رییس سازمان حفاظت محیط زیست:
هنر و سینما در بسط فرهنگ محیط زیست نقشی موثر دارد


پایگاه خبری لقمه: معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: هنر و سینما در بسط فرهنگ محیط زیست نقشی اساسی دارد و سازمان محیط زیست از برپایی ششمین جشنواره فیلم سبز حمایت می کند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از روابط عمومی ششمین جشنواره بین المللی فیلم سبز، دکتر عیسی کلانتری در دیدار با فرهاد توحیدی دبیر و مهدی توحیدپور دبیر اجرایی ششمین جشنواره بین المللی فیلم سبز ایران در جریان نحوه برپایی این رویداد قرار گرفت.
دکتر کلانتری با تاکید بر اهمیت توسعه متوازن، تاکید کرد: در جریان توسعه متوازن نباید محیط زیست را قربانی کرد و در عین حال مانع توسعه و مقابله با فقر شد.
وی یادآور شد: با توجه به بضاعت و امکانات سازمان های دولتی، حفظ محیط زیست بدون مشارکت مردمی در عمل امکان پذیر نیست، از اینرو جامعه و فعالین اجتماعی در تحقق این مهم نقش موثر و تعیین کننده دارند.
معاون رییس جمهور عنوان کرد: ابزار هنر و به خصوص سینما در بسط فرهنگ محیط زیست و تغییر رفتار مردم بسیار مفید بوده و از اینرو برگزاری ششمین جشنواره بین المللی فیلم سبز به عنوان بزرگترین رویداد فرهنگی هنری محیط زیستی کشور می تواند در نهادینه کردن احترام به طبیعت و بهبود رفتار هموطنان که مخاطبان اصلی جشنواره هستند نقشی اساسی ایفا کند.
دکتر کلانتری یاداور شد: سازمان حفاظت محیط زیست از هرگونه مساعدت در برپایی جشنواره بین المللی فیلم سبز ایران دریغ نخواهد کرد.
ششمین جشنواره بین المللی فیلم سبز ایران ، رویداد فرهنگی حفظ محیط زیست ۱۸ تا ۲۴ شهریور در تهران و سراسر ایران بصورت همزمان برگزار می شود.

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این مطلب تنها با ذکر منبع و نام مولف مجاز است

کد: 11646 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۱ مرداد بازدید: 332 ساعت: 10:52 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کارشناسان طب سنتی مشاوره رایگان تغذیه ارائه می دهند ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ خرداد
2 غذای سالم ارزان‌تر از درمان بیماری است ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ خرداد
3 جایزه ویژه شهردار رشت برای برندگان دومین جشنواره گردشگری خوراک ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۴ ارديبهشت
4 پگاه به ایده‌های جدید در حوزه تولید محصولات عملگرا و گسترش محصولات لبنی جایزه می دهد ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۴ ارديبهشت
5 حجت نظری: مردم تهران شهرشان را در صفحات مجازی تبلیغ کنند ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۸ ارديبهشت
6 کافه‌ها؛ جذابیت بزرگ گردشگری در تهران ۱۳۹۷ يکشنبه ۱۶ ارديبهشت
7 جام‌جهانی قهوه چگونه برگزار می‌شود؟ ۱۳۹۷ يکشنبه ۱۶ ارديبهشت
8 برگزاری نمایشگاه عکس های آلفرد یعقوب‌زاده از فلسطین در تهران ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۷ فروردين
9 دبیر سومین جشنواره فیلم سلامت منصوب شد ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۷ فروردين
10 رییس سومین جشنواره فیلم سلامت منصوب شد ۱۳۹۷ يکشنبه ۲۶ فروردين
11 نقدی بر فیلم مستند « سالسوس » ساخته آریان عطارپور ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  درمان‌های خانگی سرماخوردگی پاتوژن‌های مسبب عفونت مجاری تنفسی فوقانی شامل بیش ...

  بهترین زمان برای خوردن سالاد مسئله مهمی که مورد سؤال بسیاری از افراد می‌باشد، ب...

  عادت‌های سلامتی که علم آنها را تایید نکرده است همیشه حق با مادرانمان نیست. مادران همیشه می گویند ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

راه‌های دفع سموم از بدن در روزهای آلوده پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه با اشاره به بخور و نخورهای روزهای آلوده، گفت: کسانی که فقر آهن، ید و سلنیوم در بدن داشته باشند، بیشتر تحت تأثیر آلودگی هوا قرار می‌گیرند.
گیلاس درمان‌گر یبوست، گرمازدگی و میگرن یک محقق طب سنتی گفت: خوردن گیلاس و دمنوش آن درمانگر یبوست، گرمازدگی و کاهش دهنده درد ‏میگرن است. ‏
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
با این روش کمتر غذا می خورید به هنگام غذا خوردن بوی غذا، تنوع در غذاها، چیدمان و تنوع غذایی از عوامل تحریکات غذایی به شمار می روند.