معتبرترین مدرسه رستوران‌داری فرانسه دنبال شریک در ایران


پایگاه خبری لقمه : مدرسه عالی رستوران‌داری و هتلینگ فرانسه دنبال شریک آموزشی در ایران است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، هیات تجاری گردشگری فرانسه که با ماموریتی ویژه از سوی «لوران فابیوس»، وزیر امور خارجه این کشور به ایران سفر کرد، در مذاکرات و رایزنی با طرف ایرانی تاکید زیادی بر موضوع آموزش گردشگری و جامعه میزبان داشت. بر همین اساس مدیر معتبرترین مدرسه هنرهای آشپزی فرانسه که همراه این هیhت، سفری سه روزه به ایران داشت نیز تاکید جدی کرد که نمی‌خواهند در ایران شعبه‌ای از این مدرسه را راه‌اندازی کنند، بلکه دنبال مدرسه‌ای ایرانی هستند تا دانش و تجربیات فنی خود را از طریق آن‌ها به مردم این کشور انتقال دهند.

ماریان کند سالازا، مدیر مدرسه‌ای با بیش از 80 سال سابقه در زمینه هنر آشپزی، مدیریت رستوران و هتلینگ که از سال 1986 رستوران‌داری و هنر آشپزی فرانسه را به زبان انگلیسی نیز در سایر کشورها آموزش می‌دهد و شهره است به آن‌که بسیاری از آشپزهای مطرح جهان را تربیت کرده، تاکید کرد: ما قصد نداریم در ایران شعبه‌ای از این مدرسه را راه‌اندازی کنیم، بلکه دنبال شریک ایرانی هستیم، مدرسه‌ای مشابه ما که در این زمینه‌ها فعالیت داشته باشد تا بتوانیم دانش فنی و تجربیات خود را با آن‌ها به اشتراک بگذاریم.

مدیر مدرسه Ferrandi که یکی از عالی‌ترین مدارک تحصیلی را در زمینه هنرهای آشپزی، مدیریت رستوران و هتل در فرانسه اعطا می‌کند، درباره هدفی که در ایران دنبال می‌کنند، بیان کرد: ما می‌خواهیم دانش فنی و تجربیات فرانسوی را در هتل‌های ایران معرفی کنیم و کیفیت هتل‌ها و رستوران‌ها را به عنوان یکی از زیرساخت‌های مهم گردشگری ارتقاء دهیم.

سالازا گفت: این مدرسه خدماتی که در رستوران‌ها و هتل‌ها عرضه می‌شود را به صورت حرفه‌ای آموزش می‌دهد و فارغ‌التحصیلان آن تا 90 درصد شانس پیدا کردن شغل دارند.

Ferrandi سال 1932 در پاریس تأسیس شد که با 80 متخصص و 100 سرآشپز حرفه‌ای و 1500 هنرجو فعالیت می‌کند و به خاطر تربیت سرآشپزهای مشهور شهرت جهانی دارد و توانسته از این راه فرانسه را به عنوان پایتخت آشپزی جهان مطرح ‌کند. این موسسه حدود 50 سال است که آموزش‌های حرفه‌ای فشرده‌ای را در زمینه مدیریت رستوران، هتل و هنر آشپزی برگزار می‌کند.

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 8482 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ پنج شنبه ۲۳ مهر بازدید: 2045 ساعت: 6:04 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
2 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
3 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
4 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
5 نکاتی مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران ۱۴۰۲ جمعه ۲۰ بهمن
6 راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها ۱۴۰۲ جمعه ۲۹ دي
7 چالش جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ آذر
8 تحلیل رستوران‌های رقیب برای بهبود راهبردهای بازاریابی خود ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
9 فرصت‌ها و چالش‌های تعامل شهرداری‌ها با رستوران‌داران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
10 روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
11 اقدامات متنوعی که شهرداری در حمایت از رستوران‌داران می‌تواند انجام دهد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۶ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مسکن ،میگرن را تشدید می کند یک متخصص مغزواعصاب گفت:زنان 15 درصد بیشتر از مردان...

  ماست و انواع میوه ها لایه بردارهای مفید پوست اسید های موجود در ماست و میوه جات لایه های مرده پو...

  درمان‌های طب سنتی برای تسکین درد دندان برای تسکین دندان درد توصیه می‌شود که سیر و پیاز را...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گیاه بامبو پادزهر سرطان در دنیای طبیعت، سبزیجات و گیاهان متفاوتی وجود دارد که کافی است آن ها شناسایی شوند و مورد استفاده افراد قرار گیرند.
علائم کم خونی چیست؟ کم خونی مشکلی است که بین خانم ها شایع است و آمار آن در زنانی که فعالیت بیشتری دارند، بالاست. اما علایم کم خونی چیست و چگونه می توان فهمید که دچار کمبود آهن شده ایم. فرشته همیشه از خستگی زیاد گلایه داشت.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
مخرب‌ترین شیوه‌های كاهش وزن پای صحبت بسیاری از افراد كه می‌نشینیم، بر این باور هستند كه بهترین رژیم غذایی ممكن را در پیش گرفته‌اند و توانسته‌اند به زعم خودشان معجزه‌ای را بیافرینند زیرا در طول یك هفته چند كیلوگرم از وزنشان و چند سانتی‌متر از سایز دور كمر‌شان را كاهش داده‌اند در حالی كه به عقیده متخصصان تغذیه، این اشتباه‌ترین باور ممكن و نادرست‌ترین شیوه‌ای است كه افراد در پیش می‌گیرند و گاهی سلامت خود را به خطر می‌اندازند...