صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی
افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع
قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت
تولید داروهای زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست
فعلا شارژ کالابرگ دهکهای چهارم تا هفتم در دستور کار نیست
دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی
آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
یادداشت و مقاله
>
چرا دندان عقل داریم؟
چرا دندان عقل داریم؟
پایگاه خبری لقمه: استخوانبندی و جمجمه بزرگ انسانهای اولیه میتواند پاسخگوی وجود دندان عقل و پیچیدگیهای آن باشد اما با تغییر غذا جمجمه و فک هم تغییر کردند.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری
لقمه
، بسیاری از ما در سالهای اول جوانی با معضلات مختلف دندان عقل مواجه شدیم، دردهای شبانگاهی، فشار شدید روی دندانهای دیگر، بوی بد دهان به دلیل عفونت و ... از چالشهای رشد دندان عقل در حدود ۱۷-۱۸ سالگی است. این دندان پر ماجرا که سرنوشتش یا به کشیدن ختم میشود یا جراحی اصلا چرا وجود دارد؟
مطالعات انسانشناسان و کاوشهای باستانشناسی نشان میدهد جمجمهها و فکهای اجداد ما دارای سه دندان آسیای بزرگ بودهاند که هر سه برای عمل جویدن به کار میرفتند. از آنجا که غذای انسانهای اولیه مواد غذایی خام و سفت بود انسان دندانهای بیشتر و قویتری لازم داشت تا بتواند مواد غذایی خام را بجود. این سه دندان آسیای بزرگ و فک بسیار قوی در مرور زمان و با تغییر غذای انسان تحول پیدا کرد.
استخوانبندی و جمجمه بزرگ انسانهای اولیه میتواند پاسخگوی وجود دندان عقل و پیچیدگیهای آن باشد اما با تغییر غذا جمجمه و فک هم تغییر کردند. از وقتی انسان غذای پخته و کبابشده مصرف کرد، میتوانست با دردسر کمتری آن را بجود و بنابراین انرژی کمتری برای این کار صرف کرد. به تدریج دندان آسیای سوم کمتر مورد استفاده قرار میگرفت و با تغییر ابعاد فک و جمجمه فضا برای این دندان در دهان انسان کم شد.
به همین خاطر است که در عصر ما بیشتر افراد با دندان عقلشان مشکل دارند و درد می کشند و دچار عفونت لثه و مشکلات دیگر میشوند. دندان پزشکها با توجه به زاویه قرار گیری دندانهای عقل در لثه و اندازه فک، پیشنهاد کشیدن یا جراحی آن را میدهند. این بار که درگیر درد دندان عقل شدید بدانید که این دردها محصول تغییر و تحولات تکاملی است که باعث کوچکتر شدن فک ما شده است!
خبرنگار: آزاده فضلی
بازگشت به صفحه نخست
کد:
15646
تاریخ نشر:
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
بازدید:
442
ساعت:
6:57 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی
۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
2
دلیل پوسیدگی فزاینده دندانهای کودکان چیست؟
۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
3
تولید کامپوزیتهای دندانی با ثبات رنگ بالا در ایران
۱۴۰۲ يکشنبه ۱۵ مرداد
4
رعایت نکاتی برای پیشگیری از پوسیدگی دندانِ کودکان
۱۴۰۰ جمعه ۱۸ تير
5
۶ ترفند ارزان برای سفید شدن دندانها
۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير
6
گردشگر روس: مردم ایران بسیار مهربان و مهمان نوازند
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۰ اسفند
7
شش ماده طبیعی برای مقابله با جرم دندان
۱۳۹۶ شنبه ۷ بهمن
8
نشانه های وجود بیماری لثه چیست؟/نقش بزاق دهان در جرم سازی دندان
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۷ دي
9
آمار پوسیدگی دندان در کودکان ایرانی نسبت به میانگین جهانی بالاتر است
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
10
شایعترین دلایل در تشکیل کیست و تومور دهان را بشناسید
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
آب مزه دار را در تابستان حتما امتحان کنید
اگر هر روز 7 تا 8 لیوان آب می نوشید، شاید بهتر باش...
واقعیتهایی تلخ در مورد چای شیرین
درست است که چای شیرین در وعده صبحانه مزه خوب و دلچ...
معیارهای تشخیص سبزی ها و میوه های ارگانیک
ملاک هر کسی برای خرید میوه و سبزی متفاوت است. بزرگ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
اختلاف سه برابری قیمت گوجه از مزرعه تا بازار/سودی که به جیب کشاورز نمی رود
برداشت محصول گوجهفرنگی در شهرستان دشتی و دیگر نقاط استان بوشهر هر سال از نیمه آذرماه شروع میشود و تا اسفندماه ادامه دارد. نشاهایی که آبانماه کشت شدهاند نیز، برداشت محصول آن در فروردین و اردیبهشت به پایان میرسد.
کشف حقایقی عجیب درباره چاقی
قرار گرفتن در معرض موادی خاص در مدت زمان رشد جنین و یا در سالهای نخست پس از تولد اغلب رشد معمول سیستم هورمونی بدن را دچار اختلال میکند و به رشد بیشتر سلولهای چربی منجر میشود.
ریزه کاری های لاغری را بخوانید!
بسیاری از رژیمهای غذایی وجود دارند که کمک میکنند شما خیلی سریع وزن کم کنید، اما عواقب این گونه رژیمها در دراز مدت بسیار ناراحت کننده هستند.
سبزیجات اکسیر جوانی و داروی کاهش وزن کدام هستند؟
سبز رنگ شادی و نشاط است. وقتی میوه و سبزیجات سبز رنگ را به آشپزخانه میآورید علاوه بر خوشحالی بیشتر، به سلامت بدنتان کمک میکنید.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است