چرا بستنی برای کودکان واجب است؟


تابستان تمام شده و بستنی، این خوراکی خوشمزه و پرطرفدار تابستانی، کم‌کم از سبد خرید خانواده‌ها کنار می‌رود اما آیا کنار گذاشتن بستنی درست است؟

به گزارش لقمه، احتمالا شما در مورد مضرات بستنی شنیده‌اید اما می‌دانید بستنی چه فوایدی دارد و مصرف آن چه تاثیری بر بدن مخصوصا بدن کودکان می‌گذارد؟ در این مطلب پاسخ سؤالات‌تان را درباره بستنی خواهید گرفت.

بمب کلسیمی

بستنی از شیر درست می‌شود و شیر سرشار از کلسیم است. مصرف بستنی سالم مهم‌تر از همه چیز می‌تواند تامین‌کننده کلسیم بدن مخصوصا برای کودکان و افرادی که به اندازه کافی شیر مصرف نمی‌کنند، باشد. بستنی سالم علاوه بر کلسیم بخشی از انرژی روزانه بدن را تامین می‌کند و مقداری ویتامین ضروری را به بدن می‌رساند. برای مثال چربی شیر که در بستنی به وفور وجود دارد دارای ویتامین‌های A و D است. شیر حاوی پروتئین است و علاوه بر این مقداری فسفر، منیزیم، روی، آهن و ویتامین‌های گروه B در آن وجود دارد. اگر امکان خوردن بستنی به خاطر سردی هوا در این فصل فراهم نیست، بهتر است مقدار شیر را در برنامه غذایی‌تان افزایش دهید.

چاق‌ها کمتر بستنی بخورند

بستنی از شیر پرچرب تهیه می‌شود و در جریان تهیه مقدار زیادی قند و در بیشتر اوقات خامه به آن اضافه می‌شود بنابراین به افرادی که اضافه وزن دارند توصیه می‌شود در مصرف آن احتیاط کنند. بستنی‌هایی که در تهیه آنها از شکلات استفاده شده است خطر اضافه‌وزن و چاقی را به شدت افزایش می‌دهند. به همین دلیل تا جایی که ممکن است حتی برای کودکان بهتر است از بستنی‌های ساده استفاده شود. اگر به کودکان بستنی می‌دهید دقت کنید حتما بستنی را بعد از غذای اصلی به آنها بدهید. بستنی به خاطر داشتن قند حس سیری را تشدید می‌کند و مانع غذا خوردن کودک می‌شود.

حتما پاستوریزه بخورید

بهتر است بستنی‌ای که مصرف می‌شود مواد نگهدارنده نداشته باشد. رنگ‌های افزودنی می‌توانند غیرمجاز باشند و باعث صدمه زدن به بدن شوند. به علاوه بهتر است بستنی حتما کارخانه‌ای باشد. بستنی‌های کارخانه‌ای پاستوریزه می‌شوند و مطمئن‌تر و سالم‌تر هستند اما بستنی‌های دست‌ساز نظارتی برتهیه آنها نیست و ممکن است از شیر سالم درست نشوند و موجب مسمومیت‌های غذایی خطرناک مواد لبنی شوند. 


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سیب سبز

کد: 5372 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۷ مهر بازدید: 4579 ساعت: 6:30 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 یک نانوا و یک بستنی‌فروش محکوم به شلاق و زندان شدند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
2 آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
3 قیمت بستنی در آرژانتین دوبرابر شد ۱۴۰۲ شنبه ۲۸ مرداد
4 بستنی دومینو برای دومین بار به فرابورس آمد ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
5 آشنایی با خوردنی‌ها و تنقلات لاکچری ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ آبان
6 توالت، رستوران مدرن تایپه ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
7 طرز تهیه دونات سیب با مغز بستنی وانیلی ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۸ آبان
8 علت بسته شدن نوتلا بارها چست؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
9 طرز تهیه بستنی موزی (بستنی رژیمی خوشمزه) ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ شهريور
10 بستنی لاکچری برای میلیاردرها از جنس الماس ! ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
11 قیمت انواع بستنی سنتی و صنعتی/ بستنی میوه‌ای در صدر قیمت‌ها ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کاهش خطر ابتلا به سرطان تخمدان با مصرف مداوم آسپرین نتایج یک آزمایش جدید نشان داده است که مصرف مداوم آ...

  آبغوره فشار خون را کاهش نمی‌دهد هرچند گنجاندن آبغوره و سرکه در رژیم غذایی خوب است ...

  غذاهای کودک‌کش بررسی های جدید دانشمندان نشان می دهند غذاهای شیرین...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟ پایگاه خبری لقمه: عناب یکی از گیاهانی است که در نیمه شمالی ایران به‌طور طبیعی رشد می‌کند و به‌ دلیل استفاده از میوه‌های آن، در نقاط مختلف نیز کشت می‌شود. عناب درختچه‌ای با برگ‌های سبز براق و فاقد کرک یا با کرک‌های بسیار پراکنده است.
با این صبحانه وزنتان کاهش می‌یابد مصرف صبحانه غنی از پروتئین موجب سرکوب هورمون‌های مسئول اشتها می‌شود.
کارخانه‌های مواد غذایی هر روز محصولات شیرین‌تری را روانه بازار می‌‌کنند/ شکر سم سفید بدون آنکه متوجه باشیم قند و شکر بر سر سفره ایرانی، از صبحانه گرفته تا میان وعده‌ها جا خوش کرده است؛ غافل از اینکه این ماده غذایی می‌تواند زمینه‌ساز بسیاری از بیماری‌ها از جمله دیابت،‌ چاقی و حتی سرطان باشد.
مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است پایگاه خبری لقمه: مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: عرضه مواد غذایی قاچاق، تهدید جدی برای سلامت عمومی است و مقابله با این معضل نیازمند همکاری گسترده دستگاه‌های اجرایی و نظارتی است.