شب رعد در رستوران لوشاتو رستوران لوشاتو با هدف حمایت از فعالیت‌های مجتمع آموزشی نیكوكاری رعد 50 درصد از فروش یك شب در هر ماه را به این مؤسسه خیریه اهدا می‌كند.
بازارچه نوروزی رعد در راه است در آستانه سال نو و مطابق معمول هر سال بازار نیکوکاری رعد در هفته سوم اسفند‌ماه برگزار می‌شود.
دهمین جشنواره غذایی رعد برگزار می‌شود دهمین جشنواره غذایی رعد از 19 تا 21 مهرماه جاری در ساختمان این موسسه برگزار می شود.
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا پایگاه خبری لقمه: بسیاری از مردم بی تفاوت نسبت به ...

  پیشگیری از سرطان با نان سبوس دار با وجودی که نان های سبوس دار نسبت به نان های بدون ...

  یائسه شدن زنان جوان و عقیم شدن مردان در اثر مصرف مکمل های بدنسازی رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران با هش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کمتر ورزش کنید، بیشتر لاغر شوید! برای اغلب افراد، 30 دقیقه تمرین کاملاً شدنی و امکان‌پذیر به نظر می‌رسد و به همین دلیل انرژی و میل کافی برای انجام آن را دارند.
ظریف: از زبان فرهنگ نوروز بگوییم با سلطه‌گری صلح فراهم نمی شود پایگاه خبری لقمه: محمدجواد ظریف گفت: نوروز یک رویداد طبیعی نیست، یک تحول انسانی است، آن چیزی است که یونسکو در صدر برنامه‌های خود قرار داده است. یعنی تغییر نگرش ها و دیدگاه ها و اگر اساسنامه یونسکو را خوانده باشید با این شروع می‌شود که چون جنگ در اذهان مردم شکل می‌گیرد، باید صلح را هم در اذهان مردم شکل داد.
آزمایش چربی خون از چه سنی لازم است؟ چربی‌ها پس از آب و پروتئین سومین ماده تشکیل‌ دهنده بدن انسان هستند و مهم‌ترین منبع ذخیره انرژی در بدن محسوب می‌شوند.
درباره سندروم روده تحریک پذیر بیشتر بدانید کارشناس زبانشناسی و متخصص بیماری های گوارشی با حضور در برنامه صبح پارسی درباره زبان مادری و بیماری های گوارشی صحبت کردند.