اینچیلادای مرغ و پنیر(غذایی برای افطاری)


پایگاه خبری لقمه: ماه مبارک رمضان شروع شده است و باید به فکر افطار و سحری مان باشیم. وقتی روزه ایم شاید یکی از سخت ترین کارها درست کردن غذا برای افطار باشد. بنابراین اگر غذایی مد نظرمان باشد که سریع آماده شود، مطمئنا خیلی خوشحال می شویم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، در این مطلب طرز تهیه دو نوع غذای سریع را به شما آموزش می دهیم. نگاه به اسم شان نکنید، خیلی هم عجیب غریب نیستند!

 

طرز تهیه اینچیلادای مرغ و پنیر

مواد لازم( برای 4 نفر):

 

1 عدد سینه مرغ پخته

3 ق س روغن‌زیتون

2 پیمانه سیب‌زمینی خرد شده

2 عدد فلفل دلمه‌ای قرمز

3تا4 حبه سیر خرد شده

1 پیمانه لوبیا قرمز پخته

2 ق س آب‌لیمو

مقداری گشنیز و آووکادوی خرد شده برای تزیین

1/4 پیمانه گشنیز خرد شده

به میزان لازم نمک و فلفل

2 پیمانه پنیر چدار رنده شده

10تا12 عدد نان ترتیلا

3 پیمانه سس گوجه فرنگی

 

طرز تهیه:

 

1. فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. در یک تابه روغن‌زیتون بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید و  سیب‌زمینی‌ها را داخل آن سرخ کنید. بعدازآنکه سیب زمینی ها کمی نرم شدند، فلفل دلمه‌ای‌ها را که خرد کرده‌اید داخل تابه بریزید و آنها را هم حدود 4-3 دقیقه تفت دهید.

 

2. حالا نوبت اضافه کردن سیر است. بعد از حدود یک دقیقه که سیر با مواد تفت داده شد، لوبیا قرمز را اضافه کرده ، هم بزنید تا مواد با هم تفت داده شوند، سپس آن را از روی حرارت بردارید.

 

3. مخلوط سیب‌زمینی را داخل یک کاسه بریزید. مرغ پخته را ریش‌ریش کنید، سپس به مواد اضافه کنید. حالا آب‌لیمو، گشنیز،یک پیمانه از سس و مقداری نمک و فلفل هم بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید.

 

4. یک ظرف مناسب برای فر آماده کنید. داخل آن 1 پیمانه سس را بریزید و کنار بگذارید. حالا باید مقداری از مواد را وسط هرکدام از نان‌های ترتیلا قرار دهید. مقداری پنیر هم روی آنها بریزید، سپس نان‌ها را به‌آرامی لوله کرده و مانند لقمه، آنها را بپیچید. همه لقمه‌ها را داخل ظرف بچینید. مابقی سس و بقیه پنیر رنده شده را هم روی آنها بریزید.

 

5. ظرف را به مدت 20-15 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیرها کاملا آب شوند، سپس ظرف را از فر درآورید، آن را با مقداری گشنیز تازه و آووکادوی خرد شده تزیین کرده، سرو کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :آشپزی مثبت

کد: 10623 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد بازدید: 134 ساعت: 1:28 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  بهترین رژیم غذایی مخصوص شب امتحان یک کارشناس ارشد تغذیه با بیان اینکه عدم مصرف صبحان...

  سبزی مفید برای جلوگیری از نقایص جنین اسفناج دارای لوتئین و زئازانتین است كه از تخریب شب...

  مردم میوه و شیر را از سبد غذایی حذف نکنند معاون وزیر بهداشت از مردم خواست تا به رغم افزایش ق...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اسامی 14 برند متخلف آبلیمو/ تشریح علت اختلاف‌نظر استاندارد و وزارت بهداشت قصد داریم وارد روش‌های نوین اصالت‌سنجی شویم و دستگاه‌های مربوط به آن را پیدا کرده‌ایم که در این صورت دیگر امکان تخلف برای متخلفان ایجاد نمی‌شود.
آنچه درباره آرد سوخاری نمی دانستید هر وقت سر سفره نان باگت داریم، مادربزرگ می گوید: «خمیر وسطش رو دور نریزید!» و بعد از غذا هم آنها را جمع می کند و به آشپزخانه می برد ...
اضافه وزن بارداری همیشه نگران‌کننده نیست مسلما یکی از دغدغه‌های ذهنی مادر باردار میزان وزن گیری او در دوران حاملگی است.
چند نکته کاربردی برای سفید کردن دندان ها یک لبخند زیبا قبل از هر فاکتور دیگری توجه اطرافیان ما را بویژه در اولین ارتباط، جلب می کند و شاید نخستین عامل ظاهری است که بواسطه آن، مورد قضاوت دیگران قرار می گیریم. داشتن دندان های خراب، زرد و معیوب می تواند تاثیر نامطلوب بر زندگی و حتی حرفه افراد داشته باشد که این امر در زنان بیشتر صدق می کند.