این میوه تابستانی شما را مقابل سرماخوردگی بیمه می کند


همچنین میزان پتاسیم موجود در این میوه به میزان 240 میلی گرم عنوان کرد که می‌تواند برای بیماری‌های قلبی عروقی مناسب باشد.

به گزارش لقمه، طالبی(Cantaloupe) جزء دسته بندی میوه‌ها محسوب می‌شود و متعلق به خانواده کدو است.

طالبی معمولا به دو رنگ زرد یا سبز وجود دارد که رنگ زرد آن حاوی رنگدانه بتاکاروتن و رنگ سبز آن رنگدانه آلفا بتاکاروتن است که هر دوی آنها از پیش سازهای ویتامین A محسوب می‌شوند، به طوری که هر 100 گرم طالبی حاوی 180 معادل رتینول است.


این میوه حاوی 31 کیلوکالری انرژی بوده که 8 درصد آن را کربوهیدرات‌ها همراه با مقدار مناسبی فیبر خوراکی تشکیل می‌دهند.

همچنین میزان پتاسیم موجود در طالبی در حد متوسط به میزان 240 میلی گرم عنوان کرد که می‌تواند برای بیماری‌های قلبی - عروقی مناسب باشد.


از فواید مهم طالبی ویتامین "ث" موجود در این میوه قابل توجه است و حدود 37 گرم است که خود می‌تواند در پیشگیری از سرماخوردگی موثر باشد.


هریک لیوان از این میوه یک واحد محسوب می‌شود و می‌تواند به میزان دو تا چهار واحد در روز مصرف شود.


البته این مورد را باید توجه داشته باشید که مصرف زیاد طالبی می‌تواند مشکلاتی از جمله نفخ و ناراحتی گوارشی یا افزایش قند در افراد دچار دیابتی را ایجاد کند. 




بازگشت به صفحه نخست


نقل از :parsine.com

کد: 4184 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۲۵ خرداد بازدید: 4861 ساعت: 9:53 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گزارش حاشیه‌ساز حسینی‌بای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
2 قیمت چه میوه هایی در میادین تره بار کاهش یافت ۱۳۹۸ شنبه ۴ خرداد
3 ارزانی هندوانه؛ زنگ خطری برای تولیدکنندگان! ۱۳۹۳ شنبه ۳۱ خرداد
4 قرمه سبزی خوردن سرآشپز و گردشگر معروف‌ آمریکایی ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۱ خرداد
5 اولین آخر هفته اردیبهشت با خورش کنگر و سالاد طالبی ۱۳۹۳ پنج شنبه ۴ ارديبهشت
6 طالبی؛ کم کالری و معجزه‌ای در خون‌رسانی ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۴ مرداد
7 خوردن چه غذاهایی در سحر بوی بد دهان را افزایش یا کاهش می‌دهد؟ ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲ مرداد
8 دستور تهیه سالادهای تابستانی ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۴ تير
9 با این نوشیدنی های تابستانی بدن تان را ایمن کنید ۱۳۹۲ جمعه ۷ تير
10 هویج بستنی یا فالوده بستنی؟ ۱۳۹۲ شنبه ۱ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای پرنمك بر سیستم تعادل فرد تاثیر منفی می‌گذارد لقمه: یك متخصص شنوایی شناسی گفت: غذاهای پرنمك باعث...

  آیا می‌توان با تغذیه مناسب به جنگ سرطان رفت؟ همه ما مطالب زیادی خوانده‌ایم که تأکید کرده‌اند تغ...

  چربی موجب کاهش ماده خاکستری مغز می‌شود پایگاه خبری لقمه: نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر پایگاه خبری لقمه: مسئله رشد روزافزون جمعیت و انباشت ضایعات غذایی در دنیای امروز یکی از بزرگترین چالش‌های پیش‌روی زیست محیطی است و آسیب‌های خود را با تهدید سلامت انسان‌ها، جانوران و نابودی آب، خاک و هوا به رخ طبیعت می‌کشد، لذا باید با مدیریتی صحیح و رفع نقاط ضعف بتوانیم از نابودی تنوع زیستی پیشگیری کنیم.
کدام مواد غذایی ایرانی اش، بهتره؟ سال‌های زیادی است كه این عقیده در ذهن ایرانی‌ها جا افتاده که «جنس خارجی بهتر از جنس ایرانی است!» البته این موضوع فقط درمورد لباس، لوازم خانگی و... مطرح نیست و بسیاری معتقدند مواد غذایی خارجی نیز نسبت به مشابه ایرانی برتری دارند.
خواص درمانی و آرایشی روغن‌های گیاهی روغن‌هایی چون روغن بادام، فندق، پسته، گردو، كتان و سیاهدانه از جمله این روغن‌ها هستند، اما این روغن‌ها چه مزیتی دارند و آیا می‌توان آنها را جایگزین مواد یا كرم‌های آرایشی كرد؟
غذاهای کاهش دهنده استرس تنش و استرس چیزی است که همه ما داریم اما تفاوت در نحوه برخورد با آن است. مدیریت استرس وسیله ای قدرتمند در کسب بهبودی است. چون استرس زیاد، بر سلامت جسمی اثر می گذارد.راه های زیادی برای مقابله با آن وجود دارد که یکی از آن ها رعایت رژیم غذایی است.