شب رعد در رستوران لوشاتو


رستوران لوشاتو با هدف حمایت از فعالیت‌های مجتمع آموزشی نیكوكاری رعد 50 درصد از فروش یك شب در هر ماه را به این مؤسسه خیریه اهدا می‌كند.

به گزارش لقمه، براساس تفاهم نامه‌ای كه میان این مجتمع و رستوران لوشاتو منعقد شده، تصریح شده است 50 درصد از فروش دومین یكشنبه هر ماه به امور آموزش، توان بخشی و اشتغال، معلولان جسمی حركتی اختصاص یابد.

براساس این گزارش، مدت اجرای این تفاهم نامه یكسال است كه از مهر ماه سال جاری آغاز شده است و یكشنبه 19 آذر شب رعد در این رستوران محسوب می‌شود.

مجتمع رعد ضمن قدر‌دانی از اقدام نیكوكاران مدیریت رستوران لوشاتو از عموم اعضا و نیكوكار محترم دعوت می‌كند با حضور در این رستوران علاوه بر گذراندن لحظاتی خاطره انگیز در یك فضای كاملاٌ مجلل از غذاهای بسیار متنوع و خوشمزه آن استفاده نمایند و اطمینان داشته باشند نیمی از مبالغی كه پرداخت می‌كنند به موضوع توانمند سازی توان‌یابان رعد اهدا خواهد شد.

شایان ذكر است رستوران لوشاتو در منطقه خوش آب و هوا در شمال میدان تجریش واقع شده است و دكوراسیون و تزئینات داخلی آن خاطره تصاویر قصرهای فرانسوی را در اذهان زنده می‌كند.


نقل از :روابط عمومي مجتمع آموزشي نيكوكاري رعد

کد: 3051 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۶ بهمن بازدید: 2782 ساعت: 2:09 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مسمومیت 35 نفر در پارک آبی مشهد ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
2 جدیدترین تجارت علی دایی:فودکورت در یک مجتمع تجاری ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۷ آبان
3 صنایع غذایی تبرک؛ مجتمع کشت و صنعت شهداب خراسان ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۳ آذر
4 تشنگی روستائیان قم از کمبود اعتبار ۱۳۹۱ سه شنبه ۳۰ آبان
5 گزارش تصویری از جشنواره ملی انگور ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۸ شهريور
6 نهمین جشنواره غذای خیریه رعد در راه است ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۴ ارديبهشت
7 رستوران های کی اف سی در هتل ها و مجتمع های رفاهی ۱۳۹۱ شنبه ۲ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  احساس گناه پس از پرخوری پایگاه خبری لقمه: پرخوری کردن و پاک سازی بعد از آن...

  غذاهای آماده و کنسروی برای بیماران فشار خونی «سم» است یک متخصص تغذیه گفت: تمام مواد غذایی فرآوری شده مان...

  راهکارهای عملی کاهش مصرف نمک میانگین روزانه مصرف نمک در ایران 3 برابر استاندار...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آزمایش چربی خون از چه سنی لازم است؟ چربی‌ها پس از آب و پروتئین سومین ماده تشکیل‌ دهنده بدن انسان هستند و مهم‌ترین منبع ذخیره انرژی در بدن محسوب می‌شوند.
قبل از مصرف سبزیجات بخوانید مقاومت ویتامین‌ها و املاح مختلف موجود در سبزی‌ها در برابر عوامل مخرب مانند حرارت، نور و اکسیداسیون با یکدیگر متفاوت است.دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: خرد کردن زیاد سبزیجات و در معرض هوا قرار دادن آن‌ها باعث از بین رفتن ویتامین‌های موجود در سبزیجات می‌شود.
5 سوال راجع به هورمون‌ها و چاقی گاهی اوقات تغییرات هورمونی، تأثیر زیادی روی وزن می‌گذارد. زمانی که در ترشح هورمون‌های استروژن، اختلالاتی به وجود می‌آید و یا تیروئید کم کار می‌شود وزن افراد نیز دچار تغییراتی می‌شود. این اختلالات نه تنها روی زنان، بلکه روی مردان نیز تأثیر می‌گذارد.
توصیه‌های سرآشپز برای کاهش مصرف نمک همه می‌دانیم که مصرف بیش از اندازه‌ی نمک برای سلامتی خوب نیست. امروزه سرآشپزهای حرفه‌ای با علم به این موضوع سعی دارند در عین تهیه‌ی غذاهای خوشمزه، میزان سدیم (نمک) استفاده شده در غذاهایشان را کاهش دهند.