به گزارش پایگاه خبری لقمه ، هیات تجاری گردشگری فرانسه که با ماموریتی ویژه از سوی «لوران فابیوس»، وزیر امور خارجه این کشور به ایران سفر کرد، در مذاکرات و رایزنی با طرف ایرانی تاکید زیادی بر موضوع آموزش گردشگری و جامعه میزبان داشت. بر همین اساس مدیر معتبرترین مدرسه هنرهای آشپزی فرانسه که همراه این هیhت، سفری سه روزه به ایران داشت نیز تاکید جدی کرد که نمیخواهند در ایران شعبهای از این مدرسه را راهاندازی کنند، بلکه دنبال مدرسهای ایرانی هستند تا دانش و تجربیات فنی خود را از طریق آنها به مردم این کشور انتقال دهند. ماریان کند سالازا، مدیر مدرسهای با بیش از 80 سال سابقه در زمینه هنر آشپزی، مدیریت رستوران و هتلینگ که از سال 1986 رستورانداری و هنر آشپزی فرانسه را به زبان انگلیسی نیز در سایر کشورها آموزش میدهد و شهره است به آنکه بسیاری از آشپزهای مطرح جهان را تربیت کرده، تاکید کرد: ما قصد نداریم در ایران شعبهای از این مدرسه را راهاندازی کنیم، بلکه دنبال شریک ایرانی هستیم، مدرسهای مشابه ما که در این زمینهها فعالیت داشته باشد تا بتوانیم دانش فنی و تجربیات خود را با آنها به اشتراک بگذاریم. مدیر مدرسه Ferrandi که یکی از عالیترین مدارک تحصیلی را در زمینه هنرهای آشپزی، مدیریت رستوران و هتل در فرانسه اعطا میکند، درباره هدفی که در ایران دنبال میکنند، بیان کرد: ما میخواهیم دانش فنی و تجربیات فرانسوی را در هتلهای ایران معرفی کنیم و کیفیت هتلها و رستورانها را به عنوان یکی از زیرساختهای مهم گردشگری ارتقاء دهیم. سالازا گفت: این مدرسه خدماتی که در رستورانها و هتلها عرضه میشود را به صورت حرفهای آموزش میدهد و فارغالتحصیلان آن تا 90 درصد شانس پیدا کردن شغل دارند.
Ferrandi سال 1932 در پاریس تأسیس شد که با 80 متخصص و 100 سرآشپز حرفهای و 1500 هنرجو فعالیت میکند و به خاطر تربیت سرآشپزهای مشهور شهرت جهانی دارد و توانسته از این راه فرانسه را به عنوان پایتخت آشپزی جهان مطرح کند. این موسسه حدود 50 سال است که آموزشهای حرفهای فشردهای را در زمینه مدیریت رستوران، هتل و هنر آشپزی برگزار میکند.
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست