خطر پاستیل برای دندان کودکان


پایگاه خبری لقمه:استفاده از پاستیل علاوه بر عوارض دندانی که برای کودک به دنبال دارد مشکلات تغذیه‌ای هم برای وی ایجاد خواهد کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دکتر عبدالحمید ظفرمند متخصص دندانپزشک کودکان در خصوص عوارض مصرف بیش از حد پاستیل برای کودکان در گفت‌وگویی گفت: به طور کلی مصرف بیش از حد مواد قندی زمینه مشکلات دهان و دندان را فراهم می‌کند اما می‌توان گفت مصرف مقدار محدود آن اجتناب ناپذیر است.

وی ادامه داد: مواد قندی مانند پاستیل که پس از مصرف به دندان‌ها می‌چسبند آسیب بسیار بیشتری را برای دندان‌های کودکان خواهد داشت. چرا که زمانی که این مواد به دندان می‌چسبند همراه با باکتری‌های موجود در داخل دهان( که غیر فعال هستند) زمینه‌ی فعالیت را در یک زمان قایل ملاحظه برای این باکتری‌ها فراهم می‌کند در نتیجه باعث تخریب دندان و نهایتا پوسیدگی خواهد شد.

وی تاکیدکرد: به طور کلی استفاده از انواع آبنبات‌ها و پاستیل‌ها و کلیه مواد قندی که پس از مصرف برای مدتی به دندان‌ها می‌چسبند مشکلاتی را ایجاد خواهد کرد.

ظفرمند بیان داشت: در صورتی که فرد پس از مصرف این دسته از مواد قندی اقدام به مسواک زدن نماید در این صورت سطوحی از دندان که مسواک به آن دسترسی ندارد حتما تخریب خواهند شد.

این متخصص دندان پزشکی کودکان با اشاره به عوارض دیگر پاستیل تصریح کرد: بحث تغذیه‌ای هم مد نظر است چرا که برخی از انواع پاستیل‌ها چون از مواد ژلاتینی تهیه شده‌اند می‌توانند از نظر تغذیه‌ای مشکل‌زا باشند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :همشهری آنلاین

کد: 8526 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ جمعه ۲۷ آذر بازدید: 2649 ساعت: 9:02 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
2 چرا دندان عقل داریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
3 دلیل پوسیدگی فزاینده دندان‌های کودکان چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
4 تولید کامپوزیت‌های دندانی با ثبات رنگ بالا در ایران ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۵ مرداد
5 رعایت نکاتی برای پیشگیری از پوسیدگی دندانِ کودکان ۱۴۰۰ جمعه ۱۸ تير
6 ۶ ترفند ارزان برای سفید شدن دندان‌ها ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير
7 گردشگر روس: مردم ایران بسیار مهربان و مهمان نوازند ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۰ اسفند
8 شش ماده طبیعی برای مقابله با جرم دندان ۱۳۹۶ شنبه ۷ بهمن
9 نشانه های وجود بیماری لثه چیست؟/نقش بزاق دهان در جرم سازی دندان ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۷ دي
10 آمار پوسیدگی دندان در کودکان ایرانی نسبت به میانگین جهانی بالاتر است ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
11 شایع‌ترین دلایل در تشکیل کیست‌ و تومور دهان را بشناسید ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: ا...

  ایمپلنت بهترین روش درمان برای دندان‌های از دست رفته رئیس نخستین کنگره بین المللی ICOI در منطقه خاورمیا...

  استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت پایگاه خبری لقمه: تحقیقات جدیدی که قرار است در نشس...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فواید و مضرات پروتئین برای بدن پایگاه خبری لقمه: پروتئین یکی از مواد مغذی است که مصرف آن برای بدن انسان ضروری است. این ماده به ساخت و بهبود عضلات بدن و استخوان‌ها کمک می‌کند. رژیم‌هایی که حاوی پروتئین بسیار بالایی هستند خطرات متعددی را برای بدن انسان به همراه خواهند داشت. در این مقاله ما قصد داریم به این خطرات بپردازیم.
میزان ماندگاری گوشت قرمز و ماهی متخصصان تغذیه می گویند: گوشت یخ زده پس از یکسال از زمان ذبح تمام ارزش غذایی خود را از دست داده و به تفاله تبدیل می‌شود اما در موارد زیادی گوشت‌های یخ زده وارداتی تنها چند روز مانده به یکسال در کشور به فروش می‌روند.
خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض پایگاه خبری لقمه: قرار دادن خرفه در رژیم غذایی کودکان به دلیل وجود امگا ۳ می‌تواند علائم اختلال رشد مثل اوتیسم و بیش فعالی را کاهش داده و به دلیل وجود مس و آهن در گیاه خرفه،می تواند با کم خونی نیز مبارزه کند اما ممکن است مصرف این گیاه مضراتی برای کلیه داشته باشد.
این مرغ عزیز را چگونه بخوریم؟ همیشه کارشناسان و متخصصان علوم غذایی، مرغ و ماهی را بهترین جایگزین گوشت قرمز معرفی می‌کنند و ورود آن به برنامه غذایی خانواده را عادت مناسبی می‌دانند، اما موضوعی که کمتر به آن پرداخته می‌شود، نوع طبخ مرغ است که در عین تنوع بخشیدن به طعم، می‌تواند آن را سالم یا ناسالم کند‌.