نرخ جدید میوه و صیفی جات


پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و تره بار با بیان اینکه قیمت انواع میوه، صیفی و سبزی در بازار مصرف به صورت متعادلی به فروش می رسد گفت: تنها ۲ محصول انگور یاقوتی و گیلاس قیمتی بالاتر از حد انتظار دارند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، حسین مهاجران در گفتگویی با بیان این قیمت تمام میوه و صیفی‌جات موجود در بازار مصرف به غیر از انگور یاقوتی و گیلاس متعادل است اظهار کرد: هرکیلوگرم گیلاس در میادین مرکزی میوه و تره بار 4 تا 14 هزار تومان، انگور یاقوتی 8 تا 12 هزار تومان و انگور یاقوتی ریز 5 تا 6 هزار تومان به فروش می‌رسد.

 

وی افزود: انگور یاقوتی با توجه به اینکه از مناطق جنوبی کشور مانند سر پل ذهاب، قصر شیرین به تهران و سایر نقاط کشور حمل می‌شود هزینه‌های  زیادی بابت حمل و نقل آن پرداخت می‌شود به طوری که هزینه حمل یک کیلوگرم انگور یاقوتی از محل تولید تا تهران حدود 300 تومان است.

 

رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و تره بار ادامه داد: قیمت انگور یاقوتی در  شهر تهران تا 10 روز دیگر با آمدن انگور یافت‌آباد  ارزان می‌شود و به قیمت تعادلی می رسد.

 

قیمت هندوانه به 400 تومان رسید

 

وی با اشاره به قیمت سایر میوه‌ها و صیفی جات تصریح کرد: هر کیلوگرم هندوانه در میادین میوه و تره بار 400 تا 800 تومان، طالبی هزار تا  هزار و 500 تومان، خربزه هزار و 500 تا 2 هزار و 500 تومان به فروش می‌رسد.

 

مهاجران گفت: قیمت هر کیلو گرم زرد آلو 2 هزار و 500 تا 3 هزار و 500 تومان و نوع ممتاز آن 8 تا 9 هزار تومان، هلوی ساری 2 تا 6 هزار تومان، گوجه درختی هزارو 500 تومان  تا 8 هزار تومان در میادین مرکزی میوه و تره بار به فروش می‌رسد.

 

رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و تره بار اظهار داشت: هر کیلوگرم خیار گلخانه ای هزار تا هزار و 500 تومان و خیار بوته‌رس هزار و 500 تومان تا 2 هزار و 500 تومان و گوجه‌فرنگی فرنگی 400 تومان 2 هزار تومان  به فروش می‌رسد.

 

وی تصریح کرد: قیمت هر کیلوگرم سیب‌زمینی زمینی هزار تا هزار و 400 تومان و پیاز هزار و 400 تومان تا 2 هزار و 500 تومان است.

 

مهاجران همچنین گفت: قیمت هر کیلوگرم سبزی خوردن نیز در میادین مرکزی میوه و تره بار هزار و 500 تا 2 هزار تومان و سبزی آش هزار تا هزار و 500 تومان است که نرخ این محصولات در سطح شهر حداکثر باید با 30 درصد افزایش قیمت به فروش برسد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تسنیم

کد: 10382 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ خرداد بازدید: 2356 ساعت: 9:09 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
2 توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
4 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
5 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
6 افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
7 قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
8 قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
9 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
10 چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
11 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  احتمال بیشتر تشکیل سنگ کلیه در این افراد | برای جلوگیری از سنگ کلیه چه بخوریم احتمال ابتلا به سنگ کلیه به دلیل عواملی مثل کاهش م...

  آب،مسئله ای مهم در سالمندی به گزارش پایگاه خبری لقمه، آب برای زندگی حیاتی است...

  هشدار وزارت بهداشت درباره عرضه خشکبار کهنه توسط دست‌فروشان کارشناس مسوول بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی شهید ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مزاج پاییز و زمستان و تدابیر آن مزاج این فصل، سرد و خشک است. مزاج فصل پائیز در سرما و گرما معتدل، ولی در تری و خشکی همانند بهار به اعتدال نیست چون آفتاب تابستان هوا را کاملاً خشک نموده و اسباب تری در این فصل چندان آشکار نیست.
ماهیان دریایی سالم‌ترند یا پرورشی؟! در جهان استقبال از مصرف ماهی پرورشی به دلیل اطمینان از رعایت اصول فنی و بهداشتی و سیستم‌های تحت کنترل انسانی بیشتر از ماهیان دریایی شده است چون با رشد اقتصادی کشورها و صنعتی شدن و آلودگی آب‌ها، امکان وجود فلزات سنگین و سموم بالاخص جیوه در گوشت ماهیان بالاتر رفته لذا گرایش مصرف‌کنندگان به ماهیان پرورشی است.
مقابله با اشتباهات تغذیه ای همه ما کمابیش در زندگی ضعف‌هایی داریم که ما را آسیب‌پذیر می‌کنند. در حوزه تغذیه نیز این ضعف‌ها وجود دارند و به مراتب بیشتر هم هستند. وقتی سال‌ها به خوردن یک ماده غذایی نامناسب عادت کرده‌ایم دل کندن از آن خیلی سخت است حتی اگر بدانیم به سلامتی‌مان آسیب می‌زنیم. اما در مقابل این ضعف‌ها چه باید کرد؟
ذرت مفید برای شادابی پوست و بینایی ذرت غنی از فیبرهای مغذی است که برای بدن بسیار مفید است. ذرت به عملکرد سیستم های متعدد داخلی از جمله بازسازی سلول ها کمک می کند و از بروز یبوست و مشکلات گوارشی متعدد پیشگیری می کند.