دوره تربیت ارزیاب حلال


سازمان حلال جهانی، با توجه به نیاز جامعه جهانی به ارزیابان حلال و توسعه روزافزون بازار حلال، تعداد محدودی از کارشناسان صنعت غذا را از میان فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد صنایع غذایی ودامپزشکی، مسئولان کنترل کیفیت کارخانجات تولید مواد غذایی و پژوهشگران این صنعت را برای دوره تربیت "ارزیاب حلال" انتخاب می نماید.



مشخصات دوره:
این دوره شامل 16 ساعت آموزش چهار درس محوری در ارزیابی حلال می باشد که پس از گذراندن آزمون، گواهینامه به افراد واجد صلاحیت اعطاء می شود که از آنها در ارزیابی های حلال سازمان استفاده خواهد شد.

نحوه ثبت نام:
واجدان شرایط برای ثبت نام فرم ثبت نام را دانلود وفرم مربوطه را تکمیل نمایند.
تاریخ برگزاری دوره: 20و21 فروردین 1392

هزینه ثبت نام:
هزینه ثبت نام در این دوره آموزشی مبلغ000/500/ 3 ریال می باشد که می بایست به شماره حساب جاری 43/ 44229074 بانک ملت شعبه بیمارستان دی به نام سازمان حلال جهانی واریز گردد.
از علاقمندان شرکت در این دوره دعوت می گردد فرم را تکمیل نموده، به همراه رزومه خود و اسکن فیش واریزی هزینه، حداکثر تا تاریخ 15 فروردین ماه 1392 به ایمیل سازمان info@halalworld.in ارسال نمایند.



فرم ثبت نام دوره تربیت "ارزیاب حلال"
اطلاعات خواسته شده برای ثبت نام در این دوره‌ها عبارتند از:


نام:                                نام خانوادگی:

شماره شناسنامه:

میزان تحصیلات:

رشته تحصیلی:

تاریخ تولد:

سمت:

سابقه فعالیت:

آدرس منزل:


تلفن تماس:

آدرس محل کار:


تلفن تماس:

تلفن همراه:


نقل از :سازمان حلال جهانی

کد: 3500 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۲ اسفند بازدید: 2591 ساعت: 2:10 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مکارم حسینی: برپایی نوروزگاه ها برای تقویت فرهنگ و آداب نوروزی است/ از همه پیشنهادها استقبال می کنیم ۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۵ اسفند
2 شکلات مرغوب را چگونه تشخیص دهیم! ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۶ اسفند
3 آجیل فله ای نخرید/رشد قارچ های بیماری زا ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۶ اسفند
4 کره گیاهی فرآورده ای کاملا ایمن در چهارچوب ضوابط بهداشتی تولید می شود ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۶ اسفند
5 پوست پیاز را دور نریزید/کنترل فشار خون با پوست پیاز ۱۳۹۵ سه شنبه ۱۰ اسفند
6 توسعه کشت گیاهان دارویی در برنامه ششم توسعه ۱۳۹۵ يکشنبه ۱ اسفند
7 اسامی نمک های غیر بهداشتی اعلام شد ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۵ بهمن
8 حداکثر قیمت نان سنگک ۲۰۰۰ هزار تومان/ گران‌فروشی را گزارش کنید ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۴ بهمن
9 واردات دام زنده آزاد شد/ شاهد کاهش ۴۰۰۰ تومانی قیمت گوشت قرمز هستیم ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۴ بهمن
10 یک هزار قلم سموم کشاورزی بی‌کیفیت حذف شد/نظارت الکترونیک بر مزارع کشور ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۴ بهمن
11 فعالیت واحدهای لبنی سنتی گسترش می‌یابد ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۴ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  نکاتی درباره انتخاب و طبخ برنج پلو و چلو از غذاهای اصیل ایرانی است که باید در طبخ...

  چه کسانی وقتی به رستوران می‌روند، سالاد نخورند! یك سازمان پشتیبانی از مصرف كننده در آلمان هشدار دا...

  رعایت بهداشت در آشپزخانه های هتل و رستوران آلودگی و با كتری های خطرناك سریعا در مكانهای مرطوب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوردنی های خواب آور کدامند؟ غذاهایی که میل می کنید، می توانند به شما احساس انرژی یا کسالت و خواب آلودگی بدهند. در واقع خوردن یک وعده غذایی ممکن است از شما یک فرد پر انرژی بسازد و غذای دیگری شما را خسته و خواب آلوده کند. اثرات اصلی مواد غذایی را می توان به محتویات آنها نسبت داد و اینکه چگونه بدن ما نسبت به آنها واکنش نشان می دهد.
ایران دومین تـولـیـدكـنـنـده پـستـه در جهـان سالانه حدود 600 هزار تن پسته در جهان تولید می‌شود كه ایران با تولید 200 هزار تن، اولین تولیدكننده این محصول به شمار می‌رفت اما از سال گذشته دومین رقیب تولید از ایران پیشی گرفت و كشورمان دومین تولیدكننده پسته شده است.
چگونه ماندگاری مواد غذایی را بیشتر کنیم؟ هر روزه حجم بالایی ازخوارکی‌ها در سراسر جهان دور ریخته می‌شوند در حالی که بسیاری از همین مواد را می‌شد با نگهداری صحیح بیشتر و بهتر استفاده کرد. راههای نگهداری صحیح برخی از این مواد را در ادامه بخوانید.
با این رژیم غذایی زیبا می شوید هیچ کس دوست ندارد که زیر چشمهایش گود رفته و سیاه شود. اما اگر به این وضعیت دچار شده اید، از ویتامین C به همراه آهن استفاده کنید.

حامیان