به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به نقل از خبرگزاری ها، این تحقیق پزشکی نشان داد قارچ و مرغ از جمله این غذاهاست. غذاهای پخته شده که دوباره داغ شود ضرر دارد عبارتند از : 1-کرفس به سبب آنکه نیترات دارد. 2-چغندر به سبب آنکه نیترات دارد و زمانیکه دوباره داغ می شود به شدت زیان آور است. 3-تخم مرغ پس از آب پز شدن یا در روغن پخته شدن اگر دوباره داغ شود سمی می شود. 4-قارچ تازه زمانیکه دوباره داغ می شود ترکیب پروتئین آن تغییر می کند و فوایدش را از دست می دهد و باعث مشکلات در دستگاه گوارشی می شود. 5- مرغ و گوشت به سبب تغییر در ترکیب پروتئینها. 6-سیب زمینی اگر دوباره داغ شود سمی می شود. 7-اسفناج زمانیکه دوباره داغ می شود نیتراتش به نیتریت تبدیل و سرطان زا می شود.
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست