مافین کوفته قلقلی؛ مافینی مخصوص مهمانی ها


پایگاه خبری لقمه: مافین کوفته قلقلی، از جمله مافین های خوشمزه است که می توانید برای جشن ها و مهمانی ها به تعداد زیاد درست کنید و روی میز قرار دهید. مطمئن باشید که همه مهمان ها از آن استقبال می کنند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، ستایش پاکدل: مافین کوفته قلقلی، از جمله مافین های خوشمزه است که می توانید برای جشن ها و مهمانی ها به تعداد زیاد درست کنید و روی میز قرار دهید. مطمئن باشید که همه مهمان ها از آن استقبال می کنند.
 
طرز تهیه  مافین کوفته قلقلی

مواد لازم:
 
گوشت گوساله (چرخ کرده): 450 گرم
سیر (ریز خردشده): 2 حبه
پنیر ریکوتا: یک دوم پیمانه
پنیر پارمزان (رنده شده): یک چهارم پیمانه
پودر نان: 2 ق س
تخم مرغ درشت (زده شده): یک عدد
برگ جعفری تازه (خردشده): یک ق س
پودر آویشن: یک دوم ق چ
ارگانوی خشک: یک چهارم ق چ (در صورت تمایل)
نمک: سه چهارم ق چ
فلفل سیاه (پودرشده): یک چهارم ق چ
 
مواد لازم :
 
سس مارینارا: دوسوم پیمانه
تخم مرغ (درشت): 2 عدد
روغن مایع: یک سوم پیمانه
پنیر ماتزرلا (رنده شد): یک دوم پیمانه
پنیر پارمزان (رنده شده): یک دوم پیمانه
پودر آویشن: یک دوم ق چ
آرد: 2 و یک دوم پیمانه
بیکینگ پودر: 2 ق چ
نمک: یک دوم ق چ
فلفل سیاه (پودرشده): به مقدار لازم
 
 
طرز تهیه:
 
1. ابتدا دمای فر را روی 180 درحه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید. یک سینی فر را با کاغذ روغنی یا فویل آلومینیومی بپوشایند و کمی اسپری روغن بزنید. یک قالب مافین 12 کاپی را هم با کره چرب کرده و کنار بگذارید.
 
2. برای تهیه کوفته قلقلی ها، تمامی مواد را با در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید. سپس گلوله های کوچکی از مخلوط گوشت جدا کرده (12 عدد) و در سینی فر از قبل گرم شده بچینید و به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا بپزند.
 
3. برای تهیه مافین ها، سس مارینارا، تخم مرغ و روغن مایع را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. پنیر ماتزرلا، یک چهارم پیمانه پنیر پارمزان و چاشنی ها را اضافه و مخلوط کنید. آرد و بیکینگ پودر را در ظرفی جداگانه مخلوط کنید. حفره ای در وسط این مخلوط ایجاد کرده و مخلوط سس را در آن بریزید و به خوبی مخلوط کنید. مواد را با دست ورز دهید (مراقب باشید بیش از حد مواد را ورز ندهید).
 
4. کاپ های قالب مافین را کمی بیشتر از نیمه با این مخلوط پر کنید و وسط مواد را فشار دهید. حفره ای در آنها برای کوفته قلقلی ایجاد کنید. به آرامی کوفته قلقلی ها را در حفره ها فشار دهید. یک چهارم پیمانه پنیر پارمزان باقی مانده را روی آنها بپاشید. قالب را حدود 18 الی 22 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا مافین ها بپزند. آنها را با سس کچاپ سرو کنید.
 
نکته:
 
برای تهیه سه پیمانه سس مارینارا که یک نوع سس ایتالیایی است، 4 حبه سیر ریز خردشده رادر یک دوم قاشق سوپ خوری روغن زیتون تفت دهید تا طلایی شود. سپس دو عدد برگ ریحان تازه خردشده را به آن اضافه کنید. 400 گرم گوجه فرنگی پوست کنده و پوره شده را اضافه کرده و اجازه دهید مواد به جوش آید. مقداری نمک بیفزایید و حرارت را کم کنید تا مواد حدود 45 الی 50 دقیقه روی حرارت ملایم به آرامی بپزد. در پایان یک قاشق سوپ خوری سرکه بالزامیک اضافه کرده و ظرف را از روی حرارت بردارید.
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :سفره ایرانی

کد: 10601 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ جمعه ۱۰ دي بازدید: 168 ساعت: 8:34 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرزتهیه شیرینی اتابکی یا ولیعهدی؛ شیرینی نوروزی ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۶ اسفند
2 مربعات باللوز؛ شیرینی هایی که به درد نوروز میخورند ۱۳۹۵ شنبه ۱۴ اسفند
3 تهیه کیک شکلاتیِ فوری و کم کالری ۱۳۹۵ شنبه ۱۴ اسفند
4 پیتزا راتاتویی(پیتزایی برای گیاه خواران) ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۱ اسفند
5 شیرینی ناپلئونی با رویه آناناس ۱۳۹۵ جمعه ۶ اسفند
6 بیسکویت کَره‌ای های ساده و خوشمزه ۱۳۹۵ جمعه ۶ اسفند
7 طرز تهیه پیراشکی با گوشت قلقلی ۱۳۹۵ يکشنبه ۱ اسفند
8 معجون سرکه سیب؛ با این معجون جلوی فین‌فین‌تان را بگیرید! ۱۳۹۵ يکشنبه ۱ اسفند
9 طرز تهیه تاتسوتا-آگه مرغ و ماهی ماکرل ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۸ بهمن
10 طرز تهیه غذای دبی مجبوس ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۸ بهمن
11 اسنک اسفناج، میان وعده خون‌ساز ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۵ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  خوراکی های انرژی زا را بشناسید در این مقاله قصد داریم 12 نوع خوراكی مناسب برای قب...

  هندوانه، فشار خون چاق ها را کم می کند تحقیقات اخیر محققان دانشگاه ایالتی کالیفرنیا نشان ...

  جوجه‌كباب آماده طبخ فله‌ای نخرید لقمه: جوجه‌كباب از جمله غذاهای لذیذی است كه اكثر ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

حامیان