خانم ها این گیاه دارویی شگفت انگیز را مصرف کنند ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
5 رقابت بازیگران سینما و تلویزیون در مرحله نیمه نهایی برنامه «دست‌پخت های خودمانی» ۱۳۹۴ پنج شنبه ۲۰ فروردين
6 7 نوشیدنی برای پاکسازی بدن ۱۳۹۳ شنبه ۲۵ بهمن
7 ارائه توضیحات ابتکار درباره بودجه محیط زیست در کمیسیون کشاورزی ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۰ دي
8 خوردنی‌های مفید برای کبد چرب ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳۱ ارديبهشت
9 دستور پخت کیک اسپاگتی با اسفناج و پنیر ۱۳۹۳ يکشنبه ۷ ارديبهشت
10 خرم سلطان چگونه چاقی را به لاغری تبدیل کرد؟! ۱۳۹۳ چهارشنبه ۶ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ویتامین آ خوشمزه عوارض هم دارد؟ پایگاه خبری لقمه: ویتامین A , یکی از ویتامین های م...

  هشدارهایی در رابطه با رژ لب رژ لب، به عنوان اولین و مهمترین ابزار آرایشی و بهد...

  شیر را با شیره خرما میل كنید اگر این روزها به یكی از شهرها یا استان‌های جنوبی ك...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

معجزه زنجبیل برای لاغری، کاهش درد و درمان دیابت یک محقق و مدرس طب اسلامی - ایرانی گفت: گیاه زنجبیل مزاج گرمی دارد و دارویی بسیار مفید برای اصلاح عملکرد سلولهای بدن است.این گیاه دارویی ضد درد و سرماخوردگی و لاغرکننده است.
انقلاب علیه رژیم‌ های غذایی! بعضی افراد برای اینكه خیلی سریع و در مدت زمان كوتاهی لاغر شوند، به رژیم‌های لاغری غیرعلمی و نامتعادلی رو می‌آورند كه هر چند باعث كاهش وزن زیاد در مدت زمان كوتاه می‌شوند، ولی صدمات جبران‌ناپذیری بر سلامت بدن وارد می‌كنند. اما بعضی از عوارض هستند كه در هر رژیمی وجود دارند چون شخص تحت رژیم كمتر از نیاز بدن خود غذا می‌خورد، بنابراین بدن از دریافت بعضی از نیازهای ضروری خود در طول رژیم محروم می‌شود.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
علل چاقی دختران چیست؟ در این روزگار که هر روز تعداد آدم‌های چاق بیشتر از لاغرها می‌شود، محققان پیوسته در حال پژوهش و انجام آزمایش‌های مختلف هستند تا علت چاق شدن افراد را تشخیص داده و بتوانند براساس این نتایج، راه‌های درمان‌ موثرتر و سریع‌تر این معضل را پیدا کنند.