دوره تربیت ارزیاب حلال


سازمان حلال جهانی، با توجه به نیاز جامعه جهانی به ارزیابان حلال و توسعه روزافزون بازار حلال، تعداد محدودی از کارشناسان صنعت غذا را از میان فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد صنایع غذایی ودامپزشکی، مسئولان کنترل کیفیت کارخانجات تولید مواد غذایی و پژوهشگران این صنعت را برای دوره تربیت "ارزیاب حلال" انتخاب می نماید.



مشخصات دوره:
این دوره شامل 16 ساعت آموزش چهار درس محوری در ارزیابی حلال می باشد که پس از گذراندن آزمون، گواهینامه به افراد واجد صلاحیت اعطاء می شود که از آنها در ارزیابی های حلال سازمان استفاده خواهد شد.

نحوه ثبت نام:
واجدان شرایط برای ثبت نام فرم ثبت نام را دانلود وفرم مربوطه را تکمیل نمایند.
تاریخ برگزاری دوره: 20و21 فروردین 1392

هزینه ثبت نام:
هزینه ثبت نام در این دوره آموزشی مبلغ000/500/ 3 ریال می باشد که می بایست به شماره حساب جاری 43/ 44229074 بانک ملت شعبه بیمارستان دی به نام سازمان حلال جهانی واریز گردد.
از علاقمندان شرکت در این دوره دعوت می گردد فرم را تکمیل نموده، به همراه رزومه خود و اسکن فیش واریزی هزینه، حداکثر تا تاریخ 15 فروردین ماه 1392 به ایمیل سازمان info@halalworld.in ارسال نمایند.



فرم ثبت نام دوره تربیت "ارزیاب حلال"
اطلاعات خواسته شده برای ثبت نام در این دوره‌ها عبارتند از:


نام:                                نام خانوادگی:

شماره شناسنامه:

میزان تحصیلات:

رشته تحصیلی:

تاریخ تولد:

سمت:

سابقه فعالیت:

آدرس منزل:


تلفن تماس:

آدرس محل کار:


تلفن تماس:

تلفن همراه:


نقل از :سازمان حلال جهانی

کد: 3500 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۲ اسفند بازدید: 2299 ساعت: 2:10 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کاهش احتمال بروز تنش آبی در شالیزارهای گیلان با بارندگی های اخیر ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ خرداد
2 سازمان استاندارد شرایط استفاده از خمیرمرغ در سوسیس و کالباس را اعلام کرد ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ خرداد
3 اعلام قیمت جدید ۳ محصول لبنی تا ۲ روز آینده ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ خرداد
4 شرکتهای تولید کننده سوسیس و کالباس نظارت می‌شوند ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ خرداد
5 هندوانه‌های مرجوعی از عمان ربطی به وزارت جهاد ندارد ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ خرداد
6 کدام آبلیموها صد در صد طبیعی هستند؟ ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ خرداد
7 همکاری فائو با ایران برای افزایش تولید دانه‌های روغنی و رسیدن به خودکفایی ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ خرداد
8 آغاز فاز سوم پروژه ترسیب کربن با همکاری سازمان ملل در ایران ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ خرداد
9 بهره برداری از 43طرح تولیدی و خدماتی کشاورزی مازندران ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۴ خرداد
10 بازدید نمایندگان اتحادیه اروپا از روند صید و صادرات آبزیان درهرمزگان ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۴ خرداد
11 ایمنی فرآورده غذایی سرخ شده در روغن به عوامل زیر بستگی دارد؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۴ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  آشنایی با نکاتی درباره ارزش تغذیه‌ ای فلافل فلافل از غذاهای لذیذ لبنانی است و نام آن از جمع کل...

  کودکان به نوشیدن چای عادت نکنند کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: ع...

  ارتباط مصرف چای با پوکی استخوان پایگاه خبری لقمه: تــراكم معــدنی اســتخوان در ارز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چهار مکمل برای داشتن خواب طبیعی و راحت خواب راحتی ندارید؟ پزشکان معتقدند باید علت نداشتن خواب راحت را در سبک زندگی - مصرف بیش از اندازه کافئین، ورزش نکردن، کار شبانه و تماشای تلویزیون پس از رفتن به رختخواب - افراد جست و جو کرد.
چگونه بعد از 40 سالگی شکم نیاوریم؟ دکمه‌ی شلوارتان به این راحتی‌ها بسته نمی‌شود؟ هر روز احساس می‌کنید که پیراهنتان تنگ‌تر می‌شود؟ معنی‌اش این است که شکمتان در حال بزرگ شدن است.
چاقی شما چه مدلی است؟ گلابی یا موزی؟ دانش و اطلاعات کافی درباره بدنمان، این امکان را به ما می دهد که با بدنمان درست رفتار کنیم و انتظار درست و بجایی از، آن داشته باشیم. راستی می دانید چاقی چند نوع دارد؟
دلایل اصلی لاغر نشدن چیست؟ اگر مدتی است عادات غذایی و برنامه ورزشی خود را تغییر داده‌اید اما هنوز هیچ تغییری در اندام‌تان حس نکرده‌اید، شاید وقتش باشد به موارد مشکوکی که مانع موفقیت شما می‌شود، نگاهی بیندازید.