معتبرترین مدرسه رستوران‌داری فرانسه دنبال شریک در ایران


پایگاه خبری لقمه : مدرسه عالی رستوران‌داری و هتلینگ فرانسه دنبال شریک آموزشی در ایران است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، هیات تجاری گردشگری فرانسه که با ماموریتی ویژه از سوی «لوران فابیوس»، وزیر امور خارجه این کشور به ایران سفر کرد، در مذاکرات و رایزنی با طرف ایرانی تاکید زیادی بر موضوع آموزش گردشگری و جامعه میزبان داشت. بر همین اساس مدیر معتبرترین مدرسه هنرهای آشپزی فرانسه که همراه این هیhت، سفری سه روزه به ایران داشت نیز تاکید جدی کرد که نمی‌خواهند در ایران شعبه‌ای از این مدرسه را راه‌اندازی کنند، بلکه دنبال مدرسه‌ای ایرانی هستند تا دانش و تجربیات فنی خود را از طریق آن‌ها به مردم این کشور انتقال دهند.

ماریان کند سالازا، مدیر مدرسه‌ای با بیش از 80 سال سابقه در زمینه هنر آشپزی، مدیریت رستوران و هتلینگ که از سال 1986 رستوران‌داری و هنر آشپزی فرانسه را به زبان انگلیسی نیز در سایر کشورها آموزش می‌دهد و شهره است به آن‌که بسیاری از آشپزهای مطرح جهان را تربیت کرده، تاکید کرد: ما قصد نداریم در ایران شعبه‌ای از این مدرسه را راه‌اندازی کنیم، بلکه دنبال شریک ایرانی هستیم، مدرسه‌ای مشابه ما که در این زمینه‌ها فعالیت داشته باشد تا بتوانیم دانش فنی و تجربیات خود را با آن‌ها به اشتراک بگذاریم.

مدیر مدرسه Ferrandi که یکی از عالی‌ترین مدارک تحصیلی را در زمینه هنرهای آشپزی، مدیریت رستوران و هتل در فرانسه اعطا می‌کند، درباره هدفی که در ایران دنبال می‌کنند، بیان کرد: ما می‌خواهیم دانش فنی و تجربیات فرانسوی را در هتل‌های ایران معرفی کنیم و کیفیت هتل‌ها و رستوران‌ها را به عنوان یکی از زیرساخت‌های مهم گردشگری ارتقاء دهیم.

سالازا گفت: این مدرسه خدماتی که در رستوران‌ها و هتل‌ها عرضه می‌شود را به صورت حرفه‌ای آموزش می‌دهد و فارغ‌التحصیلان آن تا 90 درصد شانس پیدا کردن شغل دارند.

Ferrandi سال 1932 در پاریس تأسیس شد که با 80 متخصص و 100 سرآشپز حرفه‌ای و 1500 هنرجو فعالیت می‌کند و به خاطر تربیت سرآشپزهای مشهور شهرت جهانی دارد و توانسته از این راه فرانسه را به عنوان پایتخت آشپزی جهان مطرح ‌کند. این موسسه حدود 50 سال است که آموزش‌های حرفه‌ای فشرده‌ای را در زمینه مدیریت رستوران، هتل و هنر آشپزی برگزار می‌کند.

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 8482 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ پنج شنبه ۲۳ مهر بازدید: 2424 ساعت: 6:04 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
3 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
4 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
5 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
6 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
7 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
8 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
9 نکات مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران ۱۴۰۲ جمعه ۲۰ بهمن
10 راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها ۱۴۰۲ جمعه ۲۹ دي
11 چالش جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با این غذاها ماست نخورید ‌یک مشاور تغذیه گفت: برای جلوگیری از دفع آهن باید ...

  تاثیر غذاهای پرچرب در ابتلا به سرطان لوزالمعده بر اساس اعلام مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشک...

  ۶ نوع ماده غذایی گیاهی موثر در کاهش فشار خون پایگاه خبری لقمه: اگر بدنبال راهکار‌های ساده برای ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

7 توصیه‌ی غذایی برای گیاه‌خواران گیاه‌خواری الزاماً به این معنی نیست که فرد گیاه‌خوار رنگ و روی مایل به سبز داشته باشد و یا از کم خونی رنج ببرد. اما واقعیت این است زمانی که به طور کامل ارتباطتان را با گوشت قطع می‌کنید امکان دارد مشکلاتی برایتان رخ بدهد.
7 نمک مخفی در غذاهایتان که آنها را نمی شناسید خیلی از ما آگاهانه یا ناآگاهانه، بیشتر از2400 میلی‌گرم سدیم را در طول روز دریافت می‌کنیم. این مطلب، شما را با 7 گروه از مواد غذایی که مقدار زیاد سدیم‌شان تعجب‌برانگیز است، آشنا می‌کند.
ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر پایگاه خبری لقمه: مسئله رشد روزافزون جمعیت و انباشت ضایعات غذایی در دنیای امروز یکی از بزرگترین چالش‌های پیش‌روی زیست محیطی است و آسیب‌های خود را با تهدید سلامت انسان‌ها، جانوران و نابودی آب، خاک و هوا به رخ طبیعت می‌کشد، لذا باید با مدیریتی صحیح و رفع نقاط ضعف بتوانیم از نابودی تنوع زیستی پیشگیری کنیم.
الهام حمیدی از زیبایی می گوید