دوره آموزشی مخترعان منتخب فستیوال نوآوری‌های صنعت موادغذایی برگزار شد


پایگاه خبری لقمه: دوره آموزشی ارائه به سرمایه‌گذاران برای مخترعان منتخب فستیوال نوآوری‌های صنعت موادغذایی برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، اکبر قنبرپور رییس مرکز فن بازار ملی ایران در این خصوص گفت: در فستیوال‌های نوآوری که هر بار در یک حوزه تخصصی و کاربردی برگزار می‌شود، نوآوری‌های آن حوزه تخصصی فراخوان شده و نوآوری‌های منتخب در روز فستیوال برای مخاطبان که سرمایه‌گذاران و صنعتگران آن حوزه تخصصی هستند، ارائه می‌شود و زمینه برای برگزاری جلسات دوجانبه نوآور و سرمایه‌گذار فراهم می‌شود.

 

در فستیوال نوآوری‌های صنعت موادغذایی بیش از ۱۲۰ طرح و اختراع تقاضای عرضه داشته‌اند که در چند مرحله ارزیابی و انتخاب، ۱۶ اختراع انتخاب شدند و پس از این دوره آموزشی ۱۰ طرح منتخب از این ۱۶ طرح در روز فستیوال برای سرمایه‌گذاران ارائه حضوری دارند. اطلاعات سایر طرح‌ها و اختراعات نیز در قالب کتابچه سرمایه‌گذاری در اختیار سرمایه‌گذاران قرار می‌گیرد.

 

قنبرپور با اشاره به اهمیت نحوه ارائه به سرمایه‌گذاران افزود: دوره آموزشی سه روزه برای مخترعان فستیوال‌ها در نظر گرفته شده که برای فستیوال صنعت موادغذایی این دوره آموزشی روزهای پنجشنبه تا شنبه ۱۶ تا ۱۸ دی ماه در حال برگزاری است و طی این ۳ روز، به صورت فشرده نحوه ارائه به سرمایه‌گذاران آموزش داده می‌شود. در این دوره، مخترعانی از استان‌های تهران، آذربایجان‌شرقی، آذربایجان‌غربی، خراسان‌رضوی، اصفهان، چهارمحال و بختیاری، فارس و خوزستان حضور دارند.

 

فستیوال نوآوری‌های صنعت موادغذایی یکشنبه ۱۹ دی ماه از ساعت 13 و 30 دقیقه در محل انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور واقع در شهرک غرب برگزار می‌شود.

 


نقل از :ایسنا

کد: 10669 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۹ دي بازدید: 1170 ساعت: 2:21 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جشن گرفتن تارانتینو در جشنواره کن 2014 با پیتزا! ۱۳۹۳ يکشنبه ۴ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آلودگی هوا خطر كمبود ویتامین D را در نوزادان تشدید می‌كند نتایج یك مطالعه جدید نشان می‌دهد كه تماس مادران با...

  آشنایی با نیاز تغذیه‌ای بدن در فصل سرما با توجه به شروع زمستان و روزهای کوتاه و شب‌های سر...

  سیب را با پوست بخورید پزشکان در یک آزمایش جدید دریافتند که «اسید اورسولی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت