اروپا بزرگترین خریدار گوجه فرنگی ترکیه است!


پایگاه خبری لقمه: بلاروس در اروپا به بزرگترین خریدار گوجه فرنگی ترکیه تبدیل شده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، از بلاپان، در سه ماه اول امسال ترکیه بیش از ۱۲۳ میلیون دلار صادرات گوجه فرنگی داشته است که ۵۴ درصد بیشتر از مدت مشابه در سال گذشته میلادی است.

 

پس از وضع تحریم روسیه بر علیه ترکیه،این کشور بازار بلاروس را هدف اصلی صادرات گوجه فرنگی خود قرار داد.

 

براین اساس، در ژانویه تا مارس سال گذشته نیز ترکیه بیش از ۸۰ میلیون دلار گوجه فرنگی صادرکرده بود که به ترتیب بلاروس با ۳۲.۴ میلیون دلار  ،رومانی با ۱۸ میلیون دلار و لهستان با ۱۱.۸ میلیون دلار سه بازار اصلی این کشور بوده اند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 10606 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ خرداد بازدید: 1023 ساعت: 12:13 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کربوهیدرات بخورید و وزن کم کنید می توان با رعایت چند نکته غذایی از خوردن کربوهیدرا...

  علیرضا زالی: شهید فخری زاده از پیشگامان صحنه مبارزه با کرونا بود پایگاه خبری لقمه: فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرو...

  آبغوره فشار خون را کاهش نمی‌دهد هرچند گنجاندن آبغوره و سرکه در رژیم غذایی خوب است ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نکته‌هایی برای پختن ماهی ماهی یکی از مفیدترین مواد غذایی است که متاسفانه در ایران میزان مصرف آن پایین تر از بسیاری از کشورهای جهان است.
خواص پای مرغ بی‌شمار بشناسید عصاره پای مرغ، مملو از ویتامین D، ویتامین A، کلسیم، فسفر، منیزیم و اسیدهای چرب، همچنین سرشار از مواد غضروف‌ساز از جمله «سولفات کندروئتین» است که به جلوگیری و ترمیم نکروز و پوسیدگی مفاصل و غضروف‌ها کمک می‌کند.
روند پرشتاب تغییر اقلیم؛ حاصل افزایش انتشار گاز متان پایگاه خبری لقمه: بررسی‌های پژوهشگران نشان می‌دهد انتشار گاز متان بیش از پیش سرعت گرفته و باعث افزایش انتشار گازهای گلخانه‌ای و سرعت گرفتن تغییر اقلیم می‌شود.
از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.