پشتیبانی از سلامت پوست با آناناس


پایگاه خبری لقمه: یک فنجان آناناس بیش از 100 درصد مقدار مصرف توصیه شده روزانه ویتامین C انسان را تامین می کند. این ماده مغذی سیستم ایمنی بدن انسان را تقویت می کند و همچنین، در رشد و ترمیم بافت های بدن نیز نقش دارد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، آناناس یکی از میوه های محبوب و پر مصرف در جهان است. این میوه گرمسیری از عطر و طعمی بسیار خوب سود می برد و مصرف آن احساس تازگی و شادابی را در انسان ایجاد می کند.

 

به نقل از "هلث"، افزون بر عطر و طعم دوست داشتنی، آناناس از ارزش غذایی قابل توجهی برخوردار است و مواد مغذی موجود در آن فواید سلامت چشمگیری را ارائه می کنند.

 

آناناس سرشار از ویتامین C است

یک فنجان آناناس بیش از 100 درصد مقدار مصرف توصیه شده روزانه ویتامین C انسان را تامین می کند. این ماده مغذی سیستم ایمنی بدن انسان را تقویت می کند و همچنین، در رشد و ترمیم بافت های بدن نیز نقش دارد. افزون بر این، ویتامین C به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند و از سلول ها در برابر پیری زودرس و بیماری هایی مانند سرطان و بیماری قلبی محافظت می کند.

 

ویتامین C می تواند روی اندازه کمر شما نیز تاثیرگذار باشد. نتایج یک مطالعه نشان داده است، ورزشکارانی که به اندازه کافی ویتامین C دریافت نمی کنند، هنگام انجام تمرینات ورزشی حدود 25 درصد کالری کمتر می سوزانند. و مقدار بیش از اندازه پایین ویتامین C در جریان خون نیز با چربی بدن و اندازه دور کمر بیشتر پیوند خورده است.

 

آناناس از سلامت پوست پشتیبانی می کند

آناناس سرشار از منگنز است. تنها یک فنجان از این میوه حاوی بیش از 75 درصد مقدار مصرف توصیه شده روزانه منگنز است. این ماده معدنی، به همراه ویتامین C، برای کلاژن سازی نیاز است. کلاژن جز ساختاری پوست است و از پدیدار شدن چین و چروک و انعطاف ناپذیری پوست جلوگیری می کند.

 

همچنین، منگنز به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل کرده و از سلول های پوست در برابر آسیب پرتو فرابنفش محافظت می کند. از این رو، مصرف آناناس به طور ویژه در فصل تابستان می تواند یک ضرورت در نظر گرفته شود.

 

آناناس شرایط گوارش را بهبود می بخشد

اگر تلاش کنید آناناس تازه را به یک دسر ژلاتینی اضافه کنید، احتمالا با شکست مواجه خواهید شد. آناناس دارای آنزیمی به نام بروملین است که ژلاتین را به بلوک های سازنده اسید آمینه خود تجزیه می کند و از جامد شدن یا جامد باقی ماندن آن جلوگیری می کند.

 

به دلیلی مشابه، آناناس برای مزه‌دار و نرم کردن گوشت نیز مورد استفاده قرار می گیرد. بروملین نه تنها در آشپزی تاثیرگذار است، بلکه اگر آناناس را به همراه وعده غذایی خود مصرف کنید، این آنزیم ممکن است به گوارش بهتر پروتئین ها، به طوری که موجب کاهش نفخ، سوء هاضمه و تنبلی دستگاه گوارش شود، کمک می کند. فیبر غذایی موجود در آناناس نیز به حفظ حرکات منظم روده و پیشگیری از یبوست کمک می کند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :عصر ایران

کد: 10282 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير بازدید: 951 ساعت: 12:41 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گوجه فرنگی در کنار انار و آناناس رکورددار قیمت بازار ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۵ دي
2 اسامی غیرمتعارف در کافی شاپ و رستورانها نشانه چیست ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
3 چه کسانی آناناس نخورند؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۱ مرداد
4 درمان 10 بیماری با مصرف منظم آناناس ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۲ تير
5 یک وعده آناناس ۱۳۰درصد از نیاز روزانه را تامین می کند ۱۳۹۶ پنج شنبه ۸ تير
6 میوه های زرد رنگ خواصی نشاط آور دارند ۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد
7 کمپوت آناناس با نام تجاری Leonard غیر مجاز نیست ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۳ بهمن
8 چگونه ویتامین C بیشتری مصرف کنیم؟ ۱۳۹۳ سه شنبه ۴ آذر
9 چربی‌های بدن با چه مواد غذایی می‌‌سوزند؟ ۱۳۹۳ سه شنبه ۶ آبان
10 خوردنی های زرد رنگ پر خاصیت ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۵ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
اولین شب یلدای قرن را چگونه می گذرانید؟
 





 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  چیزهایی که در مورد شکر نمی دانید اینجا بخوانید مضرات شکر که به آن سم سفید هم می گویند، زیاد است ک...

  این خوراکی‌ها آفت دهان را تشدید می‌کنند کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت:...

  میوه های مفید و ضد آلودگی هوا مصرف روزانه یک عدد سیب می تواند عوارض ناشی از آلود...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

به علت عدم تحمل لاکتوز، مصرف مواد لبنی را کنار نگذارید! کارشناسان می گویند که اگر شما تحمل مصرف لاکتوز را ندارید، نیاز نیست به طور کامل نوشیدن شیر را متوقف کنید.
رژیم غذایی ویژه دوران بارداری شرایط بدنی و وضعیت تغذیه ای مادر در دوران قبل و در حین بارداری می تواند بسیار مهم باشد و در انتها به یک بارداری خوب منجر شود، که یکی از تصمیم های صحیح این است که خانم ها در قبل از بارداری وضعیت بدنی خود را اصلاح کنند.
از نگهداری حلیم و داغ کردن آن به شدت بپرهیزید یک متخصص بهداشت موادغذایی تاکید کرد: «یکی از غذاهای پرطرفدار در ایام ماه مبارک رمضان حلیم است که توصیه می‌شود برای خرید آن حتما به ظاهر مغازه یا رستوران، بهداشت کارکنان و داشتن کارت مجوز بهداشت و... توجه شود.»
ویتامین C از مسمومیت ناشی از سرب جلوگیری می‌کند تحقیقات جدید نشان می‌دهد که مصرف کافی ویتامین C بدن انسان را از مسمومیت ناشی از ترکیبات سرب محافظت می‌کند.