دوره تربیت ارزیاب حلال


سازمان حلال جهانی، با توجه به نیاز جامعه جهانی به ارزیابان حلال و توسعه روزافزون بازار حلال، تعداد محدودی از کارشناسان صنعت غذا را از میان فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد صنایع غذایی ودامپزشکی، مسئولان کنترل کیفیت کارخانجات تولید مواد غذایی و پژوهشگران این صنعت را برای دوره تربیت "ارزیاب حلال" انتخاب می نماید.



مشخصات دوره:
این دوره شامل 16 ساعت آموزش چهار درس محوری در ارزیابی حلال می باشد که پس از گذراندن آزمون، گواهینامه به افراد واجد صلاحیت اعطاء می شود که از آنها در ارزیابی های حلال سازمان استفاده خواهد شد.

نحوه ثبت نام:
واجدان شرایط برای ثبت نام فرم ثبت نام را دانلود وفرم مربوطه را تکمیل نمایند.
تاریخ برگزاری دوره: 20و21 فروردین 1392

هزینه ثبت نام:
هزینه ثبت نام در این دوره آموزشی مبلغ000/500/ 3 ریال می باشد که می بایست به شماره حساب جاری 43/ 44229074 بانک ملت شعبه بیمارستان دی به نام سازمان حلال جهانی واریز گردد.
از علاقمندان شرکت در این دوره دعوت می گردد فرم را تکمیل نموده، به همراه رزومه خود و اسکن فیش واریزی هزینه، حداکثر تا تاریخ 15 فروردین ماه 1392 به ایمیل سازمان info@halalworld.in ارسال نمایند.



فرم ثبت نام دوره تربیت "ارزیاب حلال"
اطلاعات خواسته شده برای ثبت نام در این دوره‌ها عبارتند از:


نام:                                نام خانوادگی:

شماره شناسنامه:

میزان تحصیلات:

رشته تحصیلی:

تاریخ تولد:

سمت:

سابقه فعالیت:

آدرس منزل:


تلفن تماس:

آدرس محل کار:


تلفن تماس:

تلفن همراه:


نقل از :سازمان حلال جهانی

کد: 3500 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۲ اسفند بازدید: 2277 ساعت: 2:10 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کره در کنار چلوکباب از نظر ارزش تغذیه ای صحیح است؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۲ خرداد
2 سند ملی گردشگری بعد از ۱۵ سال خاک خوردن ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ خرداد
3 کشاورزان از سم پرخطر استفاده نمی‌کنند ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ خرداد
4 وجود «آدامس نفتی» کذب است ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۱ ارديبهشت
5 وجود عوامل خطرزای میکروبی در نان‌های غیربهداشتی ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت
6 مکارم حسینی: برپایی نوروزگاه ها برای تقویت فرهنگ و آداب نوروزی است ۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۵ اسفند
7 کره گیاهی فرآورده ای کاملا ایمن در چهارچوب ضوابط بهداشتی تولید می شود ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۶ اسفند
8 آجیل فله ای نخرید/رشد قارچ های بیماری زا ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۶ اسفند
9 شکلات مرغوب را چگونه تشخیص دهیم! ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۶ اسفند
10 توسعه کشت گیاهان دارویی در برنامه ششم توسعه ۱۳۹۵ يکشنبه ۱ اسفند
11 فعالیت واحدهای لبنی سنتی گسترش می‌یابد ۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۷ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  خوراکی که چربی خون را کاهش می دهد کارشناس تحقیقات میکروبیولوژی مواد غذایی انستیتو تغ...

  آیا گوشت کبابی خطرناک است؟ بهترین روش برای پختن گوشت در وهله اول بخارپزکردن، ...

  رژیم خیلی کم‌چـرب هم عارضه دارد! متاسفانه بسیاری از افراد در جامعه تنها چربی رژیمی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت