صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی
افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع
قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت
تولید داروهای زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست
فعلا شارژ کالابرگ دهکهای چهارم تا هفتم در دستور کار نیست
دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی
آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
اخبار سلامت
>
تولید کامپوزیتهای دندانی با ثبات رنگ بالا در ایران
تولید کامپوزیتهای دندانی با ثبات رنگ بالا در ایران
پایگاه خبری لقمه: محققان یکی از شرکتهای دانشبنیان با استفاده از نانو فناوری کامپوزیتهای دندانی با ثبات رنگ بالا تولید کردند.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
، علی محمودی در خصوص روند فعالیت این شرکت، گفت: در سال ۱۳۹۶ فعالیت خود را آغاز کردیم و در سال ۱۴۰۰ موفق به جذب سرمایه شدیم و توانستیم خط تولید خود را در دانشگاه شهید بهشتی راهاندازی کنیم.
وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۱، مجوز دانشبنیانی این شرکت صادر شده است، یادآور شد: ما برای تولید این کامپوزیت از فناوری رنگ ذاتی بهره بردیم که در این روش ثبات رنگ کامپوزیت تولیدشده ارتقاء یافته است؛ چرا که در این روش با استفاده از فیلر نانوهیبرید، رنگ در هنگام پخت به کامپوزیت اضافه میشود.
محمودی خاطر نشان کرد: بـا اسـتفاده از ایـن فنـاوری جدیـد ذرات رنـگ بـه صـورت یکنواخـت در کل مـاده پراکنده میشوند و این روش موجب شده که کامپوزیت تولید شده در عین حفظ خواص نوری فوقالعـاده از دام و کیفیت بالا برخوردار است.
مدیرعامل این شرکت با بیان این موضوع که پیش از این تمام نیاز کامپوزیت کشور از طریق واردات تامین میشد، گفت: در سالهای ۹۱ تا ۹۷ حدود ۱۳ تن کامپوزیت وارد کشور شده است. چنین واردات بیرویهای هزینه بسیار زیادی را برای دولت به بار آورده است. در حال حاضر ما برای ۱۰ درصد از نیاز بازار برنامهریزی کردهایم و اگر اقبال عمومی خوب باشد، خط تولید ما ظرفیت برطرف کردن تمام نیاز کشور را نیز دارد.
به نقل از معاونت علمی ریاستجمهوری، وی با اشاره به قیمت بالای محصولات وارداتی، افزود: ما محصولاتی با کیفیت A تولید میکنیم، در حالی که قیمت آنها در حد محصولاتی با کیفیت B است. ما امیدواریم تا با استفاده از این روش بتوانیم بازار داخلی و حتی خارجی را در دست بگیریم.
خبرنگار: آزاده فضلی
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :ایسنا
کد:
15307
تاریخ نشر:
۱۴۰۲ يکشنبه ۱۵ مرداد
بازدید:
858
ساعت:
2:50 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
خواص کاکائو را بشناسید
نتایج بررسی های متعدد نشان می دهد، کاکائو برای حفظ...
کودکان را قبل از تولد به خوردن میوه و سبزی عادت دهید
محققان می گویند تلاش برای عادت دادن کودکان به خورد...
قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد
پایگاه خبری لقمه: مردم قهوه سبز را برای چاقی، دیاب...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چرا باید دور هم غذا بخوریم؟
بچه که بودیم، جمعهها برایمان روز دیگری بود. پدر و مادر، خواهرها و برادرها همگی کنار هم سرسفره مینشستیم. صبح جمعه یا املت داشتیم یا نیمرو با سنگك داغ. ظهر بوی خورش قورمهسبزی مستمان میکرد.
رستوران دشمنان آمریكا در ایالات متحده
هیچ چیز انحصاری نیست و انگار قرار هم نبوده كه باشد. این موضوع استثنایی هم ندارد، از قدرت و اقتصاد و اینجور چیزها گرفته تا...
دلایل اصلی لاغر نشدن چیست؟
اگر مدتی است عادات غذایی و برنامه ورزشی خود را تغییر دادهاید اما هنوز هیچ تغییری در اندامتان حس نکردهاید، شاید وقتش باشد به موارد مشکوکی که مانع موفقیت شما میشود، نگاهی بیندازید.
به روش چینی لاغر شوید
در میان وعده ها حب گیاهی بخورید؛ ۴ مغز پسته، بادام، فندق و گردو را با هم میکس کرده و حب هایی اندازه حبه قند بسازید.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است