مصرف برنج سفید در دوران بارداری ممنوع


به گزارش پایگاه خبری لقمه ، کودکان متولدشده از زنان مبتلا به دیابت بارداری و زنانی که رژیم غذایی شان حاوی نسبت بالای دانه های تصفیه شده بود در معرض ریسک بالای چاقی تا سن ۷ سالگی هستند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دانه های تصفیه شده که منبع اصلی کربوهیدرات های رژیمی هستند با ابتلا به دیابت نوع۲، چاقی و بیماری قلبی مرتبط هستند.

 

یافته ها نشان می دهد کودکان متولدشده از زنان مبتلا به دیابت بارداری که عمدتا دانه ها و غلات تصفیه شده مصرف کرده اند (بیش از ۱۵۶ گرم در روز) در مقایسه با کودکانی که مادرشان مقادیر کمی غلات تصفیه شده مصرف کرده (کمتر از ۳۷ گرم در روز) دو برابر بیشتر در معرض ابتلا به چاقی تا سن ۷ سالگی قرار دارند.

 

به گفته محققان موسسه ملی سلامت آمریکا، حتی با کنترل عوامل دیگر تاثیرگذار بر وزن کودکان نظیر میزان فعالیت فیزیکی و مصرف میوه، سبزیجات و شیرینی جات، ارتباط بین مصرف دانه ها و غلات مادر در طول بارداری و چاقی کودکان تا سن ۷ سالگی همچنان وجود داشت.

 

حتی محققان با بررسی داده های حیوانی که در آن جنین در معرض کربوهیدرات های تصفیه شده رژیمی قرار گرفته بود دریافتند نوزاد مستعد چاقی است از اینرو محققان بر نقش بالقوه برنامه ریزی تغذیه ای در دوره بارداری تاکید دارند.

 

در این مطالعه، تیم تحقیق گزارش مربوط به ۹۱۸ جفت مادر و کودک را بررسی کردند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10510 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ خرداد بازدید: 2322 ساعت: 10:45 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
2 ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
3 عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
4 کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
5 حذف یا اختصاص ارز به واردات برنج؟ / دولت چهاردهم برنامه‌ریزی کند ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
6 چگونگی کمک واردکنندگان به برنج کاران داخلی ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
7 برنامه دولت برای تنظیم بازار برنج چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
8 خطر قطع مصرف نان و برنج برای افراد دیابتی ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ مرداد
9 جایگاه تولید و صادرات تولیدات کشاورزی ایران در آسیا و جهان ۱۴۰۲ جمعه ۲۶ خرداد
10 گزارشی از میزان تولید و نیاز بازار برنج ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۴ خرداد
11 باور غلط درباره خراب نشدن برنج پخته/ مسمومیت با پلوی مانده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تشخیص علت کمبود وزن، اولین قدم برای درمان لاغری یک متخصص تغذیه با اشاره به اینکه اولین گام در درما...

  تغذیه در پیاده‌ روی اربعین پایگاه خبری لقمه: به دلیل وجود برخی بیماری‌ها در ک...

  نصف آووکادو برای کنترل گرسنگی پایگاه خبری لقمه: اگر شما هم جزو افرادی هستید که ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ویار بارداری و راه های درمان آن عادت ماهانه زنان در دوران حاملگی قطع می‌شود و برخی اخلاط کثیف که در حالت طبیعی از طریق آن از بدن خارج می‌شد، در بدن باقی می‌ماند و تجمع پیدا می‌کند، این موضوع باعث تحریک دریچه تحتانی مری یا دهانه معده می‌شود و ...
روغنی برای مقابله با آلزایمر و سرطان روغن هسته انگور حاوی اسیدهای چرب با یک باند دوگانه است و به روغن زیتون شباهت زیادی دارد.
خوراکی‌های ضد استرس را بشناسید پایگاه خبری لقمه: «غذای راحت»،«غذای آرام بخش»؛ آیا با این دو اصطلاح آشنا هستید؟ فکر می کنید میان این دو نوع غذا چه تفاوتی وجود دارد؟کدام یک می تواند قدری از استرس ها و تشویش های زندگی امروز را کم کند؟
چرا مجبورم لاغر شوم؟! این روزها درزندگی بی تحرک ما که پر از رژیم های ناسالم و انواع فست فودها و غذاهای چرب و خیلی شیرین است، اینگونه معمول شده که چند کیلو اضافه وزن آنقدرها هم خطرناک نیست و ما آن را عاملی برای تهدید سلامتی نمی دانیم.