دوره آموزشی مخترعان منتخب فستیوال نوآوری‌های صنعت موادغذایی برگزار شد


پایگاه خبری لقمه: دوره آموزشی ارائه به سرمایه‌گذاران برای مخترعان منتخب فستیوال نوآوری‌های صنعت موادغذایی برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، اکبر قنبرپور رییس مرکز فن بازار ملی ایران در این خصوص گفت: در فستیوال‌های نوآوری که هر بار در یک حوزه تخصصی و کاربردی برگزار می‌شود، نوآوری‌های آن حوزه تخصصی فراخوان شده و نوآوری‌های منتخب در روز فستیوال برای مخاطبان که سرمایه‌گذاران و صنعتگران آن حوزه تخصصی هستند، ارائه می‌شود و زمینه برای برگزاری جلسات دوجانبه نوآور و سرمایه‌گذار فراهم می‌شود.

 

در فستیوال نوآوری‌های صنعت موادغذایی بیش از ۱۲۰ طرح و اختراع تقاضای عرضه داشته‌اند که در چند مرحله ارزیابی و انتخاب، ۱۶ اختراع انتخاب شدند و پس از این دوره آموزشی ۱۰ طرح منتخب از این ۱۶ طرح در روز فستیوال برای سرمایه‌گذاران ارائه حضوری دارند. اطلاعات سایر طرح‌ها و اختراعات نیز در قالب کتابچه سرمایه‌گذاری در اختیار سرمایه‌گذاران قرار می‌گیرد.

 

قنبرپور با اشاره به اهمیت نحوه ارائه به سرمایه‌گذاران افزود: دوره آموزشی سه روزه برای مخترعان فستیوال‌ها در نظر گرفته شده که برای فستیوال صنعت موادغذایی این دوره آموزشی روزهای پنجشنبه تا شنبه ۱۶ تا ۱۸ دی ماه در حال برگزاری است و طی این ۳ روز، به صورت فشرده نحوه ارائه به سرمایه‌گذاران آموزش داده می‌شود. در این دوره، مخترعانی از استان‌های تهران، آذربایجان‌شرقی، آذربایجان‌غربی، خراسان‌رضوی، اصفهان، چهارمحال و بختیاری، فارس و خوزستان حضور دارند.

 

فستیوال نوآوری‌های صنعت موادغذایی یکشنبه ۱۹ دی ماه از ساعت 13 و 30 دقیقه در محل انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور واقع در شهرک غرب برگزار می‌شود.

 


نقل از :ایسنا

کد: 10669 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۹ دي بازدید: 39 ساعت: 2:21 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جشن گرفتن تارانتینو در جشنواره کن 2014 با پیتزا! ۱۳۹۳ يکشنبه ۴ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  خوردن ترشی،قهوه غلیظ و غذاهای پرادویه موثردربروز زخم معده/شلغم مانع ایجاد زخم معده می‌شود یک متخصص تغذیه و رژیم‌های درمانی، عنوان کرد: خوردن...

  تخمه هندوانه برای کاهش سطح کلسترول بد خون مفید است متخصصان تغذیه می‌گویند تخمه هندوانه که بیشتر مردم ...

  بهترین غذا برای تسكین علایم سرماخوردگی متخصص داروسازی (گیاهان دارویی) و عضو هیات علمی دان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مایع حیات آشپزی را دریابیم! اگر تصمیم به سرخ کردن مواد غذایی به ویژه سبزیجات را دارید باید صبر کنید حداقل دو ساعت از شست‌و‌شوی آن‌ها بگذرد.
جنایتی به نام فست‌فودخوری سال‌هاست که خوردن صبحانه، سالم‌ترین و مهم‌ترین وعده غذایی را فراموش کرده‌ایم و جای آن را به خوراکی‌های مضر و فست‌فودها داده‌ایم.
خوراکی های حرام در رستوران های تهران چه می کنند؟ تهران پر از رستوران های رنگارنگ است.رستوران هایی که با نام فرانسوی، ایتالیایی، مکزیکی، چینی و مغولی هر روز در جای جای تهران افتتاح می شوند و برای مطرح کردن خود علاوه بر دکوراسیون های عجیب و غریب گاه به سرو انواع غذا های عجیب و غریب نیز روی می آورند ، غافل از این که خوردن این غذاها در کشور اسلامی مجاز است یا خیر؟
ماکارونی و برنج کلسترول را بالا میبرند بعضی ازافرادکه ازکلسترول بالا رنج می برند ، روش هایی راجستجـــــومی نمایندکه بتــــــوانند بر اساس آنها میزان کلسترول LDL خودراکاهش دهندواین امرتنها ازطریق تنظیم یک رژیم غذایی مناســـــب تحقق می یابد . در ادامه به بحث درموردبرنامه های غذایی مختلف می پردازیم که میتواننددرکاهش کلسترول LDL نقش داشته باشند .