اسفناج تقویت کننده مغز


لقمه: اسفناج، بومی خاورمیانه، افغانستان و ترکیه است و از قرن یازدهم در سراسر جهان از این گیاه استفاده می شود.اسفناج دارای ارزش غذایی بالایی است و در حفظ سلامت بدن نقش مهمی دارد.

این گیاه روند کند شدن عملکرد مغز را به تاخیر می اندازد و ویتامین A موجود در آن برای حفظ سلامت چشم مفید است.

اسفناج غنی از فلاوانوئید، نوعی آنتی اکسیدان است که خطر بروز چندین نوع سرطان از جمله ریه، روده بزرگ، تخمدان و التهاب را کاهش می دهد.

یک وعده اسفناج ۴۰ درصد نیاز روزانه آهن بدن را تامین می کند.

کاراتینوئید موجود در آن، خطر بروز سرطان پروستات را کاهش می دهد.

ویتامین K موجود در این گیاه برای پیش گیری از بروز پوکی استخوان لازم است.

میزان بالای پتاسیم و میزان پایین سدیم در این گیاه برای حفظ تعادل فشارخون لازم است. پتاسیم کاهش دهنده و سدیم افزایش دهنده فشارخون است.

اسفناج نقش مهمی در تقویت و بازسازی پوست و پیش گیری از چین و چروک دارد. رنگدانه و فیتونیوترینت موجود در اسفناج از پوست در برابر اشعه ماورای بنفش محافظت می کند.




کد: 1030 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۲ تير بازدید: 2496 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خوردن کاهو مغز را 11 سال جوانتر می کند! ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
2 چگونه رگهای بدن را پاکسازی کنیم ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
3 پاستا فتوچینی با میگو و اسفناج ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
4 پیشگیری از دیابت با این سبزی پر خاصیت ۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر
5 سبزی‌ پرخاصیت برای بدن که نوعی اثر منفی بر مغز می گذارد ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۵ مرداد
6 محصولات گیاهی سرشار از کلسیم که می توان جایگزین لبنیات کرد ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۲ مرداد
7 تنها مشتری اسفناج ایران را بشناسید! ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۶ تير
8 قارچ شکم پُر با پنیر و اسفناج ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ خرداد
9 7 ماده غذایی برای کنترل فشار خون بالا ۱۳۹۶ شنبه ۲۶ فروردين
10 10 نوع از سالم ترین سبزیجات بهاری و کم کالری را بشناسید ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۴ فروردين
11 خانم‌ها برای عملکرد درست بدنتان از مصرف این مواد غذایی غافل نشوند ۱۳۹۵ يکشنبه ۱ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  حفظ تعادل وزن با مصرف میوه مطالعات جدید پژوهشگران نشان می دهد که استفاده از م...

  چه کسانی که نباید باقلا بخورند؟ در فصل بهار بیماری آلرژی بسیاری از مردم جهان را آز...

  حقایقی درباره اعتیاد به شکر ترک شکر رایج‌ترین تقاضای مردم در حال حاضر است، مثل...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.
آبلیموهای بی‌نام و نشان و قیمت‌های بی‌سر و سامان علی‌رغم تاکید سازمان غذا و دارو و انجمن صنفی صنعت آبلیمو مبنی بر پاک‌سازی بازار از آبلیموهای غیر استاندارد و تعیین قیمت مصوب، هنوز آبلیمو‌های بی‌نام و نشان زیادی در بازار به چشم می‌خورند.
بیماری‌های تابستانی را دور بزنید! محققان می‌گویند در تابستان فعالیت میکروب‌ها (باکتری‌ها، ویروس‌ها، انگل‌ها، قارچ‌ها و...) به شدت افزایش می‌یابد. هوای گرم رشد و فعالیت آنها را تشدید کرده و همین مسئله خطر ابتلا به بیماری‌‌های مختلف در قلب، کبد، کلیه، پوست، چشم و مغز را افزایش می‌دهد.
رژیم غذایی ویژه دوران بارداری شرایط بدنی و وضعیت تغذیه ای مادر در دوران قبل و در حین بارداری می تواند بسیار مهم باشد و در انتها به یک بارداری خوب منجر شود، که یکی از تصمیم های صحیح این است که خانم ها در قبل از بارداری وضعیت بدنی خود را اصلاح کنند.