ارتباط سال تولد با چاقی


متخصصان ادعا کردند که سال تولد فرد بر فعالیت نوعی ژنِ عامل افزایش خطر چاقی تاثیرگذار است.

به گزارش لقمه، متخصصان بر اساس یک مطالعه جدید اظهار داشتند: اعضای خانواده‌هایی که حامل جهش ژنی FTO به عنوان عامل چاقی هستند در صورتی که پس از سال 1942 متولد شده‌ باشند بیشتر مستعد اضافه وزن هستند.

دکتر «جیمز نیئلز روزنکوئیست» متخصص ارشد این مطالعه از دانشکده پزشکی هاروارد گفت: در بررسی‌های پیشین ارتباط تغییرات در ژن FTO با گرایش به سمت اضافه وزن و چاقی مشخص شده بود. به طور مثال پزشکان پیش از این اظهار کرده بودند افراد دارنده ژن‌های جهش یافته FTO با بالا رفتن سن بیشتر تمایل دارند تا غذاهای چرب و پرکالری مصرف کنند.

در حالی که در این بررسی رابطه علت – معلولی آن تایید نشده اما یافته‌ها حاکی از آن است که تغییرات در سبک زندگی می‌تواند افزایش دهنده خطر ابتلا به چاقی مرتبط با جهش ژن FTO باشد.

به گزارش هلث دی نیوز، در این بررسی اطلاعات مربوط به بیش از 10 هزار پدر و مادر، فرزندان و حتی نوه‌های آنان مورد مطالعه قرار گرفت. همچنین ژن‌های این افراد با تغییرات میزان شاخص توده بدنی در طول زمان مقایسه و مشخص شد ارتباطی بین ژن FTO و چاقی در افرادی که پیش از سال 1942 متولد شده‌اند وجود ندارد در حالیکه این ارتباط در افرادی که پس از این سال متولد شده‌اند به احتمال زیاد به دلیل تغییر در سبک و فرهنگ زندگی آنها بسیار بالا بوده است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7787 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۱۱ دي بازدید: 3746 ساعت: 6:01 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کمبود آب چه بر سر انسان می‌آورد؟ یک متخصص تغذیه گفت: کلیه فرآیندهای بدن و تمام واکن...

  مصرف سوپ و آش بعد از شیمی درمانی فراموش نشود یک متخصص خون و آنکولوژی با تاکید بر ضرورت مصرف یک ...

  فایده شام دسته‌ جمعی برای کودکان شاید باور این موضوع كمی دشوار باشد، ولی صرف شام در...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

درباره طبیعت گرمی و سردی غذاها چه می‌دانید یکی از مهم‌ترین بحث‌ها در ارتباط با طب سنتی که می‌توان به نوعی آن را در طب چینی و ملل مختلف نیز یافت، سیستم گرمی و سردی غذاهاست.
دوری از این بیماری‌ها با مصرف ماست کم چرب پژوهش‌ها بیانگر این است که اضافه کردن ماست کم چرب به غذای روزانه، ریسک بالا بردن فشار خون را کاهش می‌دهد.
غذاهای آلوده‌ای که سر از سفره‌های مردم درآورده‌اند «وجود روغن پالم در شیر به اثبات رسیده و گزارش آن نیز به رئیس جمهور داده شده است.» این سخن وزیر بهداشت در حاشیه همایش تغذیه با شیر مردم هرچند که نگران کننده بود، اما گویی حکایت از اتفاق تازه ای نداشت.
غذاهای قهرمان پرور کدامند؟ نگاهی داریم به رژیم غذایی 14 قهرمان انیمیشنی محبوب و بیماری هایی که با پیروی از این رژیم غذایی به احتمال زیاد از آنها دور می مانند. در کنار هر کدام از مواد غذایی که آنها در ذهن ما جا انداخته اند، یک دستور غذایی ساده و خوشمزه هم ما پیشنهاد داده ایم.