میوه طالبی را همراه غذا مصرف كنید


یك متخصص علوم تغذیه در یزد با بیان این كه ویتامین C موجود در میوه طالبی، جذب آهن در بدن را افزایش می‌دهد، به بیماران مبتلا به كمبود آهن توصیه كرد: میوه طالبی را همراه با غذا مصرف كنید تا جذب آهن در بدن‌تان بهتر صورت گیرد.

به گزارش لقمه، دكتر حسن مظفری در گفت‌وگویی اذعان داشت: میوه طالبی به لحاظ عطر و طعم دلپذیری كه دارد، از جمله میوه‌های پر طرفدار در فصل تابستان محسوب می‌شود.

وی خاطرنشان كرد: میوه طالبی و میوه‌هایی همچون خربزه و گرمك كه دارای رنگ زرد می‌باشند، حاوی و منبع غنی ویتامین A بشمار می‌آیند.

این متخصص علوم تغذیه تصریح كرد: یك فنجان طالبی تنها 52 كیلو كالری انرژی دارد و همین ویژگی باعث می‌شود افرادی كه نگران اضافه وزن‌شان هستند از مصرف آن اجتناب نكنند.

وی گفت: ویتامین C موجود در میوه طالبی، سلامت بدن را افزایش می‌دهد و همچنین از خاصیت ضد سرطانی نیز برخوردار است.

دكتر مظفری ابراز داشت: ویتامین C موجود در طالبی با افزایش جذب آهن در بدن جهت بیماران آسمی (مبتلا به كم خونی) توصیه می‌شود، لذا افرادی كه با مشكل كمبود آهن مواجه هستند، این میوه را همراه با غذا مصرف نمایند تا امكان جذب آهن در بدن افزایش یابد.

وی گفت: میوه طالبی منبع غنی پتاسیم می‌باشد، بنابراین بیماران قلبی - عروق و با فشار خون بالا از این میوه بیشتر استفاده نمایند ولی بیماران كلیوی كه دیالیز می‌شوند، از مصرف بیش از حد آن اجتناب كنند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی یزد خنك بودن، اشتها آور، ملین و ادرار آور، موثر در كاهش یبوست را از دیگر خواص این ماده غذایی بر شمرد و در پایان متذكر شد: ‌میوه طالبی به لحاظ غنی بودن از ویتامین آ در شادابی و طراوت پوست و سلامت چشم نیز مفید است.


نقل از :ایسنا

کد: 1026 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۳۰ ارديبهشت بازدید: 10833 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گزارش حاشیه‌ساز حسینی‌بای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
2 قیمت چه میوه هایی در میادین تره بار کاهش یافت ۱۳۹۸ شنبه ۴ خرداد
3 ارزانی هندوانه؛ زنگ خطری برای تولیدکنندگان! ۱۳۹۳ شنبه ۳۱ خرداد
4 قرمه سبزی خوردن سرآشپز و گردشگر معروف‌ آمریکایی ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۱ خرداد
5 اولین آخر هفته اردیبهشت با خورش کنگر و سالاد طالبی ۱۳۹۳ پنج شنبه ۴ ارديبهشت
6 طالبی؛ کم کالری و معجزه‌ای در خون‌رسانی ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۴ مرداد
7 خوردن چه غذاهایی در سحر بوی بد دهان را افزایش یا کاهش می‌دهد؟ ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲ مرداد
8 دستور تهیه سالادهای تابستانی ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۴ تير
9 با این نوشیدنی های تابستانی بدن تان را ایمن کنید ۱۳۹۲ جمعه ۷ تير
10 هویج بستنی یا فالوده بستنی؟ ۱۳۹۲ شنبه ۱ تير
11 این میوه تابستانی شما را مقابل سرماخوردگی بیمه می کند ۱۳۹۲ شنبه ۲۵ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سبزیجات، ژن‌های سرطانی را نابود می‌کنند لقمه: متخصصان در آزمایشات جدیدی مشخص کردند که چگون...

  با 6 خوراکی پاییزی سلامتی تان را تضمین کنید چغندر از آن دسته سبزیجاتی است که سرشار از قند بوده...

  تند غذا خوردن چاقتان می‌كند به سرعت غذا خوردن منجر به چاقی می‌شود.

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تأثیر رنگ در آشپزخانه آشپزخانه یكی از مهمترین بخش‌های هر خانه است كه فعالیت‌های بسیاری در آن انجام می‌شود. بنابراین، با اطمینان خاطر می‌توانید از رنگ‌های روشن و درخشان كه احساس انرژی را با خود به همراه می‌آورند، در آن استفاده كنید. اگر علاقمند نیستید كه از چند رنگ بر روی هر یك از دیوارها بهره ببرید، تنها یك رنگ را به كار برید. با این همه، استفاده از چند رنگ، آن جا كه تقابل‌هایی میان رنگ‌ها پدید آید، می‌تواند منظره‌ی آشپزخانه را مدرن كند.
همه چیز در مورد اولین بامیه پزی تهران پایگاه خبری لقمه: اولین بامیه پزی تهران نه یک مغازه مجلل و وسیع است و نه در ویترین و تابلویی چشم نواز دارد. بلکه مغازه کوچکی است که در خیابان شترداران واقع در چند قدم بالاتر از ضلع شمال شرقی میدان قیام.
میوه‌هایی که قرآن کریم به آنها اشاره کرده در نوع خود بی‌نظیر است رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص فلسفه حیات نباتی و گیاهی قرآن کریم، ابراز داشت انجیر و زیتون سردسته گیاهانی هستند که در قرآن عنوان شده‌اند گویی هر کدام از گیاهان و میوه‌های قرآنی، کلیدی در درمان بسیاری از بیماری‌ها به شمار می‌روند.
آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی پایگاه خبری لقمه: با وجود خواص مفید پونه کوهی، مصرف آن باید با احتیاط انجام شود؛ زیرا در دوزهای بالا ممکن است عوارض جانبی ایجاد کند. همچنین، زنان باردار یا شیرده و افرادی که داروهای خاصی مصرف می‌کنند، باید قبل از استفاده از آن با پزشک یا متخصص مشورت کنند.