مناقصه عمومی شیر مدارس (نوبت سوم) اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی


اداره کل آذربایجان غربی در نظر دارد تامین شیر پاکتی مدارس استان را برای سال تحصیلی 92-91 از طریق مناقصه عمومی خریداری نماید.

به گزارش لقمه، متقاضیان جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت برگ شرایط مناقصه و تسلیم قیمت پیشنهادی تا پایان وقت اداری روز پنج شنبه مورخ 91/10/28 به نشانی ارومیه -خیابان امام خمینی-نبش خیام شمالی- اداره پشتیبانی و تدارکات اداره کل آموزش و پرورش استان مراجعه و یا با شماره 2225630-0441 تماس حاصل نمایند.




کد: 2856 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۱ دي بازدید: 5066 ساعت: 4:30 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت در مورد استفاده از عرق یونجه و شربت سه‌شیره در دوران بارداری! ۱۴۰۴ دوشنبه ۱ مهر
2 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
3 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
4 وضعیت دارو و شیرخشک در کشور چگونه است؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
5 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
6 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
7 قاچاق شیرخشک به چه دلیل رخ داد؟ ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
8 بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر می‌کند ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
9 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
10 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
11 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  باورهای تغذیه ای برای سرماخوردگی شما وقتی سرما می خورید چه کار می کنید؟ خودتان را گ...

  كمی استرس برای سلامتی مفید است محققان ادعا كردند كه میزان كمی از استرس می‌تواند ب...

  خوردن میوه برای بیماران کلیوی مفید است پزشکان در یک مطالعه جدید تاکید کردند افزودن میوه و...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی پایگاه خبری لقمه: بسیار شنیده ایم که یکی از جذابیت های ایران برای گردشگران خارجی، بویژه اروچایی ها غذای ایرانی است اما این همه ماجرا نیست و رسانه های غربی به مزایا و معایب غذاهای ایرانی از منظر گردشگران پرداخته اند.
اگر رژیم غذایی بگیرید دیرتر پیر می شوید! تحقیقات نشان می‌دهد که اگر میزان کالری‌های دریافتی تا 40 درصد کاهش یابند روند پیری سلول‌ها آهسته شده و عمر طولانی خواهد شد، از این رو محققان تلاش می‌کنند راهی پیدا کنند تا تأثیرات محدودیت کالری روی مغز را با یک دارو تقلید کنند.
برای پیشگیری از افزایش وزن مجدد چه كار كنیم؟ معمولا پس از اینكه موفق می‌شویم وزن خود را چند كیلویی كم كنیم، فقط این وضعیت و جلوگیری از اضافه وزن مجدد كار دشوارتری به نظر می‌رسد.
مجسمه‌های خندان با بستنی‌! پدر و مادرها همیشه به فرزندانشان سفارش می‌کنند که با غذای خود بازی نکنند؛ اما کار این هنرمند ژاپنی دقیقا همین بازی کردن با غذاهاست!