نخستین نمایشگاه جامع تولیدات ملی برگزار می‌شود/ سهم ۵۰ درصدی نظام توزیع از قیمت کالا


پایگاه خبری لقمه: نخستین نمایشگاه جامع تولیدات ملی در راستای معرفی برند کارگاه‌های کوچک و متوسط تولیدکننده داخلی و اقتصاد مقاومتی از ۱۴ تا ۱۹ تیرماه در بوستان گفت‌وگو تهران برپا می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، رضوانه مجلسی راد دبیر اجرایی نخستین نمایشگاه جامع تولیدات ملی در نشست خبری که امروز در خبرگزاری فارس برگزار شد، اظهار داشت: پس از تأکیدات مقام معظم رهبری در راستای اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولید ملی، به دنبال برگزاری نمایشگاهی با رویکرد علمی و تخصصی در راستای اقتصاد مقاومتی بودیم که با همکاری استادان دانشگاه‌های امام صادق(ع) و امام حسین(ع) و شبکه اجتماعی فتن از دو سال پیش کارهای تحقیق، نقد و بررسی آغاز شد.

 

وی اضافه کرد: کار را توسط گروههای خودجوش مردمی و بدون هیچگونه وابستگی به نهادهای دولتی آغاز کردیم و قرار بود بهمن‌ماه سال گذشته نخستین دوره این نمایشگاه برگزار شود که به دلیل عدم حمایت مسئولان، این امر محقق نشد و چند روز آینده نخستین دوره آن برگزار خواهد شد. 

 

دبیر اجرایی نخستین نمایشگاه جامع تولیدات ملی با بیان اینکه بنا داریم تا این گونه نمایشگاه‌ها در سال به صورت فصلی و چهار دوره برگزار شود، خاطرنشان کرد: تفاوت این نمایشگاه، دانش‌بنیان بودن و محتوایی بودن آن است، چرا که بسیاری از تولیدکنندگان متوسط و کوچک ما هستند که کالاهای باکیفیت تولید می‌کنند، اما نشان آنها معرفی نشده است. 

 

مجلسی راد خاطرنشان کرد: بحث جلب مشارکت تولیدکنندگان محصولات ایرانی را از طریق رسانه‌های اینترنتی از جمله خبرگزاری‌ها، در دستورکار قرار داده‌ایم و در کنار آن، بانک اطلاعاتی از اصناف در اختیار گرفته‌ایم تا بتوانیم اطلاع‌رسانی جامعی برای مشارکت تولیدکنندگان داخلی داشته باشیم. 

 

در بخش دیگری از نشست، مهدی طغیانی عضو هیأت علمی دانشگاه اصفهان به سرفصل‌های اقتصاد مقاومتی و الگوهای آن اشاره کرد و گفت: اگر بدانیم که اقتصاد مقاومتی قرار است در شرایط تحریم و دشواری به پیشرفت اقتصاد کمک کند، باید ویژگی‌های آن را در نظر بگیریم که یکی از آنها مردمی بودن است که سهم دولت در اقتصاد روز به روز کمتر و سهم مردم در اشکال مختلف اقتصادی بیشتر می‌شود و در کنار آن، دانش‌محور بودن، عدالت درونزا و برونگر بودن آن است. 

 

وی با اشاره به اینکه در اقتصاد ما اکنون به دلایل مختلف بیش از 50 درصد ارزش افزوده یک کالا در زنجیره توزیع تقسیم شده، تصریح کرد: این چیزی نیست که به کمک تولید ملی بیاید و اقتصاد درون‌زا باشد، بلکه باید سهم تولید را در این زنجیره افزایش دهیم و فاصله تولید تا مصرف‌کننده کوتاه شود. 

 

این استاد دانشگاه با انتقاد از اینکه در سالهایی که سیاست‌های اقتصاد مقاومتی ابلاغ شده،کمتر به این گونه مسائل توجه کرده‌ایم، تصریح کرد: مدام از مشکلات بیرونی از جمله مالیات، بیمه و فضای کسب و کار صحبت می‌کنیم، اما با مشکلاتی همچون کمبود دانش مالی، بازاریابی و اقتصادی در بنگاه‌های کوچک و متوسط روبه‌رو هستیم و اینکه اگر این بنگاه‌ها به دانش نیاز دارند، بتوانند مشاوره‌های تخصصی بگیرند که این موضوع کمتر فراهم شده است.

 

نخستین نمایشگاه جامع تولیدات ملی از 14 تا 19 تیرماه به مدت شش روز در بوستان گفت‌وگو و با حضور 100 تولیدکننده داخلی در چهار حوزه مواد غذایی، صنایع دستی، پوشاک و نوآوری و خلاقیت برگزار می‌شود، همچنین قرار است دوره‌های دو ساعته آموزشی در حوزه نشان‌سازی و برندسازی، نقاط آسیب‌زا در حسابداری و مالی شرکت‌های کوچک در حاشیه این نمایشگاه برگزار شود. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 10275 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير بازدید: 2264 ساعت: 12:40 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 واگذاری نمایشگاه بین‌المللی تهران به اتاق تعاون غیرقانونی است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۹ آذر
2 برگزاری نمایشگاه لوازم خانگی و تجهیزات آشپزخانه در اهواز از ۲۰ لغایت ۲۴ آذرماه ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
3 اگروفود سی‌ام آغاز به کار کرد/آنچه که باید از اگروفود بدانید ۱۴۰۲ جمعه ۲۶ خرداد
4 آغاز به کار نمایشگاهی بدون بوی کباب! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ بهمن
5 جزئیاتی از نمایشگاه گردشگری تهران/ ممنوعیت پخت‌وپز در نمایشگاه! ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۶ بهمن
6 حضور ۴۳۰ شرکت داخلی و خارجی در نمایشگاه نهاده های کشاورزی ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۸ دي
7 ایران در کشورهای منطقه نمایشگاه‌های اختصاصی برگزار می‌کند ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ ارديبهشت
8 آیا سفره های ایرانی اسلامی احیا می شود؟ ۱۴۰۰ چهارشنبه ۴ اسفند
9 نخستین همایش ایران و گردشگری خوراک در پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری برگزار شد ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۱ بهمن
10 نمایشگاه عکس‌های سفره‌های هفت سین تا پایان فروردین دایر است/ اسامی هنرمندان اعلام شد ۱۴۰۰ دوشنبه ۲ فروردين
11 استقبال نوروزی موزه ویکتوریا و آلبرت لندن با غذاهای ایرانی ۱۳۹۹ جمعه ۲۹ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  راه‌حل فرار از دندان‌ های زرد یک دندانپزشک گفت: اصلی‌ترین رکن حفظ رنگ طبیعی دندا...

  این خوردنی‌ها را با هم نخورید ترکیب «حلیم فرنگی» با میوه یا دسر «اسموتی» به عنوا...

  لبو، دوست روزهای سرد لبو منبع سرشار از نیاسین، اسید پانتوتنیک، پیریدوکس...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا فلفل‌ها برای سلامتی مفیدند فلفل دلمه‌ای سرشار از ویتامین‌های گروه B مانند تیامین، ریبوفلاوین و B6 است که ویتامین‌های موثر در تبدیل مواد غذایی به انرژی می‌باشند. فلفل دلمه‌ای همچنین گیاهی سرشار از فیبر، پروتئین و آهن می‌باشد.
۱۲ غذای سمی و خطرناک که مصرف می‌کنیم پایگاه خبری لقمه: وقتی اسم غذاهای خطرناک را می شنوید به احتمال زیاد به این فکر می کنید که بیشتر مردم دنیا از آن ها اجتناخب کرده و هرگز سراغشان نمی روند. اما حتما برایتان عجیب خواهد بود که برخی از این خوراکی ها همین الان در یخچال یا کابینت آشپزخانه تان جای خوش کرده باشند!
میگرن و دانستنی هایی درباره آن یک متخصص مغز و اعصاب با تاکید بر اینکه کاهش آب بدن به عنوان یکی از عوامل تشدید کننده سردرد در تابستان است، گفت: کاهش آب بدن در تابستان به علت تعریق فراوان است به همین دلیل باید روزانه آب به صورت اندک اندک و بافاصله مصرف شود.
هشدار درباره جگر سن دام و شایط پرورش آن در کیفیت جگر تاثیر چشمگیری دارد.