خطر پاستیل برای دندان کودکان


پایگاه خبری لقمه:استفاده از پاستیل علاوه بر عوارض دندانی که برای کودک به دنبال دارد مشکلات تغذیه‌ای هم برای وی ایجاد خواهد کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دکتر عبدالحمید ظفرمند متخصص دندانپزشک کودکان در خصوص عوارض مصرف بیش از حد پاستیل برای کودکان در گفت‌وگویی گفت: به طور کلی مصرف بیش از حد مواد قندی زمینه مشکلات دهان و دندان را فراهم می‌کند اما می‌توان گفت مصرف مقدار محدود آن اجتناب ناپذیر است.

وی ادامه داد: مواد قندی مانند پاستیل که پس از مصرف به دندان‌ها می‌چسبند آسیب بسیار بیشتری را برای دندان‌های کودکان خواهد داشت. چرا که زمانی که این مواد به دندان می‌چسبند همراه با باکتری‌های موجود در داخل دهان( که غیر فعال هستند) زمینه‌ی فعالیت را در یک زمان قایل ملاحظه برای این باکتری‌ها فراهم می‌کند در نتیجه باعث تخریب دندان و نهایتا پوسیدگی خواهد شد.

وی تاکیدکرد: به طور کلی استفاده از انواع آبنبات‌ها و پاستیل‌ها و کلیه مواد قندی که پس از مصرف برای مدتی به دندان‌ها می‌چسبند مشکلاتی را ایجاد خواهد کرد.

ظفرمند بیان داشت: در صورتی که فرد پس از مصرف این دسته از مواد قندی اقدام به مسواک زدن نماید در این صورت سطوحی از دندان که مسواک به آن دسترسی ندارد حتما تخریب خواهند شد.

این متخصص دندان پزشکی کودکان با اشاره به عوارض دیگر پاستیل تصریح کرد: بحث تغذیه‌ای هم مد نظر است چرا که برخی از انواع پاستیل‌ها چون از مواد ژلاتینی تهیه شده‌اند می‌توانند از نظر تغذیه‌ای مشکل‌زا باشند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :همشهری آنلاین

کد: 8526 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ جمعه ۲۷ آذر بازدید: 2886 ساعت: 9:02 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۱ شهريور
2 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
4 چرا دندان عقل داریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
5 دلیل پوسیدگی فزاینده دندان‌های کودکان چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
6 تولید کامپوزیت‌های دندانی با ثبات رنگ بالا در ایران ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۵ مرداد
7 رعایت نکاتی برای پیشگیری از پوسیدگی دندانِ کودکان ۱۴۰۰ جمعه ۱۸ تير
8 ۶ ترفند ارزان برای سفید شدن دندان‌ها ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير
9 گردشگر روس: مردم ایران بسیار مهربان و مهمان نوازند ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۰ اسفند
10 شش ماده طبیعی برای مقابله با جرم دندان ۱۳۹۶ شنبه ۷ بهمن
11 نشانه های وجود بیماری لثه چیست؟/نقش بزاق دهان در جرم سازی دندان ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۷ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توصیه های غذایی برای بارداری بیشتر مردم به خاطر خوردن گوشت گاو، گوسفند یا مرغی ...

  غذاهای مفید برای درمان آنفولانزا ابتلا به آنفولانزا برای هیچ کس خوشایند نیست و همه ...

  بادام یکی از غذاهای آلرژی زا است یک متخصص ایمونولوژی و آلرژی اعلام کرد: آلرژی غذایی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سفری شیرین در نوروز، با شیرینی ها و نان های محلی گیلان استان گیلان یکی از استان های سرسبز شمالی ایران است که علاوه بر جاذبه های گردشگری و طبیعی فراوان آن که شهره عام و خاص شده ، غذاها، نان ها و شیرینی های محلی و سنتی این استان نیز از محبوبیت زیادی برخوردار است.
همه چیز در مورد اولین بامیه پزی تهران پایگاه خبری لقمه: اولین بامیه پزی تهران نه یک مغازه مجلل و وسیع است و نه در ویترین و تابلویی چشم نواز دارد. بلکه مغازه کوچکی است که در خیابان شترداران واقع در چند قدم بالاتر از ضلع شمال شرقی میدان قیام.
بهترین مکان نگهداری 5 ماده‌ مهم غذایی 5 ماده غذایی وجود دارد كه برخی از ما كم و بیش در خصوص جای نگهداری از آنها سردرگم هستیم. این مطلب شما را راهنمایی می‌كند تا بدانید كجا باید از این مواد غذایی نگهداری كنید.
دوری از این بیماری‌ها با مصرف ماست کم چرب پژوهش‌ها بیانگر این است که اضافه کردن ماست کم چرب به غذای روزانه، ریسک بالا بردن فشار خون را کاهش می‌دهد.