دوره تربیت ارزیاب حلال


سازمان حلال جهانی، با توجه به نیاز جامعه جهانی به ارزیابان حلال و توسعه روزافزون بازار حلال، تعداد محدودی از کارشناسان صنعت غذا را از میان فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد صنایع غذایی ودامپزشکی، مسئولان کنترل کیفیت کارخانجات تولید مواد غذایی و پژوهشگران این صنعت را برای دوره تربیت "ارزیاب حلال" انتخاب می نماید.



مشخصات دوره:
این دوره شامل 16 ساعت آموزش چهار درس محوری در ارزیابی حلال می باشد که پس از گذراندن آزمون، گواهینامه به افراد واجد صلاحیت اعطاء می شود که از آنها در ارزیابی های حلال سازمان استفاده خواهد شد.

نحوه ثبت نام:
واجدان شرایط برای ثبت نام فرم ثبت نام را دانلود وفرم مربوطه را تکمیل نمایند.
تاریخ برگزاری دوره: 20و21 فروردین 1392

هزینه ثبت نام:
هزینه ثبت نام در این دوره آموزشی مبلغ000/500/ 3 ریال می باشد که می بایست به شماره حساب جاری 43/ 44229074 بانک ملت شعبه بیمارستان دی به نام سازمان حلال جهانی واریز گردد.
از علاقمندان شرکت در این دوره دعوت می گردد فرم را تکمیل نموده، به همراه رزومه خود و اسکن فیش واریزی هزینه، حداکثر تا تاریخ 15 فروردین ماه 1392 به ایمیل سازمان info@halalworld.in ارسال نمایند.



فرم ثبت نام دوره تربیت "ارزیاب حلال"
اطلاعات خواسته شده برای ثبت نام در این دوره‌ها عبارتند از:


نام:                                نام خانوادگی:

شماره شناسنامه:

میزان تحصیلات:

رشته تحصیلی:

تاریخ تولد:

سمت:

سابقه فعالیت:

آدرس منزل:


تلفن تماس:

آدرس محل کار:


تلفن تماس:

تلفن همراه:


نقل از :سازمان حلال جهانی

کد: 3500 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۲ اسفند بازدید: 2361 ساعت: 2:10 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اسامی فرآورده های غذایی غیر مجاز اعلام شد ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
2 سوغاتی هایی که نباید از عراق خرید ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
3 کار سوپروایزر یا سرپرست فروش چیست؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
4 سهم ایران در تجارت محصولات حلال یک درصد هم نیست ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
5 برگزاری مراسم روز جهانی استاندارد ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
6 رشد ۲۸ درصدی صادرات لبنیات در ۵ ماهه امسال ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۴ مهر
7 تفاهم نامه سه جانبه برای ترویج محصول سالم زنان روستایی و عشایری امضا شد ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
8 70 درصد مطالبات چایکاران پرداخت شد ۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر
9 محصولات خرده‌فروشی قابل ردیابی می‌شوند/شالیزارهای برنج شناسنامه‌دار می‌شوند ۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر
10 خرید ٩٥هزارتن برگ سبز چای/پرداخت ١٢٤ میلیارد از مطالبات کشاورزان ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
11 آخرین وضعیت استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۸ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  تامین آهن مورد نیاز با مصرف برنج پژوهشگران موسسه بین‌المللی تحقیقات برنج موفق به تو...

  ترکیب این دو ماده خوراکی کشنده است ترکیب الکل و کافئین موجب تولید ماده ای سمی در خون ...

  هوای شیرینی خونتان را داشته باشید حتماً ضرب‌المثل «خونت را کثیف نکن» را بارها و باره...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت