رستوران های کی اف سی در هتل ها و مجتمع های رفاهی


لقمه: شرکت کیهان افتخارسینا به عنوان تنها نماینده رسمی و مالک رستوران های زنجیره ایی KFC در ایران برای سرمایه گذاری مشترک با هتل ها و مجتمع های رفاهی بین راهی به منظور ایجاد رستوران های مذکور در این مراکز اعلام آمادگی کرد.

به گزارش لقمه به نقل از روابط عمومی شرکت کیهان افتخار سینا، از آنجایی که عرضه خدمات رستوران های زنجیره ای کی اف سی در هتل ها و مجتمع های رفاهی می تواند درتوسعه بازار و جذب بیشتر مشتری خصوصاً گردشگران به این مراکز موثر باشد لذا این شرکت آمادگی دارد در قالب سرمایه گذاری مشترک با صاحبان هتل ها و مجتمع های رفاهی شهری و بین شهری برای ایجاد رستوران های کی اف سی همکاری نماید.

در اطلاعیه روابط عمومی شرکت کیهان افتخارسینا اشاره شده است امروزه بخش غذا در مجتمع های اقامتی و رفاهی از امتیازات ویژه نزد مخاطبان بشمار می آید لذا خدمات رستوران های زنجیره ای کی اف سی می تواند در جذب مشتری بیشتر به این مراکز کمک شایانی داشته باشد.

پیش بینی می شود با توجه به رکود بازار صنعت هتلداری کشور آنگونه که صاحبان هتلها و مراکز رفاهی دائماً از آن یاد می کنند، ایجاد رستوران های KFC و ارائه خدمات ازسوی این برند بین المللی از جمله راهکارها و گزینه هایی باشد که می تواند در رونق بازار هتلداری کشور ایفای نقش نماید چرا که محصولات این برند بین المللی همواره علاقه مندان زیادی داشته است .

یادآورمی شود متقاضیان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند ازطریق شماره تلفن های 2-88208781و 09127971361 با مدیریت بازرگانی یا روابط عمومی شرکت کیهان افتخار سینا تماس بگیرند.




کد: 920 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۲ ارديبهشت بازدید: 8847 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
3 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
4 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
5 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
6 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
7 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
8 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
9 نکات مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران ۱۴۰۲ جمعه ۲۰ بهمن
10 راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها ۱۴۰۲ جمعه ۲۹ دي
11 چالش جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میوه طالبی را همراه غذا مصرف كنید یك متخصص علوم تغذیه در یزد با بیان این كه ویتامین ...

  چربی موجب کاهش ماده خاکستری مغز می‌شود پایگاه خبری لقمه: نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد...

  عوارض نمک دریا جبران‌ناپذیر است وزارت بهداشت اعلام کرد: کمبود ید مهمترین عامل عقب‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آجیل بوداده یا خام، کدام بهتر است؟ ترکیب آجیل هرچه باشد، مجموعه‌‌ای از مغزها است که همگی فواید تغذیه‌‌ای بسیار زیادی داشته و سرشار از مواد مغذی هستند. چربی موجود در انواع آجیل از نوع اشباع‌ نشده است که کلسترول خون را پایین آورده و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش می‌‌دهد.
خوراکی های موثر در درمان ناباروری مردان لقمه: یک متخصص تغذیه ناباروری مصرف استروژن‌های گیاهی را در پایین آوردن میزان استروژن در مردان و درمان ناباروری موثر دانست و گفت: استفاده از مواد غذایی مانند لوبیا سبز، باقلا و سویا در درمان ناباروری مردان بسیار موثر است.
فقط قند، قندتان را بالا نمی برد این اشتباه است که می‌گویند فقط کسانی در معرض خطر ابتلا به دیابت و مرض قند هستند که شکلات و شیرینی زیادی می‌خورند یا به خوردن غذاها و خوراکی‌های شیرین عادت دارند.
بهترین مکان نگهداری 5 ماده‌ مهم غذایی 5 ماده غذایی وجود دارد كه برخی از ما كم و بیش در خصوص جای نگهداری از آنها سردرگم هستیم. این مطلب شما را راهنمایی می‌كند تا بدانید كجا باید از این مواد غذایی نگهداری كنید.