دوره آموزشی مخترعان منتخب فستیوال نوآوری‌های صنعت موادغذایی برگزار شد


پایگاه خبری لقمه: دوره آموزشی ارائه به سرمایه‌گذاران برای مخترعان منتخب فستیوال نوآوری‌های صنعت موادغذایی برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، اکبر قنبرپور رییس مرکز فن بازار ملی ایران در این خصوص گفت: در فستیوال‌های نوآوری که هر بار در یک حوزه تخصصی و کاربردی برگزار می‌شود، نوآوری‌های آن حوزه تخصصی فراخوان شده و نوآوری‌های منتخب در روز فستیوال برای مخاطبان که سرمایه‌گذاران و صنعتگران آن حوزه تخصصی هستند، ارائه می‌شود و زمینه برای برگزاری جلسات دوجانبه نوآور و سرمایه‌گذار فراهم می‌شود.

 

در فستیوال نوآوری‌های صنعت موادغذایی بیش از ۱۲۰ طرح و اختراع تقاضای عرضه داشته‌اند که در چند مرحله ارزیابی و انتخاب، ۱۶ اختراع انتخاب شدند و پس از این دوره آموزشی ۱۰ طرح منتخب از این ۱۶ طرح در روز فستیوال برای سرمایه‌گذاران ارائه حضوری دارند. اطلاعات سایر طرح‌ها و اختراعات نیز در قالب کتابچه سرمایه‌گذاری در اختیار سرمایه‌گذاران قرار می‌گیرد.

 

قنبرپور با اشاره به اهمیت نحوه ارائه به سرمایه‌گذاران افزود: دوره آموزشی سه روزه برای مخترعان فستیوال‌ها در نظر گرفته شده که برای فستیوال صنعت موادغذایی این دوره آموزشی روزهای پنجشنبه تا شنبه ۱۶ تا ۱۸ دی ماه در حال برگزاری است و طی این ۳ روز، به صورت فشرده نحوه ارائه به سرمایه‌گذاران آموزش داده می‌شود. در این دوره، مخترعانی از استان‌های تهران، آذربایجان‌شرقی، آذربایجان‌غربی، خراسان‌رضوی، اصفهان، چهارمحال و بختیاری، فارس و خوزستان حضور دارند.

 

فستیوال نوآوری‌های صنعت موادغذایی یکشنبه ۱۹ دی ماه از ساعت 13 و 30 دقیقه در محل انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور واقع در شهرک غرب برگزار می‌شود.

 


نقل از :ایسنا

کد: 10669 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۹ دي بازدید: 110 ساعت: 2:21 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جشن گرفتن تارانتینو در جشنواره کن 2014 با پیتزا! ۱۳۹۳ يکشنبه ۴ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
آیا با قیمت های جدید نان موافقید؟

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  رفع بوی بد دهان در روزه داران یکی از مشکلاتی که اکثر روزه ‌داران در ماه مبارک رم...

  رژیم غذایی برای رفع خستگی های همیشگی/به هنگام وارونگی و ایستایی هوا، کم خون ها در خطرند یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به اهمیت رعا...

  غذاهای آماده و کنسروی برای بیماران فشار خونی «سم» است یک متخصص تغذیه گفت: تمام مواد غذایی فرآوری شده مان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نوشیدن چای سبز به 25 دلیل توصیه می شود! این روزها چای سبز به طور فزاینده ای دارد در سرتاسر جهان رایج می شود.به این علت که بی اندازه برای سلامتی مفید است.
آشنایی با انواع گرسنگی گرسنگی احساسی است که معمولا به طور ناگهانی و به همراه ولع خوردن بروز می‌کند و البته انواع و اقسام مختلفی دارد.علاوه بر گرسنگی فیزیکی واقعی که به دلیل نیاز بدن به مواد غذایی ضروری بروز می‌کند انواع گرسنگی‌های دیگر نیز وجود دارد که بیشتر ذهنی هستند تا نیاز واقعی بدن.
همه چیز درباره محبوب‌ترین نوشیدنی دنیا برای تعداد بی‌شمار مردمی که به این نوشیدنی باستانی و 5 هزار ساله وابسته‌اند، چای یعنی زندگی، یعنی آغاز روز و در یک کلام بخشی از فرهنگی جهانی که پیر و جوان در هر نقطه این کره خاکی روز خود را با آن آغاز می‌كنند و ادامه می‌دهند.
چگونه غذا بخوریم تا سالم بمانیم شاید دیده و یا شنیده اید كه افرادى با داشتن سرمایه ى بسیار و بهره مندى از همه گونه امكانات رفاهى و استفاده از انواع غذاهاى رنگارنگ ، از نعمتى بزرگ یعنى سلامتى محرومند و به همین دلیل از زندگى خود لذتى نمى برند! و بالعكس افرادى با خوردن غذایى معمولى و ساده در كمال صحت و سلامت عمرى طولانى مى كنند و از زندگى خود لذت مى برند. به راستى رمز و راز سلامتى در چیست ؟