هدیه بردن برای نوعروس ها، یکی از رسوم شب چله+گزارش ویدئویی پایگاه خبری لقمه: یکی از رسوم شب چله، هدیه بردن برای نوعروس هاست. رسمی که هر چند تفاوت هایی کرده اما کم و بیش ادامه دارد.
شکلات قالبی انار برای شب یلدا پایگاه خبری لقمه: شکلات قالبی شب یلدا را به راحتی در منزل با کمترین مواد به عنوان دسر شب یلدا تهیه کنید.
طرز تهیه مسقطی انار برای شب یلدا پایگاه خبری لقمه: مسقطی انار از شیرینی های سنتی ایرانی است که برای تهیه ان نیازی به صرف وقت زیادی هم ندارید.
تارت خرمالو را اینگونه برای یلدا تهیه کنید پایگاه خبری لقمه: یکی از میوه هایی که در فصل پاییز و در شب یلدا سرو می شود، خرمالو است که می توان با آن شیرینیجات خوشمزه نیز تهیه کرد.
اسم واقعی و درست شب یلدا چیست؟+گزارش ویدئویی پایگاه خبری لقمه: یلدا برگرفته از واژه ای سریانی است و این شب در منابع دیگر فارسی، نام دیگری دارد.
سمسار: برگزاری مراسم شب یلدا تزریق گونه‌ای از فرهنگ و امید به خانواده است پایگاه خبری لقمه: یک تاریخ نگار گفت: شب یلدا در عمق مطلب یک اندیشه جهانی و انسانی بزرگی است که این اندیشه تقریبا امروز در تمام جهان جاری است.
آشنایی با شیرینی سنتی ایلامی‌ها در شب یلدا پایگاه خبری لقمه: ایلامی‌ها علاوه‌ بر آیین معمول شب یلدا، شرینی سنتی مخصوصی دارند که برای این شب آن را آماده می‌کنند و این شیرینی که «کله‌کنجی» نام دارد، در فهرست میراث ناملموس ایلام به ثبت رسیده است. . . .
صفحه 1 از 16   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پختن زیاد گوشت قرمز خطر ابتلا به سرطان را دو برابر می كند تهران- دانشمندان هشدار دادند كه پختن زیاد گوشت قرم...

  قبل و بعد از تمرینات ورزشی چه بخوریم؟ آیا تا به حال اتفاق افتاده که ندانید برای انرژی مو...

  با این غذاها بهتر بیندیشید مغز برای تمركز و احساس قدرت و توان نیاز به غذا دار...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

قصۀ نان سنگک؛ از شاه عباس تا علی جغجغه و سهمیه بندی نان شاطر، خمیرگردان، نان پزان، نان درآر و پادو... این‌ها اعضای تیمی هستند که سال‌ها است خوشمزه‌ترین نان سنتی ایران را سر سفره‌های مردم می‌گذارند. مردانی که کنار تنها تنور مثلثی شکل دنیا می‌ایستند، و قدیمی‌ترین نان مثلثی شکل دنیا را می‌پزند؛ سنگک!
101نکته برای این‌که یک آشپز حرفه‌ای شویم؟ در این مقاله دانستنیهای لازم برای آشپزی آورده شده است تا برای کسانیکه تازه آشپزی را شروع می کنند و یا تجربه خوبی از نکات اشپزی ندارند مفید باشد این مقاله دارای چندین بخش است که هر قسمت جداگانه مشخص و نکات یک سری از غذاها ذکر شده است مطالعه این مقاله به هر بانوی ایرانی توصیه می شود.
جنگ نرم با چاقی آنچه می‌خوریم در شکل‌دهی ظاهر ما نقشی اساسی دارد یعنی اگر اضافه وزن دارید یا به چاقی شکمی مبتلا هستید، دلیل آن مصرف بیش از نیاز بدن به انرژی یا همان کالری است.
آشنایی با اصول رژیم درمانی نوین برای کاهش وزن پایدار و سالم توجه ما فقط به مواد غذایی نیست، بلکه برنامه رژیم درمانی نوین برای ایجاد عادات سالم غذایی بر 4 پایه اساسی استوار است.