پشتیبانی از سلامت پوست با آناناس


پایگاه خبری لقمه: یک فنجان آناناس بیش از 100 درصد مقدار مصرف توصیه شده روزانه ویتامین C انسان را تامین می کند. این ماده مغذی سیستم ایمنی بدن انسان را تقویت می کند و همچنین، در رشد و ترمیم بافت های بدن نیز نقش دارد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، آناناس یکی از میوه های محبوب و پر مصرف در جهان است. این میوه گرمسیری از عطر و طعمی بسیار خوب سود می برد و مصرف آن احساس تازگی و شادابی را در انسان ایجاد می کند.

 

به نقل از "هلث"، افزون بر عطر و طعم دوست داشتنی، آناناس از ارزش غذایی قابل توجهی برخوردار است و مواد مغذی موجود در آن فواید سلامت چشمگیری را ارائه می کنند.

 

آناناس سرشار از ویتامین C است

یک فنجان آناناس بیش از 100 درصد مقدار مصرف توصیه شده روزانه ویتامین C انسان را تامین می کند. این ماده مغذی سیستم ایمنی بدن انسان را تقویت می کند و همچنین، در رشد و ترمیم بافت های بدن نیز نقش دارد. افزون بر این، ویتامین C به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند و از سلول ها در برابر پیری زودرس و بیماری هایی مانند سرطان و بیماری قلبی محافظت می کند.

 

ویتامین C می تواند روی اندازه کمر شما نیز تاثیرگذار باشد. نتایج یک مطالعه نشان داده است، ورزشکارانی که به اندازه کافی ویتامین C دریافت نمی کنند، هنگام انجام تمرینات ورزشی حدود 25 درصد کالری کمتر می سوزانند. و مقدار بیش از اندازه پایین ویتامین C در جریان خون نیز با چربی بدن و اندازه دور کمر بیشتر پیوند خورده است.

 

آناناس از سلامت پوست پشتیبانی می کند

آناناس سرشار از منگنز است. تنها یک فنجان از این میوه حاوی بیش از 75 درصد مقدار مصرف توصیه شده روزانه منگنز است. این ماده معدنی، به همراه ویتامین C، برای کلاژن سازی نیاز است. کلاژن جز ساختاری پوست است و از پدیدار شدن چین و چروک و انعطاف ناپذیری پوست جلوگیری می کند.

 

همچنین، منگنز به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل کرده و از سلول های پوست در برابر آسیب پرتو فرابنفش محافظت می کند. از این رو، مصرف آناناس به طور ویژه در فصل تابستان می تواند یک ضرورت در نظر گرفته شود.

 

آناناس شرایط گوارش را بهبود می بخشد

اگر تلاش کنید آناناس تازه را به یک دسر ژلاتینی اضافه کنید، احتمالا با شکست مواجه خواهید شد. آناناس دارای آنزیمی به نام بروملین است که ژلاتین را به بلوک های سازنده اسید آمینه خود تجزیه می کند و از جامد شدن یا جامد باقی ماندن آن جلوگیری می کند.

 

به دلیلی مشابه، آناناس برای مزه‌دار و نرم کردن گوشت نیز مورد استفاده قرار می گیرد. بروملین نه تنها در آشپزی تاثیرگذار است، بلکه اگر آناناس را به همراه وعده غذایی خود مصرف کنید، این آنزیم ممکن است به گوارش بهتر پروتئین ها، به طوری که موجب کاهش نفخ، سوء هاضمه و تنبلی دستگاه گوارش شود، کمک می کند. فیبر غذایی موجود در آناناس نیز به حفظ حرکات منظم روده و پیشگیری از یبوست کمک می کند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :عصر ایران

کد: 10282 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير بازدید: 1626 ساعت: 12:41 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گوجه فرنگی در کنار انار و آناناس رکورددار قیمت بازار ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۵ دي
2 اسامی غیرمتعارف در کافی شاپ و رستورانها نشانه چیست ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
3 چه کسانی آناناس نخورند؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۱ مرداد
4 درمان 10 بیماری با مصرف منظم آناناس ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۲ تير
5 یک وعده آناناس ۱۳۰درصد از نیاز روزانه را تامین می کند ۱۳۹۶ پنج شنبه ۸ تير
6 میوه های زرد رنگ خواصی نشاط آور دارند ۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد
7 کمپوت آناناس با نام تجاری Leonard غیر مجاز نیست ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۳ بهمن
8 چگونه ویتامین C بیشتری مصرف کنیم؟ ۱۳۹۳ سه شنبه ۴ آذر
9 چربی‌های بدن با چه مواد غذایی می‌‌سوزند؟ ۱۳۹۳ سه شنبه ۶ آبان
10 خوردنی های زرد رنگ پر خاصیت ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۵ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوابیدن بلافاصله بعد از غذاخوردن مضر است خوابیدن، بلافاصله پس از صرف غذا، گوارش غذا را مختل...

  تخمه هندوانه برای کاهش سطح کلسترول بد خون مفید است متخصصان تغذیه می‌گویند تخمه هندوانه که بیشتر مردم ...

  روش جلوگیری از مسمومیت ناشی از مصرف کباب اداره استاندارد غذای انگلیس (FSA) هشدار داد که برا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فروش میوه با اتوبوس مسافربری / کسب و کار با اعمال شاقه پایگاه خبری لقمه: فروش میوه در اتوبوس های مسافربری که این روزها در برخی از معابر کلانشهر تهران از سوی شهرداری تهران راه اندازی شده است تعجب رهگذران را برانگیخته است!
بهترین روش پخت موادغذایی کدام است؟ پایگاه خبری لقمه: پختن نه تنها مزه، بو و ظاهر مواد غذایی را بهبود می‌بخشد، بلکه می‌تواند قابلیت هضم آنها را نیز افزایش دهد، البته به شرط آن که روش مناسب پخت رعایت شود.
فواید طبی فلفل دلمه ای فلفل دلمه ای علاوه بر اینكه سرشار از ویتامین ها و تركیبات مفیدی است كه از ابتلا به انواع بیماری های پیشگیری می كند، طعم خوب و دلچسبی هم به غذاها می بخشد .
آیا چیپس خانگی هم بد است؟ بیشتر چیپس ‏های خانگی بسته ‏بندی شفاف دارند. وقتی این بسته ‏بندی ‏ها در معرض نور آفتاب قرار می‏ گیرد، روغن داخل ورقه ‏های سیب‏ زمینی بیشتر پراکسید می ‏شود و ترکیب‌ های مضر بیشتری تولید می‏ کند.