پای همبرگری با سس قارچ


پایگاه خبری لقمه: وقتی بیشتر از یک ساعت برای آشپزی فرصت ندارید می توانید غذا راسریع آماده کنید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، وقتی بیشتر از یک ساعت برای آشپزی فرصت ندارید می توانید غذا راسریع آماده کنید.

طرز تهیه پای همبرگری با سس قارچ

مواد لازم برای 4 نفر:

 

1 کیلوگرم گوشت چرخ شده

1 ق س رب گوجه‌فرنگی

1 عدد پیاز خرد شده

3 حبه سیر خرد شده

6 تا 8 عدد سیب‌زمینی

2تا3 عدد هویج

1 پیمانه نخودفرنگی پخته

2 ق س جعفری خرد شده

به میزان لازم نمک و فلفل

به میزان لازم روغن

 

مواد لازم برای سس قارچ:

 

4 ق س کره

4 ق س آرد

2 پیمانه شیر

1 پیمانه قارچ ریز خرد شده

1 ق چ نعنای خرد شده

1 ق چ رز ماری خرد شده

به میزان لازم نمک و فلفل

 

طرز تهیه:

 

1. در تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. پیاز و سیر را داخل آن تفت دهید. بعد از 3-2 دقیقه گوشت چرخ شده را اضافه کرده تفت دهید. نمک و فلفل را هم بریزید. حالا رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و همراه با گوشت تفت دهید، سپس آن را از روی حرارت بردارید.

 

2. برای تهیه سس قارچ در یک تابه کره را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی کره  آب شد، آرد را اضافه کرده و تفت دهید. حالا به‌آرامی شیر را روی آرد بریزید و به هم زدن ادامه دهید. نعنا، رز ماری، نمک و فلفل را هم اضافه کنید. حالا قارچ‌های ریز خرد شده را داخل تابه بریزید. صبر کنید تا کمی غلیظ شود، سپس حرارت را خاموش کنید.

 

3. فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید. سیب‌زمینی‌ها را بشویید و  به‌صورت حلقه‌های باریک خرد کنید. هویج را بعدازآنکه پوست گرفتید، ریز خرد کنید.

 

4. یک ظرف برای فر انتخاب کنید. آن را کمی چرب کنید، سپس مخلوط گوشت چرخ شده را داخل ظرف بریزید و آن را پهن کنید. هویج خرد شده و نخودفرنگی را هم روی گوشت بریزید. حالا سیب‌زمینی‌ها را روی مواد بچینید. در انتها سس قارچ را به‌آرامی روی مواد بریزید.

 

5. ظرف را حدود 45-40 دقیقه داخل فر قرار دهید تا سیب‌زمینی‌ها کاملا بپزند، سپس آن را از فر درآورده، با مقداری جعفری خرد شده تزیین کرده ، سرو کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :برترینها

کد: 10624 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد بازدید: 112 ساعت: 2:28 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه پوره لوبیا؛ خوراک لوبیای مکزیکی ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
2 افزایش وزن یا کاهش وزن با پنکیک بلغور جو دوسر ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
3 بیشتر آبلیموها شیمیایی هستند نه طبیعی ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
4 حشرات خوراکی در منو غذایی ایتالیایی ها ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
5 متهمان اصلی بحران در منابع آبی ایران؛ تغییر اقلیم یا سد سازی ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
6 ارتباط بین مصرف شکر با سلول های سرطانی ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
7 چاقی علائم آسم در کودک را تشدید می‌کند ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
8 افزایش شیر مادر با معجون های گیاهی ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
9 تولید خرما در سال جاری به بیش از یک میلیون تن می رسد ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
10 مشکل تخصیص ارز مرجع برای واردات نهاده‌های دامی برطرف شد ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
11 دو دلیل عمده کاهش قیمت گوشت در بازار ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  جلوگیری از سردرد در ماه رمضان با نوشیدن چای سبز لقمه: در ماه رمضان برای جلوگیری از سردرد، چای سبز ...

  سنجد و خواص آن؛ درمان‌گر آرتروز گوشتش گوشت می آورد، استخوانش استخوان می رویاند و پ...

  این مواد غذایی را در فریزر قرار ندهید تقریبا هر چیزی را می توان منجمد کنید اما برخی مواد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت