نرخ جدید مرغ و انواع ماهی در بازار


پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه پرنده و ماهی ضمن اعلام نرخ جدید مرغ و انواع ماهی در بازار از کاهش قیمت ۱۳ نوع ماهی در بازار خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، مهدی یوسف‌خانی در گفتگویی نرخ جدید مرغ و انواع ماهی را در بازار اعلام کرد و اظهارداشت: درحال حاضر قیمت مرغ زنده ۴۴۵۰تومان، نرخ مرغ آماده طبخ در عمده فروشی درب کشتارگاه  (به صورت نقدی) ۶۱۵۰ تومان و توزیع درب واحدهای صنفی (به صورت نقدی) ۶۳۰۰تومان است.
 
وی قیمت مرغ را در مراکز خرده فروشی نیز ۶۹۰۰تومان اعلام و اضافه کرد: همچنین نرخ هرکیلوگرم  ران مرغ باکمر ۵۸۰۰تومان، ران مرغ بدون کمر برابر با قیمت مرغ ۶۹۰۰ تومان، سینه بدون کتف۱۳۰۰۰تومان، سینه با کتف ۱۲۰۰۰تومان و بال وکتف ۷۰۰۰تومان است.
 
رئیس اتحادیه پرنده و ماهی همچنین از کاهش قیمت ماهی شیرجنوب، کپور، آزاد دزفولی، سفید پرورشی، هامور جنوب، حلوا سیاه، قزل سالمون، شوریده، راشگوی جنوب، سرخو، سالمون نروژ و سارم و گیش در بازار نسبت به هفته گذشته خبر داد.
 
یوسف‌خانی افزود: قیمت ماهی شیر نیزه‌ای، سنگ سر طلایی و سنگ سر شهری در بازار افزایش یافته است.
 
وی قیمت انواع ماهی را به شرح ذیل اعلام کرد: شیرجنوب ۲۸ هزارتومان، کپور ۱۲ هزارتومان، قزل آلا ۱۴ هزارتومان، شیر نیزه‌ای ۱۷ هزارتومان، تیلاپیا ۱۹ هزارتومان، سفید پرورشی ۱۴ هزارتومان، آزاد دزفولی ۸ هزارتومان، هامور جنوب ۲۴ هزارتومان، حلوا سیاه ۲۸ هزارتومان، قزل سالمون ۱۵ هزار و ۵۰۰ تومان، شوریده ۲۲ هزارتومان، راشگوی ۴۲ هزارتومان، سرخو ۲۲ هزارتومان، سالمون نروژ ۴۰ هزارتومان، سنگ سر طلایی ۲۴ هزارتومان، سنگ سر شهری ۱۹ هزارتومان، سارم و گیش ۹ هزارتومان.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :مهر

کد: 10619 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۲ دي بازدید: 63 ساعت: 12:50 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نکاتی برای آشپزی آسان و سالم ۱۳۹۵ چهارشنبه ۴ اسفند
2 طرز تهیه تاتسوتا-آگه مرغ و ماهی ماکرل ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۸ بهمن
3 طرز تهیه غذای دبی مجبوس ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۸ بهمن
4 مصرف بیش از حد غذاهای سرخ کردنی عامل بروز استرس و افسردگی ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۵ بهمن
5 خانم‌ها برای عملکرد درست بدنتان از مصرف این مواد غذایی غافل نشوند ۱۳۹۵ شنبه ۲۳ بهمن
6 ۶ میلیون قطعه مرغ بر اثر آنفلوانزا تلف شدند ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۷ بهمن
7 پوسته تخم مرغ ناقل آنفولانزای پرندگان است ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۷ بهمن
8 طرز تهیه بوقلمون شکم پر و فوت وفن آن ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۷ بهمن
9 طرز تهیه تخم مرغ با روکش پوره سیب زمینی ۱۳۹۵ پنج شنبه ۱۴ بهمن
10 ماکی زوشی (سوشی لوله ای) ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۳ بهمن
11 فروش مرغ رنگ شده به جای گوشت! ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۰ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  رنگ و اسانس می‌خوریم یا چای طبیعی؟ رییس سازمان چای که به گفته خودش تا به حال چای خارج...

  روغن‌های مفید را بشناسید افراد زمانی که نامی از چربی به میان می‌آید، چاقی و...

  بهبود خستگی مزمن با تغذیه سندرم خستگی مزمن بعد از کار زیاد، مشغله های فکری ی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

حامیان